25/10/16

Oman elämänsä floristeille

1 115

Hohoi, oman elämänne floristit! Kukkien innokkaana rakastajana olen aina miettinyt, miten kivaa olisi oppia vähän ammattilaisten osaamia taitoja ja kikkoja kukkien hoidossa ja asettelussa. Ilmeisesti en ole ainoa, koska kotikulmieni suosikkikukkakauppa Floranna on keksinyt alkaa järjestää asiakkailleen workshoppeja, kun muutamat muutkin ovat kuulemma tällaista opastusta kaipailleet.

Yksi workshop ehti jo Kalifornian reissuni aikana hurahtaa sivu suun, mutta ajattelin vinkata teille muillekin, että tällaisia olisi vielä tarjolla, jos jotakuta kiinnostaa. :) Itse aion ehdottomasti osallistua tuohon tämän viikon villiin ja boheemiin workshopiin – kuulostaa juuri minun tyyliseltäni meiningiltä. Jos joku kursseista kiinnostaa, niin kannattaa ilmoittautua pikaisesti, sillä paikkoja on hyvin rajatusti.

♥ To 27.10 klo 18-20 Villi & boheemi kukkakurssi

Hinta: 55e/henkilö. Hinta sisältää kaiken materiaalin (työvälineet, kukat, vaasin). Tarjolla kahvia ja teetä.

♥ Ti 8.11 klo 17-19 Lasten kasviterraario -kurssi (ennen isänpäivää)

Hinta: 25e/henkilö. Hinta sisältää astian, pohjan, koristeet ja 3kpl kasveja. Tarjolla mehua.

♥ Ti 29.11 klo 18-20 Jouluinen kranssikurssi

Hinta: 55e/henkilö. Hinta sisältää opetuksen, kranssipohjan ja materiaalit. Tarjolla kuumaa juotavaa.

Ilmoittautumiset:

Joko sähköpostitse osoitteeseen:kukkakauppa @ floranna.fi (poista välilyönnit) tai puhelimitse numeroon 09-446596. Tai piipahda paikan päällä Florannassa ilmoittautumassa.

PPST, jos nämä kukkakurssitkaan eivät riitä tyydyttämään syksyisten iltojen askartelutarvetta, niin huomasin, että myös Paper Shopissa järjestetään jälleen ihania työpajoja. Nettisivuilta löytyy tarkempaa infoa tarjolla olevista workshopeista sekä ilmoittautumisesta. :)

kukat2

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts