12/10/16

Ehkä maailman ihanimmat housut

3 124

Jos minun pitäisi pakata matkalle mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, nämä kyseiset housut olisivat ehdottomasti laukussa. Tai ei, ne olisivat jalassa. Nämä housut ovat nimittäin ehkä maailman mukavin ja monikäyttöisin vaate. Leveät joustosamettipöksyt nimittäin näyttävät fancylta mutta tuntuvat päällä maailman mukavimmilta. Housut menevät mallinsa ja materiaalinsa puolesta hienompiinkin juhliin, mutta todellisuudessa tuntuu kuin bailaisi pyjamassa. Eivätkä ne edes rypisty, joten täten julistan, että tässä ovat ehkä maailman ihanimmat housut.

Viime keväänä saamani Lindexin sample-pöksyt odottelivat aikansa kaapissa ennen kuin löysivät tiensä ylleni, mutta kun se viimein tapahtui, en ole juurikaan malttanut ottaa niitä pois. Samettiset housuni ovat ehtineet muutaman kuukauden sisään matkustaa jo kanssani Kööpenhaminaan, Milanoon ja Kreikkaankin. Ja housut ovat myös olleet matkoillani lähes jokaikisellä lennolla – toisin sanoen, lentokoneesta voi vaikka suoraan kävellä iltatilaisuuteen. ;)

Minulle vaatekaapin helmiä ovat juuri tällaiset käytännölliset vaatekappaleet, jotka taipuvat tarpeen vaatiessa moneen. Etenkin, jos reissaa pelkillä käsimatkatavaroilla on joka tilanteeseen muuntautuva vaate aivan omiaan pienentämään mukaan tarvittavaa tavaramäärää. En tiedä, onko näitä nimenomaisia housuja myynnissä enää, mutta voin suositella tällaisia rypistymättömiä leveitä samettihousuja lämmöllä, oikeastaan melkein joka tilanteeseen.

Olen nyt useamman kerran itse yhdistänyt rennot pöksyni siroon silkkitoppiin johonkin vähän epämuodollisempiin iltakemuihin. Jalkaan vain jotkut teräväkärkiset loaferit, avokkaat tai sandaalit ja tyyli on valmis. Koruilla kokonaisuutta on sitten helppo upgreidata entisestään. Ja jos kaipaa peittävämpää, harteille voi heittää bleiserin.

Translation: These are officially my favourite pants at the moment. The stretchy velvet trousers are the perfect piece of clothing because they don’t wrinkle, they feel like pyjamas and they still look fancy enough to be worn as a casual party look. So they are absolutely ideal for travelling: you can basically walk straight from the plane to a party without changing the outfit. :D

Samettihousut // velvet pants Lindex*, silkkitoppi // silk top Twist & Tango*, sandaalit // sandals ATP Atelier (Mino Shop)*, kaulakoru // necklace Mint & Berry (Zalando)*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Marianna Mäkelä

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Onpa kivat housut! Tuon tyylisiä kaipaisin omaankin kaappiini :)

  • Anne

    En yleensä edes ole kiinnostunut vaatepostauksista, mutta nyt iski! Ihanat housut ja mukava kuvaus kaikessa monikäyttöisyydessään ja ennen kaikkea käytännöllisyydessään. Todelliset vaatekaapin helmet, joita ei varmaan malta edes kauheasti siellä vaatekaapissa säilyttää :)

Related posts