25/10/16

Good To Love

75 fka-twigs

Biisi, jonka olisin tänään oikeasti halunnut jakaa blogissani, on soinut päässäni viime päivinä repeatilla ihan itsekseen. Kenties alitajuntani tekee temppujaan, sillä biisin nimi sattuu olemaan California. Tajusin kuitenkin tänään, että minähän olen jo jakanut kyseisen biisin eli valittakoon päivän kappaleeksi jokin toinen. Käykää ihmeessä silti tsekkaamassa se Californiakin sieltä aiemmasta postauksesta.

Sen sijaan laitetaan tänään jakoon toinen kappale, joka on myös soinut viime päivinä päässä ilman Spotifyn apuakin. Varoituksen sana, FKA Twigsin Good To Love on ihana, mutta saattaa jäädä loopille aivoihin. Jotenkin myös tuo videon peitoissa möyriminen sopii mahtavasti tähän väsyneeseen viikkoon jetlagin jälkimainingeissa. :D

Translation: A song for your Tuesday.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts