31/10/16

Ei ainakaan glitteriä

3 116

”Tänään ei ole kyllä yhtään sellainen glitter-fiilis!” Olin juuri ehtinyt ilmoittaa kynsistudion tuolissa, etten tiedä, mitä tänään haluaisin, mutta se jokin ei ainakaan olisi glitteriä. Nämä ovat niitä kuuluisia viimeisiä sanoja, sillä vain hetkeä myöhemmin kynsissä oli nimenomaan sitä glitteriä. :D Noh, naiset saavat tunnetusti muuttaa mieltään.

Tänään kynsihuoltoon astellessani oli sellainen olo, että haluaisin mieluiten jotakin tummaa ja hillittyä: tummansinistä tai tummanvihreää tai jotakin muuta synkkää syyssävyä. Koska juuri viimeksi minulla oli kynsissäni tummanpunaista, täysin samalla linjalla jatkaminen tuntui kuitenkin vähän tylsältä. Ja yhtäkkiä bongasin värivaihtoehtojen joukosta aivan hurmaavaa sinistä kimallusta. No olihan siinä sitä glitteriä, jota juuri äsken en missään tapauksessa ollut haluamassa, mutta jotenkin tuo väri osui sopivasti mielialaan ja se kimalluskaan ei ollut sieltä kaikkein räikeimmästä päästä. Taitoimme sävyä vielä hitusen verran enemmän vihreään levittämällä sinisen alle kerroksen vihreää. Ja ai että, kun näistä tulikin hienot! <3 Mitäs muut pidätte?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Anything but glitter, she said. And this is the result. Oh well, women can change their minds. :D

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts