2/11/16

Uutta musiikkia Sailor & I’lta

96 sailor-and-i-fire-on-the-moon

Joskus elämä heittää tielle kummallisia tilanteita. Kuten muutama vuosi sitten, kun ihastuin Sailor & I -nimeä kantavan ruotsalaisartistin Tough Love -biisiin ja linkitin biisistä tekemäni postauksen somekanaviini. Sattuipa niin hassusti, että postaus biisihehkutuksineen oli jotenkin Twitterissä osunut itse artistin silmään ja herra laittoi ilahtuneena minulle kiitosviestiä. Viestistä syntyi keskustelu, jonka lopputuloksena olemme nyt vuosia myöhemmin Facebook-kavereita. :D

Ja jostain omituisesta syystä saan nykyisin nauttia tyypin silmissä sellaista luottamusta, että hän uskoi uunituoreen, vielä julkaisemattoman levynsä minun kuunneltavakseni ennakkoon. Levyltä on lohkaistu jo yksi sinkkubiisi Fire on the Moon, joka onkin yksi lemppareistani ja ihan näillä näppäimillä on ilmestymässä toinenkin sinkku.

Nyt levyn ehkä viitisen kertaa läpi kuunnelleena voisin sanoa, että se vain paranee jokaisella kuuntelukerralla. Eroteeman ja yksinäisyyden ympärille rakentuva kokonaisuus on hurjan eheä sekä melodisesti että tarinallisesti – juuri sellainen albumi, jota on kiva kuunnella alusta loppuun kerralla. Sellaiset levyt tuntuvat nykyään olevan harvassa. Sen sijaan valikoin itse yleensä kultakin levyltä mieleiseni biisin tai pari ja loppu jää hyvin vähälle huomiolle. Mutta sitä koko albmin julkaisua odotellessa, tsekatkaahan tämä ensimmäinen sinkkujulkaisu alta.

Translation: New Music from Sailor & I – check it out!

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts