14/10/16

Varaslähtö talven juhlakauteen

142 105

Yhteistyössä Marks & Spencer

Kaikenlaiset pikkujoulut ja muut talven juhlat tuntuvat vielä tosi kaukaisilta, mutta itse asiassa juhlasesonki on jo ihan nurkan takana. Entisellä työpaikallani juhlittiin aina pikkujouluja perinteisesti pyhäinpäivänä ja se oli minulle tuolloin pikkujoulukauden korkkaus. Ja eipä siihen pyhäinpäivään ole enää kuin kaksi viikkoa, joten hyvällä omatunnolla voi vähän sovitella juhlahepeneitä jo nyt… Juhlamielellä olen tänään kyllä muutenkin, kun tänään illalla kilistellään The Blog Awards -gaalassa. :)

Esittelin tuossa aiemmin syksyllä Marks & Spencerin syksyistä mallistoa ja omia suosikkejani uudesta kokoelmasta. Oli ihan mahtavaa huomata, että tykkäsitte stailauksistani ja ne saivat näkemään koko brändiä vähän uudesta kulmasta. No nyt olisi vuoro kurkistaa Marks & Spencerin juhlatunnelmiin, sillä kävin tällä viikolla poimimassa syksyn ja talven kokoelmasta lempparini juhlasesongin osalta ja stailasin kolme erilaista juhlatyyliä inspiraatioksi pikkujouluihin, uuden vuoden kemuihin ja muihin loppuvuoden pippaloihin.

Pakko jakaa tässä yhteydessä myös pientä tarinaa tuosta itse kuvaustuokiosta parin päivän takaa, koska tuona päivänä jotenkin vähän kaikki tuntui menevän pieleen. :D Huomasin jo heti aamulla ikkunasta ulos tiiraillessani, että edellispäivien kaunis auringonpaiste oli haalea muisto vain. Vastassa oli ankeaakin ankeampi harmaa taivas ja poikkeuksellisen ruma valo. Sopivasti myös lämpömittarin lukemat olivat romahtaneet jonnekin nollan tietämiin, juuri kun oli määrä kuvata kepeitä juhlavaatteita ulkosalla. Sää ei siis todellakaan ollut puolellani ja kuvauspäivän aikana meni monta muutakin pientä juttua totaalisen pieleen, mutta onneksi asut sentään ovat ihania. Keskittykäämme siis niihin!

Loin siis tällä kertaa kolme mieluisaa juhlatyyliä, joihin voisin itse verhoutua syksyn ja talven kekkereissä. Usein syksyn ja talven juhlissa nähdään paljon kimallusta, paljetteja ja muutakin blingblingiä, mutta minä halusin tällä kertaa mennä vähän toisenlaisella linjalla, vaikka kimallusta rakastankin. Tällä kertaa kokonaisuudesta tuli varsin tummanpuhuva pienellä ripauksella raikasta valkoista, mutta toisaalta: musta toimii AINA. Ihana, helppo, turvallinen, ajaton ja aina tyylikäs musta.

Tykkään näissä stailaamissani juhla-asuissa siitä, että ne eivät suoranaisesti huuda pikkujouluja, joulun tunnelmaa tai uudenvuoden säihkettä, vaan kaikki näistä asuista sopisivat hyvin myös johonkin muuhun vuodenaikaan ja toisenlaisiinkin juhliin. Tiedoksi, että kaikki nämä asujen vaatteet löytyvät juuri nyt Marks & Spenceriltä ja lisäksi myymälöissä on runsas valikoima muitakin juhlaan sopivia tamineita. Huomatkaa muuten myös nuo upeat kengät – nekin ovat M&S:n omaa mallistoa. Paikan päällä näitä jutussa nähtyjä asuja voi käydä itse sovittelemassa M&S-liikkeissä Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Porvoossa sekä Tampereella.

Olisi hauska kuulla, mikä näistä juhlatyyleistä on eniten teille mieleen ja mistä puolestaan tykkäätte minun ylläni eniten?

Saan jälleen ilahduttaa teitä kivalla pienellä yllätyksellä, sillä Marks & Spencer antoi jaettavaksi kaksi 100 euron lahjakorttia juhlavaateostoksille. Osallistu kisaan näin: kerro tämän jutun kommenteissa, mikä stailaamistani juhlatyyleistä on lempparisi ja miksi (saa toki nimetä useammankin, jos on monta suosikkia). Muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, sillä ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kilpailu on voimassa pe 21.10.2016 asti.

Tämän hetken kuumimpiin trendeihin kuuluu sametti ja se näkyy myös näissä minunkin stailauksissani. Sen syvempää mustaa ei olekaan kuin tuo sametin upottava tummuus. Toinen suuri trendi juuri nyt ovat erilaiset 90-luvulta isosti paluun tehneet slip dress -mekot: laskeutuva materiaali, ihoa kevyesti myötäilevä kapeahko malli ja ohuet olkaimet. Tässä M&S:n mekossa yhdistyvät hauskalla tavalla nuo molemmat trendit ja kosiskellaanpa tässä vielä kolmattakin kauden hittielementtiä, kun rintapieleen on lisätty kaunis pitsiyksityiskohta.

Tykkään itse tästä slip dress -trendistä kovasti, sillä tuollainen kapoinen mekko on varsin monikäyttöinen. Asustamalla ja yhdistelemällä sen saa taipumaan monenlaisiin tilanteisiin. Kauniin naisellisen mekon voi pukea sellaisenaan juhlaan ja ylellisillä asusteilla siitä saa erittäin juhlavankin. Sama mekko muuntautuu kuitenkin myös rennompiin tilanteisiin pukemalla alle vaikkapa kapealinjaisen poolopuseron tai t-paidan. Kokeile myös pukea helman alle kapeat herrainhousut tai leveät ja pitkälahkeiset housut.

Tämä look on kaikessa rentoudessaan myös hirmuisen monikäyttöinen. Klassinen valkoinen kauluspaita saa hauskaa pientä twistiä pyjama-vivahteista ja rennot samettihousut näyttävät materiaalinsa ansiosta juhlavilta. Huomio kaikki te, jotka ihastuitte edellisessä asupostauksessani niihin samettipöksyihin! Ainakin Marks & Spencerillä on juuri nyt valikoimassaan vastaavat, kuten kuvista näkyy.

Minua nauratti, kun mietin juhlatyylejä kaavaillessani, että tämä look sopii sekä pikkujouluihin että pyjama-partyihin. Suoraan sängystä kekkereihin tai toisin päin. ;) Juhlavat korut, korkokengät ja luumunpunainen huulipuna tuovat lookiin ripauksen lisää ryhtiä ja juhlan tuntua.

Klassisin näistä luomistani juhlatyyleistä on tämä kauniilla pintatekstuurilla varustettu asu, joka näyttää mekolta mutta on todellisuudessa hameen ja paidan yhdistelmä. Tässä lookissa on jotakin sellaista menneiden vuosikymmenten ajatonta henkeä – voisin hyvin kuvitella samaan asuun vaikkapa Audrey Hepburnin. Midimittainen helma toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja ryhdikäs kangas tuo kokonaisuuteen hienostuneen loppusilauksen.

Suomalaiset tuntuvat usein arastelevan tällaisten kuosivaatteiden käyttöä yhdessä. Tässä kokonaisuudessa on nyt värinä hillitty musta, mutta suosittelen rohkeasti kokeilemaan värikkäämpienkin vaatteiden kanssa tällaisia yhtenäisiä kokonaisuuksia. Toisto on mainio tehokeino – myös tyylissä. :) Tässä tapauksessa hameen ja topin yhdistelmä on oikeastaan monella tapaa mekkoa näppärämpi vaihtoehto, sillä tämä testailin asun kumpaakin osaa myös erikseen ja toppi näyttää esimerkiksi hurjan kauniilta ihan vain farkkuihin yhdistettynä ja hame puolestaan sopii arkeen esimerkiksi neuleeseen parina.

Ja psst, nuo kengät! Ne ovat ihan kuin Carrie Bradshawn kenkähyllyltä ja kaiken huipuksi todella miellyttävät jalassa.

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

142 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tiitu

  Mun suosikki on pyjamapaita ja housut :) Hauska mutta juhlava.

 • Siirirosmariini

  Tuo kuosillinen kokonaisuus miellyttää omaa silmääni. Ei toimisi omalla kropallani lainkaan, mutta näyttää raikkaan ajattomalta päälläsi!

 • Heidi

  Slip dress taitaa olla lempparini, mutta klassinen kauluspaita & mustat housut yhdistelmä tulee hyvänä kakkosena.

 • Anna

  Musta paita + hame = wau!

 • Nina

  Klassinen valkoinen kauluspaita ja mustat housut toimii aina.Ajaton yhdistelmä jotq voi käyttää missä juhlissa tahansa

 • Marika

  Samettipöksyt ja valkoinen ”pyjamapaita” on juuri sitä rentoa mutta klassisen tyylikästä pukeutumista, johon itsekin yritän tähdätä. Kiristävät vaatteet on so last season… ja tämä asupaketti helpottaisi syksyn/talven asuvalintoja kumasti! :)

 • Carrie

  Aivan EHDOTTOMASTI tuo slip dress! <3 Olet upea kaikissa lookeissa ja kuvissa… Mutta siinä ekassa lookissa on jotain erityistä!

 • Emmi M

  Ah molemmat slip dress sekä housu+paita yhdistelmä ihania, mutta kyllä nuo housut olisi mun unelmien täyttymys!

  Ihanaa viikonloppua Jenni ja kiitos inspiroivasta blogista!

 • Sussu

  Lempparein on valkonen kauluspaita/samettihousut yhdistelmä! Ihanan monikäyttöinen! Myös tuo spagettiolkaiminen mekko on ihana!

 • Pirjo

  Pyjamapaita ja samettihousut on aivan ihana yhdistelmä:)

 • Maiku

  Tuo kokonaisuus, jossa on samenttihousut!! To die for! Sopisi minullekin todella hyvin :)

 • Annukka

  Musta paita ja midihame on ehdoton lemppari, todella kaunis!

 • Annika

  Tuo hameen ja paidan yhdistelmä on upea, voisin ottaa sen heti luottojuhla-asukseni!

 • pöllö

  Paita ja hame sopisi juhlaan kuin juhlaan ja on tosi näyttävä!

 • Lullah

  Ehdottomasti tuo ensimmäisen kuvan hame ja paita yhdistelmä! Kuva Instagramin puolella aiheutti sellaisen reaktion, että nyt heti pitää lukea tuo postaus. Ehdin haaveilla jo iltapukumitasta, kun luulin kyseessä olevan vielä mekko. Hameena tuo midimitta on kuitenkin parempi ja onhan tuossa juuri sitä Audrey Hepburn fiilistä ja itse olen jotenkin päätynyt sellaiseen tilanteeseen, että hyvin mustassa vaatekaapissani ei kuitenkaan ole kuin yksi musta cocktail-mekko ja sekin sellainen hienompi. Tuo menisi useampaankin pukukoodiin.

 • MairaK

  Oi, tuo paita+hame -yhdistelmä (jota tosiaan luulin ensin mekoksi!) on ihana. Sopivan klassinen mutta kuitenkin tätä hetkeä :)

 • Eka tyyli on suosikkini! Anteeksi pilkunviilaukseni, mutta pyhäinpäivä kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. :)

  • Saa viilata! Kiitos, kun huomasit ja korjasit. Fiksasin tekstiin. Huomaa, että on tullut luettua paljon englanniksi viime aikoina, kun livahtaa tällaisia suomen kielen sekaan.

 • Pilvi

  Suosikkini on ehdottomasti samettihousu-look! Ehdottomasti pitää käydä kotiuttamassa itsellekin nuo housut<3

 • KatjaV

  Tuo viimeinen ”mekko” on aivan valloittava! Ääni siis sille :)

 • Nelli

  Tuo mustan midihameen ja paidan yhdistelmä on i-ha-na! Voisin pukeutua noin lähes mihin tahansa juhlaan <3

 • lottas

  Tyylikkäitä asuja, itse valitsisin varmaan tuon housuasun. Siinä tuntisin olon mukavimmaksi. Toisaalta toi spagettiolkaiminen mekko on myös hurmaava :)

 • Riina

  Multa pääs sellai pieni ”GASP” kun näin ton midimittaisen hameen ja saman kuosisen paidan. Niin uskomattoman kaunis että henki menee. Todella kaunis.

 • Noora

  Samenttipöksyt on ihanan rennon ja androgyynin näköiset!

 • Londa

  Musta paita ja midihame on ehdotasti paras. Asu vie suoraan johonkin 50-luvun tarinaan. Ihana!

 • Kaisa

  Molemmat helmatyylit miellyttää :) en osaa päättää kumpi on kivempi! Pitääkin käydä näitä ja muita ihanuuksia hypistelemässä.

 • Yonna

  Viimeisten kuvien musta mekko kolahti mulle heti! Se toimisi täydellisesti mun vaatekaapissa, juuri tuollaisen perusmekon kokoinen aukko siellä on! Sopisi niin moneen tilaisuuteen tuo.

  • Yonna

   Heh, eihän se mekko olekaan.. Mutta ehkäpä erillisenä vielä monikäyttöisempi! :)

 • Johanna

  Kauluspaita + housut on mun lemppari, vaikka itse en kyllä ainakaan vielä osaisi pukeutua samettiin – tulee jotenkin liikaa omat ysärilapsuusvaatteet mieleen :D

 • Mira

  Tuo mustan paidan ja midihameen yhdistelmä sai huokailemaan ihastuksesta. Upea, näyttävä, klassinen, naisellinen. Love at first sight!

 • Sonja

  Suosikkini on musta hame ja paita. Ihanan ajattoman klassista ja kaunista!

 • Immoska

  Samettimekko on mun ehdoton suosikki, tuo vyö kruunaa asun ja tuo siihen hauskan leikkisän vivahteen :)

 • Irene Vila

  Mun ehdoton suosikki on slip dress! Ihana!

 • Juuli

  Kaikki ovat tosi tyylikkäitä mutta eniten tykkään tuosta ensimmäisen kuvan mekosta. Jotenkin klassinen asu :-)

 • Olga

  Ehdottomasti ihanin on tuo musta paita + hame -yhdistelmä! Mun mielestä yks hyvän vaatteen kriteeri on se, että se on monikäyttöinen ja yhdisteltävissä moniin eri vaatteisiin ja se todellakin pätee tuohon yhdistelmään. Voisin niin kuvitella nuo vaatteet myös omaan niskaan!

 • Pihka

  Alin mekko on aivan ihana mutta suosikiksi valitsen silti samettihousuasun! Katsoin heti että oletko laittanut ne lindexin pöksyt jalkaan. Joo ihastuin niihin! Täytyy tsekata nuo m&s:n housut heti!

 • Maikku

  Kuosimekko wow ja housuasu aina huippu :-)

 • HideyM

  Hameen ja paidan yhdistelmä ehdottomasti. Ajatonta ja klassista, toimii aina.

 • sonjam

  Naruolkainmekko ehdoton suosikki! Näyttää hyvältö sun päällä, ja sen pukisin näistä itsekin. Ihana (kuten asun kengät kanssa)!

 • Ninnu

  Suosikkini on ehdottomasti kuosillinen paita/hame yhdistelmä!! Ja nuo kengät ❤

 • Sannnnna

  Viimeinen asu miellyttää silmääni eniten, klassinen mutta kuitenkin mielenkiintoinen kokonaisuus!

 • Päivi Johansson

  Klassisin pusero hame yhdistelmä kolahti heti. Ja tykkään myös hameen helman pituudesta, kaikkien jalat eivät näytä näteiltä lyhyemmissä helmoissa.

 • Jenya

  Toi hame ja paitayhdistelmä on ihan huikee! Ihan täydellisen näkönen :O

 • Emilia

  Slip dress nousee ehdottomasti mun silmissä suosikiksi, suurena syynä tuo ihana pitsireunus

 • Katri K

  Suosikkini on asuista klassisin eli musta paita-hame-yhdistelmä. Jota luulin mekoksi niin kauan kunnes kerroit että kyseessä on kaksi erillistä vaatekappaletta! Sulautuvat täydellisesti yhteen ja asussa on jotain silmääni viehättävää menneiden vuosikymmenten eleganssia. Marks & Spencerin juhlavampien vaatteiden valikoima on kyllä todella kattavan oloinen. Itse asiassa sovitin siellä täydellisesti istuvaa tummansinistä neulemekkoa ja olin jo viemässä sitä kassalle, kunnes huomasin harmikseni, että neulos oli vaurioitunut kaikista sopivan kokoisista mekoista jo rekissä. Harmitti todella, sillä yhtä hyvin istuvaa mekkoa en ole hetkeen sovittanut.

 • Samettihousut aivan ihanat!

 • Amanda

  Haa, helppo valinta: samettihousut! Mulla on ollu tänä syksynä kunnon hc obsessio kaikkeen samettiin. Sametti matskuna tuo mieleen kultaisen 90-luvun, kun ala-astesynttäreillä käytin suht karmeeta violettia pitkähihaisesta samettipaidasta ja pitkästä samettihameesta koostuvaa asua. Tänä syksynä oisin kyseisellä asulla ihan trendin harjalla.

 • Eeva

  Tämä pyjama-asu! Ihana :)

  ps. Jos nämä kuvat ovat siitä kuvauksesta, mistä snapissa kerroit aiemmin, niin höpsis! Ihanalle näyttää eikä lainkaan kylmälle tai millekään muullekaan. :)

 • Kerttu

  Tämän kerran asut ovat omaan makuuni liian dramaattisia, vaikka musta onkin luottovärini talvijuhlissa. Jokainen asu näyttää kuitenkin sinulla tosi kivalta. Suosikkilookkini on ensimmäinen ohutolkaiminen mekko, mutta suosikkivaatteeni on kyllä nuo leveät samettihousut.
  Marks & Spencer kyllä osaa!

 • Taika

  Suosikkini on toi viiminen, hameen ja topin yhdistelmä. Klassinen ja nätti mutta näyttää myös super mukavalta. :)

 • Pauliina

  Minun suosikkini on tuo midimekko! Aivan ihana, tulee mieleen 50-luku :)

 • Jenni

  Paita-hame yhdistelmä! Aivan upeat kankaat!

 • Maria

  Kauluspaita pyjamatwistillä ja mustat pöksyt, love it!

 • millaaa

  Onpa hirmuisen kauniita kuvia! Näytät näissä samaan aikaan jotenkin sekä viileän tyylikkäältä ja elegantilta että tyttömäisen sievältä. Vaikka musta on minulle vieras väri pukeutumisessa enkä oikeastaan ole varma, löytyykö sitä vaatekaapistani lainkaan, ihastuin näihin asukokonaisuuksiin kovasti. Pidän mustan paidan ja hameen veistoksellisesta siluetista ja ensimmäisen tyylin mekkokin on kaunis mutta samettihousuasu nousi tällä kertaa ehdottomaksi suosikikseni. Uskomattoman hieno kokonaisuus! Pystyn samaistumaan pyjamatunnelmaasi, sillä itse ajattelin etten oikein osaa sanoa, miellyttääkö asu minua siksi että se näyttää niin viimeistellyltä vai päinvastoin huolettomuutensa ansiosta. Väljät kankaat, klassinen väriyhdistelmä ja paidan malli tekevät siitä myös jollain tavalla merihenkisen – ja se näyttää valtavan mukavalta pitää päällä! Juuri tuo asu sopii mielestäni myös sinulle parhaiten niin ihania kuin toiset kaksi ovatkin.

 • JennyP

  Slip dress ehdoton suosikki vaikka omalle kropalle ei ehkä olekaan imartelevin malli :D Mutta ihailen muiden päällä!

 • Saakku

  Suosikkini ehdottomasti audrey hedburn tyylinen asu. Hame ja toppi ovat niin monikäyttöisiä. Toimivat yhdessä ja erikseen. Helppo stailata moneen eri tyyppiseen tilaisuuteen. Tyttömäinen ja herkkä mutta silti niin elegantti kokonaisuus. Ja nuo kengät! :) Rakkautta <3

 • Mai

  Musta mekko!! Aivan tosi ihana. Olen hetki sitten vasta ihastunut tähän midimittaan<3

 • Tia

  Tuo viimeinen hameen ja topin yhdistävä asu on oma suosikkini. Todella kaunis kuviointi ja kokonaisuus muutenkin istuu omaan makuuni :)

 • llw

  Ehdoton lemppari on samettihousut ja valkoinen paita lookki :)

 • Päivi Karilainen

  Minusta tuo klassinen paita/hame-yhdistelmä on todella kaunis kaltaisesi hoikan tytön yllä. Muutkin asut olivat nätit, varsinkin samettihousut olivat ihanat.

 • Maria

  Paita ja hame yhdistelmä on upea! Taidanpa läydä kokeilemassa kuinka sopisi itselle, isot juhlat tulossa ja olisi niiden jälkeenkin monikäyttöinen.

 • Niina manninen

  Hei! Täytyy myöntää, että kaikki asukonaisuudet sopivat sinulle tosi hyvin. Mutta minun suosikkini on samettihousut partoineen. Se on tosi elegantti.

 • Katja

  Pyjamapaita ja samettisen pehmeät housut, miten mukavaa ja tyylikästä!

 • Ilona

  Housuasu nousi suosikikseni siksi että se on todella monikäyttöinen ja samalla rento mutta siisti.

 • Mia

  Tuo housupuku näyttää ihanan tyylikkäältä ja todellakin taipuisi myös moneen muuhun juhlaan. Mustat samettihousut olisivat ihanat jokapäiväisessä käytössä, samoin kun ihana pyjamatyylinen paita.
  Musta tekstuuri hame on myös upea, mutta sille tuskin olisi ihan niin paljon käyttöä kun housuille ja paidalle(myös erikseen).
  Ihania asuja! :)

 • Laurs

  Ihan ehdottomasti tuo viimeinen klassinen asu, ihana ”melkein mekko” ja nuo kengät! Mukana arvonnassa!

 • annae

  Slip dress oli tällä kertaa hieman yllättäenkin mun suosikki :)

 • Martina

  Hame ja paita yhdistelmä kaikessa naisellisuudessaan (ja nuo kengät !!) on ihan ehdoton suosikki ❤️

 • Sari

  Slip dress näyttää päälläsi kauniilta. Hyvä valinta juhlamekoksi. Pidän myös klassisesta paita-housuyhdistelmästä. Sametti on kaunis ja juhlava materiaali talven juhlakauteen.

 • Hmm.. Mikään näistä ei oikein ole mun makuuni, mutta tykkään tosta kultaisesta hapsuvyöstä, sekä musta toppi voisi toimia yksinään. Kokonaisuuksista ehkä kivoin kuitenkin toi ”pyjama-asu”, vaikka tuskin sellaistakaan valitsisin itseni ylle.

 • Oma suosikkini on tuo kuosi paita ja hame yhdistelmä. Toimii sinulla hyvin, on monipuolinen ja pidän sen mallista :)

 • Maarit

  Paita+hame yhdistelmä on suosikkini.

 • Taina Pelkonen

  Klassinen kauluspaita + mustat housut ovat ehdoton suosikkini! :)

 • Mymbles

  Klassinen kuosillinen kokonaisuus on se, jonka pukisin mieluiten päälleni ja lähtisin juhliin siinä. Näyttää hyvin paljon minulta! :)

 • Anu

  Musta mekko.

 • Pauliina

  Oo! Kylläpäs pidänkin noista pyjamapaidasta sekä samettipöksyistä. Vaikka ei nuo muutkaan juuri häviölle jää!

 • Anni

  Tuo valkoinen pyjamapaita ja mustat samettihousut on ehdottomasti monikäyttöisin ja ihanin kombo näistä! Vaikka kaikki stailaukset ovat upeita, vie tämä juurikin monikäyttöisyyden vuoksi mielestäni voiton kotiin. :)

 • Rittimaa

  Pyjamapartyt kutsuvat! Erityisesti psitaan ihastuin.

 • Nettta

  Kauniita ja klassisia asuja kaikki! Suosikkini on tuo hameen ja paidan yhdestelmä. <3

 • ttiiina

  Kaikki asut ovat todella kauniita näissä kuvissasi, mutta kuosihame & -paita on kaikista kaunein :)

 • Mirka

  Kolmas asukokonaisuus oli mieleisin, eli hame+toppi. Luulin sitä aluksi mekoksi, ja yllättävää oli lukea kokonaisuuden olevan kaksi eri vaatetta. :)

 • Qjs

  Sinua puki kyllä upeasti tuo musta t-paitamallinen mekko, mutta omaan mieleeni oli eniten tuo pyjamapaitakokonaisuus – liekö siksi, että koko ajan väsyttää ja se oli niin ihanan monikäyttöinenkin! Ostin juuri H&M:n aleista vastaavan, mutta se ei ole alkuunkaan noin elegantti. Olen pannut merkille, että M&S:llä on kyllä tämän hetken parhaat juhlavaatevalikoimat, vieläkin hieman harmittaa eräs keltainen kotelomekko, joka nuukaillessa jäi ostamatta. Kivaa syksyä sinulle! :)

 • Helssu

  Mustavalkoinen asukokonaisuus on nätti ja samalla rento.

 • Helssunen

  Mustavalkoinen asukokonaisuus on nätti ja samalla rento.

 • Qjs

  Hävisikö mun kommentti? Samoin tässä sivussa tökkii joku, koska viimeinen kappale tekstiäsi jäi ensin puuttumaan enkä tiennyt äänestämäni kuosillisen kokonaisuuden olevan erilliset kaksi osaa! Mutta siis sitä äänestin ja M&S:n juhlavaatevalikoimaa kommentissani kehuin, jos se siis todella hävisi koko kommentti bittiavaruuteen. Itselleni himoitsen tuota eleganttia pyjamapaitaa (ja -kokonaisuutta) :)

 • Ella

  Samettihousulookki! Ihanat noi housut, istuu niin hyvin ja yläosa on hauska! Haluun noi housut!!!

 • Johanna T.

  Oma suosikkini on tuo musta mekko, yksinkertaisesti siksi, että omaan silmääni se istuu sinulle näistä vaatteista parhaiten :)
  Onnea vielä Awardista! Oikeaan osoitteeseen tuli!!

 • sucrin

  Mekolta näyttävä hame+paita-yhdistelmä ihastutti heti ensivilkaisulta, vaikka olen itse huono käyttämään mekkoja tai hameita. Tykkään paidan mallista ja kuviokangas on vain plussaa. :)

 • MarjukkaS

  Suosikkini on tuo mekolta näyttävä hameen ja paidan yhdistelmä. Klassinen, naisellinen, tyttömäinenkin. Tuohon olisi helppo yhdistellä korut ja/tai iso huivi.

 • annikki

  Toi toppi + hame – yhdistelmä oli musta aivan ihana, jotenkin tosi juhlava ja kivan erilainen. Siitä tuli nimenomaan sellainen mennyt aika mieleen. Hyvää vaihtelua ainaiseen glitteriin! :)

 • Laura

  Tuo kaunis paita ja hame :)

 • Maisa

  Klassinen musta juhlamekko upeine kenkineen on ihastuttava!

 • Heidi

  Vau, kaikki asut on tosi kauniita! Sanon kuitenkin tuon mekon näköinen paita+hame-kokonaisuus. Tuo asu sopisi marraskuun karonkkajuhlaan, johon olen saanut kutsun. Noita samettibyysiä täytyy myös päästä kokeilemaan asap.

 • Laura

  Pusero+hame ja housuasu ovat kummatkin näytejä!

 • Tuuli

  Musta hame + pusero ovat ihana yksinkertainen mutta samalla todella juhlava yhdistelmä. En tiedä sopisivatko ne omalle vartalotyypilleni, mutta käyn varmasti ainakin kokeilemassa.

 • Ellie

  Paita + hame -yhdistelmä on mielestäni ehdottomasti tyylikkäin. Midimitta on aivan valloittava kyseisessä asussa.

 • Hanna

  Klassinen musta juhlamekko on minun suosikkini. Kaksi muutakin tyyliä näyttävät upeilta päälläsi, mutta itselleni en niitä osaa kuvitella – varsinkin velour on sellainen materiaali josta minulle on jäänyt jonkinlaiset traumat…

 • Kateliini

  Toppi+hame yhdistelmä minusta klassisin ja kaunein, mutta yllätän itsenikin valitsemalla tuon paita+housu-yhdistelmän! Niin simppeli, mutta silti todella kiinnostava. Arvokaskin

  Pakko kysyä huulipunan perään, aivan ihana!! Mistä?

 • Enma

  Kyllä tuo musta kuosillinen hameen ja paidan yhdistelmä miellyttää silmää eniten. Klassinen mutta tarpeeksi veikeä samalla.

 • Audrey-tyyli puree muhun. Saattaa toki johtua siitä, että se sopisi omalle kropalleni parhaiten.

  Ps. Musta väri <3

 • Satu

  Mustat samettihousut valkoisen paidan kanssa kolahti, hieman yllättäenkin, eniten. Ajaton, tyylikäs, rento…

 • Jatta

  Valkoinen kauluspaita ja samettipöksyt on oma suosikkini! Niissä yhdistyy tän hetken trendit, sekä myös mukavuus. :)

  Pakko sanoa vielä näistä kuvista, että mä ainakin tykkään! Kuuntelin sun snäpistä tarinaa mitä kerroit näiden kuvien takaa, mutta näissähän on just todella kiva ”valo”, tai tommonen utuisuus. :D Sopii näihin kuviin juuri hyvin!

 • Tiinu

  Pidin slip dess asusta ja pusero & hame yhdistelmästä – kauniit naiselliset asut. Pusero ja hame monikäyttöinen.

 • -Hannis--

  Näistä miellyttää eniten tuo slip dress,kerrassaan upea mekko!

 • Elina

  No nuo samettihousuthan on aivan lempparit! Näyttää ihan talven luottoasulta, jolla voi töistä pinkaista suoraan pikkujouluihin :)

 • Piennisäkäs

  Hame + paita = kätevä & kaunis ”valemekko”.

 • Saara

  Ehdottomasti pyjamapaita ja samettihousut. Rentoa, mutta näyttävää!

 • Lena*

  Slip dress -stailaus on ihana! Niin yksinkertainen, juhlava ja kaunis. Pidän myös mekkoon yhdistetyn punosvyön rentoudesta.

 • mari

  Tykkäsin eniten yllättäen housujen ja paidan yhdistelmästä, vaikka en itse uskaltaisi ikinä vetää tuollaisia housuja jalkaan. Mutta sun päällä toimii tosi hyvin :)

 • NinniJ

  Teksturoidun paidan ja hameen yhdistelmä on ehdoton suosikkini; se on kertakaikkisen tyylikäs ja ajaton.

  • NinniJ

   Teksturoidun paidan ja hameen yhdistelmä on ehdoton suosikkini; se on kertakaikkisen tyylikäs ja ajaton.

 • Kirsi

  Mun suosikki on tällä kertaa tuo housuasu.

 • Jolly

  Musta paita ja hame- yhdistelmä on upea, ja nuo kengät!

 • Satuinkeri

  Ehdottomasti tuo musta paita plus hame. Näyttää ihan mekolta ja on eniten omaa tyyliä :)

 • Emilii

  Pyjama partyista pikkujouluihin! Tyylikäs & rento. <3

 • Omppupomppu

  Aivan ihania kuvia, Jenni! Lempparini on tuo kauluspaita ja samettihousut. Niin tyylikkään näköinen! Iskin silmäni kuitenkin heti noihin hurmaaviin kenkiin viimeisessä lookissa! Todella tyylikkäät! Voisin ehdottomasti käyttää niitä itsekin.

 • mari

  Mäkin tykkään eniten tuosta pyjamapaidasta ja samettihousuista. Upean tyylikäs. Ja lämmin juhla-asu talvea ajatellen.

 • Saana

  Tuo slip dress on paras :-) se on vaan jotenkin niin kertakaikkisen kaunis, pitsi, sametti ja laskeutuva materiaali.

 • Taatelipaateli

  Mekko, joka onkin paidan ja hameen yhdistelma. Se olisi täydellinen asu valmistua yliopistosta joulukuussa! Olen pitkään etsinyt mustaa tyylikästä mutta ei tylsää asua, ja nyt sen löysin, tämä on pakko hakea :D

 • JohannaRR

  Oma lempparini on ehdottomasti tuo hame+toppi-yhdistelmä. Se tosiaan huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja upeat kengät ja korvakorut täydentävät hienosti kokonaisuutta :)Olen tulossa käymään loppukuusta Helsingissä täältä pohjoisesta Rovaniemeltä saakka ja taidankin piipahtaa Marks & Spencerillä, en ole koskaan aiemmin käynyt eikä sitä meiltä pohjoisesta löydykään :)

 • 3v3

  Ihan ehdottomasti tuo hame ja paita -yhdistelmä! Musta ”mekko” on tyylikäs ja helppo. Kuviointi hauska lisä.

 • Matias

  Samettipöksytyyli ehdottomasti, sillä viihdyn itsekin mukavassa sametissa ja muistan kuinka kehuit tummansinistä samettibleiseriäni, kun tapasimme. :)

 • Riikka

  Tosi kauniita kaikki! Lemppari on silti tuo mustan tekstuurihameen ja -topin yhdistelmä, ihana!

 • maijis_

  toppi ja hame-yhdistelmä on mielestäni paras, se on myös ainoa asu jonka voisin pukea itselleni.

 • Sannamarianna

  Mustat housut ja valkoinen pusero. =)

 • Jenni

  Oma suosikkini on slip dress -mekko yhdistettynä paksukorkoisiin korkokenkiin, jotka tuovat jämäkkyydessään mielenkiintoista kontrastia romanttiseen ja sirolinjaiseen mekkoon. Mekon kultainen vyö yhdistyy myös kivalla tavalla kultaiseen kaulakoruun. Itse olen havahtunut viime aikoina slip dress -tyylisten mekkojen monikäyttöisyyteen. Mekon voi pukea juhliin stailaamallasi tavalla, mutta mekko toimii kapealinjaisuutensa vuoksi myös loistavasti ilman vyötä. Arjessa mekkoa voi käyttää pukemalla esimerkiksi valkoisen T-paidan mekon alle tai vastaavasti kapealahkeisten farkkujen ja nahkatakin kanssa. Marks & Spencerin mekossa on mielestäni myös kauniit pitsiyksityiskohdat.

 • AjN

  Rakastuin täysin tuohon samettiseen slip dressiin; sehän on täydellinen! Ja kuten kirjoitatkin, mekko olisi niin upeasti muokattavissa erilaisiin tilanteisiin – *syvä huokaus* :)

 • Sinun ylläsi ”Audrey Hepburn”-asu on hienoin! Itse pukisin slip dress-lookin, lisäisin mekon päälle jonkun muhkean takin – tyyliin Louis Vuittonin mallisto muutaman vuoden takaa. Nuo kengät ovat kyllä vaarallisen hyvännäköiset… Kenkäkaapista vaan alkaa löytyä enemmän kenkiä kuin mitä yksi nainen ehtii käyttää, joten hankinta ei kyllä olisi perusteltu, ellei sitten voittaisi sattumalta lahjakorttia… ;)

 • Ennu

  Siis aivan ehdottomasti tuo hameen ja paidan yhdistelmä! Todella kaunis ja yksinkertainen malli, jota minäkin luulin ensin mekoksi :)

 • miida

  Tuo slip dress on aika söpö. Se sopisi myös omaan vaatekaappiin tulevia pikkujouluja ajatellen :)

 • Annika

  Paita & hame -yhdistelmä on suosikkini; yksinkertaisen tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, joka sopii moneen tilaisuuteen. :)

 • Merja

  Mustassa paita+hame-yhdistelmässä on ihanaa menneen ajan tunnelmaa ja klassisuutta!

 • AnjanK

  Näin housutyttönä valitsen nuo samettiset housut ja valkoisen paidan!
  Tyylikästä, sopisi hyvin omalle kropalleni. Tuon malliset housut tosin vaativat kauniit korkokengät pariksi, mutta keltä ei nyt semmosia löytyisi kaapista jo monta paria ;)

 • Pinkku

  Slip dress on todella kaunis ja sametti hurmaa tällä hetkellä! Mutta minkälaiset kengät eivät olisi hölmön näköiset mekon kanssa, jos sattuu olemaan lunta tai loskaa ulkona? Sukkahousujen, mekon ja kenkien yhdistäminen ja tietysti talvitakki siihen päälle tuottaa aina tuskaa.

 • Virve

  Slip dress on ihana.

 • sallikki

  Kokomusta yhdistelmä on suosikkini, aina varma mutta niin tyylikäs valinta :)

 • Viiki

  Housuasu on ehdottomasti oma suosikkini. Se on klassisen tyylikäs, mutta materiaalit ja yksityiskohdat tuovat asuun myös särmää ja leikkisyyttä.

 • Tuuli

  Tykkään eniten viimeisestä asukokonaisuudesta eli kuosikokonaisuudesta.

 • Sannuli-

  Hameen ja paidan yhdistelmä on upea! Ihanan klassinen! Siitä ei kyllä yhtään huomaa että se ei ole mekko. Pitää kyllä ehdottomasti käydä tuo yhdistelmä sovittamassa.

 • Mun lemppari on kyllä tuo slip dress! Olen juuri saman tyylistä toppia himoinnut jo pitkään sitä kuitenkaan löytämättä, joten tuo mekko ois just täydellinen! Sain juuri mieheltä lahjaksi M&S korvakorut, joille haluaisin löytää täydellisen asun kaveriksi!

 • Tua

  Tuo mustan paidan ja hameen yhdistelmä on niin kaunis! Ihanan klassinen ja taipuu varmasti moneen eri tilaisuuteen.

 • Siri

  Kuosillinen paita ja hame on ehkäpä suosikkini. Pyjama-asu tulee hyvänä kakkosena!

Related posts