1/11/16

All pink everything

4 101

Kreisi kukkaleidi täällä taas moro! Viime viikolla, kun käväisin siellä kukka-asetelmakurssilla, iskin samalla erää silmäni kylmäkaapissa lymyilleisiin vaaleanpunaisten kaunottarien joukkoon. Tykkään kyllä sopivina annoksina välillä vaaleanpunaisestakin, mutta en ole koskaan kokenut olevani mikään hempeän vaaleanpunainen ihminen. Nuo kaikki suloiset puuteripinkit sävyt näyttivät kuitenkin vieretysten niin hurmaavilta, että syntyi idea kokonaan puuterisen vaaleanpunaisesta kimpusta.

Niinpä minulle sidottiin toiveitteni mukaan kimppu, jossa on kauniita puuterinsävyisiä neilikoita ja Cappuccino-ruusuja sekä noita herkän rönsyileviä vaaleanpunaisia jaloangervoja (astilbe). Ja tästähän tuli aivan IHANA, etten sanoisi! Kyllä sitä aina välillä tarvitsee elämäänsä vähän vaaleanpunaista – tuota hempeää kimppua ikkunalaudalla ihaillessa tulee ehdottomasti hyvä mieli, varsinkin tällaisena marraskuisena sadepäivänä. Suosittelen!

Translation: Sometimes a girl needs some pink flowers. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • LauraKaa

    Ihana kimppu . Kyllä kukat vaan on kauniita ja piristää todella päivää.

  • myohmy

    En ole ehkä eläissäni kuullut mitään niin kohottavaa ja samalla piristävää kuin Cappuccino-ruusu. Siis minäkin haluan tuollaisen kimpun. :D Jospa sen avulla pääsisi harmaina marraskuun aamuina ylös. Siis ihana kimppu!

  • Siirirosmariini

    Ihana kimppu! Taidanpa huomenna itsekin astella lemppari kukkakauppaani hakemaan piristystä kotiin! :)

  • En ole mitenkään erityisen paljon kukkia rakastava ihminen, vaikka ne toki kauniita ovatkin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että aivan mahtava kimppu! Niin kauniit vanhan roosan värit, aijai.

Related posts