24/10/16

Terkkuja Kalifornian auringosta!

3 128

Yhteistyössä Specsavers

Olipahan ihana Kalifornian reissu, mutta se mikä näin lyhykäisissä ja noin kauas suuntautuvissa reissuissa on vikana, on se pahamaineinen jetlag. Juuri kun on ehtinyt tottua aikaeroon, on aika lähteä takaisin ja kotona odottaa taas se samainen pirulainen. Ensimmäisenä yönä vetäisin onnellisena 12 tunnin yöunet ja seuraavana en sitten nukkunutkaan juuri lainkaan. Viime yö sujui jo jotakuinkin järkevässä rytmissä, joten ehkä tämä tästä vähitellen normalisoituu…

Olin siis Specsaversin matkassa Kaliforniassa Sähäkin Silmälasimalli -kisavoittajan kanssa. Voiton nappasi tällä kertaa turkulainen Netta, joka oli niin ihanaa matkaseuraa, että lähtisin mimmin kanssa reissuun koska tahansa uudelleenkin. Tukikohtamme reissun päällä oli Orange Countyn Laguna Beach, jonka kesäisissä maisemissa olisi voinut viihtyä paljon pidempäänkin. Kämppämme sijaitsi niin lähellä rantaa, että meren roiskeet lensivät parvekkeelle asti ja asunnon wifi-yhteys kantoi rantahietikolle saakka. Aika täydellinen paikka, etten sanoisi.

Aika täydellinen oli myös lokakuinen sää, joka helli meitä auringonpaisteella ja parina viimeisenä päivänä peräti 30 asteen helteillä. Aurinkolasit tulivat siis reissussa enemmän kuin tarpeeseen. Olimme napanneet melkoisen läjän Specsaversin sample-laseja mukaan matkalle aurinkoisia hetkiä ja kuvauksia varten. Itse ihastuin niin tyystin näihin Tommy Hilfigerin aurinkolaseihin, etten olisi malttanut ottaa niitä nenältäni vielä reissun päättyessäkään. Olen muutenkin tykästynyt näihin pyöreisiin lasimalleihin, joten katsotaan, josko pitäisi hankkia ihan omaksikin asti.

Yksi parhaista jutuista matkallamme oli se, että pääsimme hetkeksi vielä kylmenneiden syyssäiden keskeltä helteisiin ja auringonpaisteeseen – ja saimme kaivella kesävaatteet esiin. Löysin loppukesästä tämän hurmaavan, 70-luvun fiilistä henkivän simppelin mekon ulkomaanreissulta ja harmittelin, että tilaisuuksia sen käyttämiselle olisi enää tälle vuodelle harvassa. Mutta kun puin mekkoni päälle suunnatessamme Venice Beachin rantabulevardille, niin se oli kuin omiaan piristämään kesäsäätä ja mieltä. Useampi paikallinen jopa ohi kulkiessaan kehaisi mekkoa – yksi mimmi kiljahti ohi ajavan auton ikkunasta reippaasti, että ”I LOVE YOUR DRESS!” Tätä lisää Suomeenkin. :D Mitäs tykkäätte kesäisestä lookista?

Mekko // dress & Other Stories, sandaalit // sandals ATP Atelier (Mino Shop)*, aurinkolasit // sunglasses Tommy Hilfiger / Specsavers (kuvauslainassa)

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Netta Kulmala

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Karkkinen

  Love it <3

 • myohmy

  Ihana! Retro ja boheemi, mutta kuitenkin raikas. En ihmettele, jos paikalliset kiljahtelivat kohteliaisuuksia. :)

 • mimmu

  Ihania kuvia, jälleen kerran!

  Tuosta jet lagista tuli kuitenkin mieleeni matkustamisen huonot puolet ja ötökkäkammoisena mietin, oletko törmännyt paljon torakoihin tai luteisiin, kun niin paljon matkustat? Tai mitä tämmöisistä matkustuksen haittapuolista ajattelet, vai oletko onnistunut kokonaan välttymään ongelmilta?

Related posts