16/10/16

Vuoden paras muotiblogi!

12 191 the_blog_awards_finland_2016_52a2331-600x900

Kukkuu ja terveisiä Los Angelesista! Tässä on sitten perjantain ehtinyt tapahtua vähän kaikenlaista… Saavuin aamuyöllä Suomen aikaa liki vuorokauden reissaamisen ja sitä edeltäneiden 1,5 yöunien jälkeen tänne Losiin ja nyt tässä ihmettelen pikkuhiljaa edessäni auringonnousun myötä valkenevaa merimaisemaa. Mutta puhutaan reissusta lisää myöhemmin, sillä nyt on ensin omistettava postaus ihan toiselle aiheelle. Nimittäin siinähän kävi nyt niin, että Pupulandia kruunattiin perjantaina vuoden 2016 parhaaksi muotiblogiksi The Blog Awards -gaalassa!

Olen vieläkin vähän pyörällä päästäni tästä kunniasta. En ihan meinaa itsekään uskoa, että kunnia oikeasti napsahti meikäläiselle. Palkinto tuntuu erityisen arvokkaalta juuri tässä kilvassa ja juuri tällä hetkellä monestakin syystä. Kuhunkin kategoriaan oli valittu vain kolme blogia koko maasta ja tuntui todella hienolta päästä edes ehdolle tähän joukkoon. Puhumattakaan niistä sarjani kilpasisarista, jotka eivät olleet enempää eivätkä vähempää kuin supermenestyksekkäästi omia blogejaan jo vuosia luotsanneet Sandra Hagelstam ja Linda Juhola. Hatunnosto kummallekin upeasta duunista!

the_blog_awards_finland_2016_52a1221-600x900

Erityiseltä tämä kunnia tuntui kuitenkin siksi, että blogiuraa on tosiaankin meikäläisellä takana jo liki 10 vuotta. Tuntuu ihan huikean hienolta, että kaikkien näiden vuosien jälkeen Pupulandia koetaan yhä ajankohtaiseksi ja luetaan mukaan blogien kärkikastiin täällä Suomessa. Toinen iso syy on se, että takana on juuri ensimmäinen ja melkoisen jännittävä vuosi itsenäisenä bloggaajana vuosien portaalielämän jälkeen. Näistä syistä tämä tuntuu ihan ekstra-erityiseltä juuri nyt. Lämmin kiitos siis paitsi tuomaristolle, myös kaikille teille, jotka olette jaksaneet sinnitellä matkassa tässä vuosien varrella!

Olin voitosta niin tohkeissani, että unohtui kuvienkin ottaminen tuolla itse gaalassa, mutta onneksi The Blog Awardsin nettisivuilla oli jonkin verran kuvasatoa illan tunnelmista vapaana jaettavaksi. Illan look syntyi vähän hetken mielijohteesta ja päätin, että sen perinteisen tummanpuhuvan gaalatyylin sijaan vetäisen kerrankin ylleni jotakin vähän räväkämpää. Carvenin pinkki mekko on herätelöytö muutaman vuoden takaa ja päätin, että oman elämänsä Carrie Bradshaw painelee nyt kekkereihin Disney-prinsessana ja kimaltavat pupunkorvat jaloissaan.

blogawards2016_141-600x900

Illan tohinassahan ehti sitten käydä sellainenkin sähläys, että jätimme vuoden parhaan perheblogin palkinnon saaneen Karoliinan kanssa pystimme samalle pöydälle tilapäissäilytykseen ja tyylikkäästi sitten nappasimme väärät matkaamme lähtiessä. En edes huomannut koko asiaa, ennen kuin Karoliina laittoi viestiä perään, että mahtaakohan minulla olla matkassani hänen plakaattinsa. Hups! :D No, hätä ei ole tämän näköinen, vaan saimmepahan hyvän syyn treffata Karoliinan kanssa mahdollisimman pian täältä reissusta palattuani.

Huh, massiivisen jetlagin saattelemana kiitän ja kuittaan! :) <3 Suurensuuret onnittelut myös illan muille palkituille!

Translation: I am super honoured to announce that Pupulandia was awarded as the Best Fashion Blog of the year 2016 in Finland at The Blog Awards on Friday! I am really happy for this recognition. <3 Thank you so much!

the_blog_awards_finland_2016_52a2345-600x900

Photos: Paula Virta & Petri Mulari / A-lehdet Oy

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts