6/10/16

Luumunpunaiset syyskynnet

1 95

Olen tässä alkusyksystä salaa himoinnut joitakin oikein syvän sävyisiä kynsiä ja tänään viimein päätin, että syksy saa tulla – kynsiinkin. Niinpä kynnet saivat herkullisen luumunpunaisen värin. Erilaisia tummanpunaisen sävyjä on nähty kynsissäni ennenkin joten kaipasin niihin jotakin hauskaa pientä twistiä ilman, että tuo hillitty ja tummanpuhuva tyyli kärsisi. Pinterest, tuo inspiraation mekka, tarjosi tähänkin tilanteeseen nopeasti ideoita. Niinpä kynnet saivat lopulta vain aivan pikkuruisen kultapaljetin koristeekseen. Täydellinen ratkaisu minimalistille!

Tämä kynsi-idea on muuten ihan tosi helppo toteuttaa kotona itseki eli eikun taiteilemaan, jos ihastutti. Jos taas kaipaa kestävämpää lopptulosta tai manikyristin taidot ovat ruosteessa, niin voin lämmöllä suositella tuota omaa vakkari-kynsistudiotani, jossa olen käynyt jo vuosien ajan. :) Mitäs tykkäätte näistä kynsistä?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Autumn plum nails with a twist – I absolutely love them!

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts