19/10/16

Kokomustaa ja maaginen hattu

2 84

Terkkuja Kalifornian auringon alta pienten nettiyhteysongelmien jälkeen! Päälaelleen keikahtanut vuorokausirytmi ja viime viikkoina kerrytetty univelka ovat aiheuttanut täällä pientä väsymystä, mutta nyt alkaa vihdoin tuntua siltä, että olen jälleen elävien kirjoissa. Lähipäivinä on luvassa kuvamatskua myös täältä paikan päältä, mutta ei ihan vielä. Jos kiinnostaa kurkistella tuoreita kuulumisia paikan päältä, kannattaa tsekkailla meikäläisen Instagram-tiliä ja Snapchatia (@jennipupulandia). Tänään on vuorossa täällä blogissa kuitenkin päivän asu sieltä pohjoisemmista maisemista. :)

Itse asiassa tämän lookin ikuistamisesta on jo tovi, koska kuvat napattiin Tukholman muotiviikolla. En tiedä, mitä päässäni oikein liikkui tuonne muotiviikolle laukkuja pakatessani, mutta tulin ottaneeksi mukaan vain hurjan tylsiä perusvaatteita. Muotiviikot kun ovat tyyli-intoilijalle juuri niitä hetkiä, kun oikeasti voisi vähän irroitella ja rohkeasti kokeilla jotakin sellaista, mitä ei välttämättä arjessa tohtisi. Minulla oli mukanani vain mustaa ja simppeliä. No, mikäs siinä, musta toimii aina.

Muotiviikkotyylini pelastajaksi osoittautui lopulta hattu. Kuten olen joskus ennenkin todennut, hatun voima on tyylissä suorastaan maaginen. Tavanomaisinkin kokonaisuus muuttuu heti kiinnostavammaksi, kun siihen lisää hatun. Hattu tekee tyylistä heti harkitumman ja viimeistellymmän näköisen (vaikka se ei sitä todellisuudessa olisikaan, haha).

Tämä asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut yksi tämän syksyn suosikeistani. Jotenkin tällaisista kokomustista ja ajattomista lookeista tulee aina mieleen Audrey Hepburn. Yksinkertainen neulepoolo, hyvin istuvat, hiukan vajaamittaiset farkut ja kauniit, sirot loaferit – voisin hyvin kuvitella takavuosien tyyli-ikonin pukeutuvan johonkin tällaiseen. Ja varmasti on pukeutunutkin. Toimi silloin ja toimii yhä. :)

Translation: One of my favourite outfits this autumn in all its simplicity. Black always works.

Poolo // turtleneck Katri Niskanen*, farkut // jeans Monki, hattu // hat Balmuir*, kengät // shoes Pretty Loafers (Shoes like candy)*, nahkareppu // leather backpack COSrannekello // watch Cluse*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts