13/10/16

Bring you back

1 85 beacon-the-ways-we-separate

Kun kuulin Beaconin Bring you back -kappaleen ensimmäistä kertaa, se iski jotenkin heti ensikuuntelulla. Samoin on käynyt useammallekin kaverilleni, koska soitellessani soittolistojani yllättävän moni on pysähtynyt kysymään, että mikäs biisi tämä on. New Yorkista kotoisin olevan duon soundit ovat sellaista rauhallista, unenomaisissa tunnelmissa kelluvaa elektroa, josta löytyy vivahteita r’n’b:stä – the way I like it. Käytetyimmät sanat musiikkipostauksissani taitavat olla melankolinen, unenomainen ja elektro, haha. Mutta hei, ainakin tiedän, mistä tykkään! ;)

Jos tykästyit biisiin, kannattaa tsekata myös Beaconin kaksi julkaistua albumia – molemmat hyviä!

Translation: Another melancholic, dreamy downtempo electro song I like. I was just laughing about it today that almost all my music tips include these words – but hey, at least I am consistent with what I like to listen to. :D New York based duo Beacon fits perfectly in this category so I can warmly recommend. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tipu

    Heeei, ihan asiaan liittymätön kommentti mutta enivei pakko kysyä. Seuraan sua snäpissä (hyvää sisältöä, välillä hauskaa ja välillä vakavempaa) ja pari päivää sulla on ollu tosi kivat korvikset, mm. Siellä Qatar Airwaysin illallisilla. Mistä ne on? On nimittäin aivan huikeet! Koitin selata pari sivua postauksia taaksepäin mutta en löytänyt mainintaa niistä. Ja koska oon täysin uuvelo snäpin kanssa ja mietin, että on kamalan noloa kysyä randomina ihmisenä siellä jotain tommosta, on paljo parempi tyytyä kyttäämään hiljaa ja sen sijaan kysyä täällä. :D Blogit on jotenki tutumpi alusta ja kai sitä pitää tehdä joskus elämässä asiat helpoimman kautta..

Related posts