4/10/16

Tyylejä Milanon kaduilla, vol. 3

1 189

Nyt olisi luvassa viimeinen pläjäys katumuoti-inspiraatiota Milanosta muotiviikolta parin viikon takaa. Helteisen Milanon tunnelmat tuntuvat nyt aika kaukaisilta täällä kirpsakan syksyisessä Suomessa, mutta eiköhän näistä tyyleistä voi ammentaa ideoita syksyisempäänkin pukeutumiseen.

Ihastuin viime syksynä New Yorkin muotiviikolla italialaisen Giorgia Tordinin tyyliin, kun bongasin neitokaisen Givenchyn näytöksen edustalta ja ikuistin tuolloin katumuotikuvaan. Nyt kaunokainen viipotti ohitseni myös Milanossa ja ehdin räpsäistä kuvan jälleen hurjan onnistuneesta lookista. Neulehameelle erityinen peukku. <3

Aiemmat Milanon katumuotijutut voitte kurkata täältä ja täältä.

Translation: The last set of Milan Fashion Week street style pics is now out. Enjoy! :) The previous two posts you can check out here and here.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts