3/10/16

Onnellinen ihminen

92 spetses3

Katsokaa tuota yllä näkyvää kuvaa. Siinä näette onnellisen ihmisen. :) Kuinka onnelliseksi voivatkaan auringonpaiste, hellesää, värikkäät kukkaset, turkoosina vellovan meren tuoksu, ihana reissuseura, rento kesätunnelma ja postikorttiakin kauniimpi kreikkalainen saari pienen ihmisen tehdä. No, aika onnelliseksi, kuten naamasta näkyy.

Keväisellä Santorinin reissullani mietin, että Kreikka on ihan oikeasti yksi sellainen paikka, johon voisin kuvitella muuttavani. Jo yksin sen takia, että siellä on NIIN kaunista. Ja ruoka on NIIN hyvää. Miten vihannekset voivatkin maistua niin erilaisilta eri puolella Eurooppaa, vaikka niitä tismalleen samoja rehuja rahdataan sieltä Suomeenkin?

spetses14

Olin siis tosiaan viikonloppuna Olympuksen matkassa Kreikan Porto Helissä tutustumassa Olympuksen uutuuskameraan sekä valokuvauksen saloihin. Porto Helistä teimme lauantaina päiväretken Spetseksen saarelle, joka on ihan hurjan viehättävä. Juuri siellä on nämä kesäiset ja onnelliset kuvat napattu. Voin suositella, jos satut olemaan sopivasti oikealla suunnalla Kreikan reissullasi. :)

On ihanaa olla koti-Suomessa nauttimassa kirpsakan syksyn kauneimmista väreistä, mutta myönnän, että olipahan myös kivaa saada vielä kerran pukeutua helletoppiin ja shortseihin, upottaa varpaat rantahiekkaan ja tuntea auringon lämpö iholla.

Kiitos ihanista kuvista ja onnellisen naaman ikuistamisesta kuuluu Mariannalle.

Translation: When you look at these pictures, you see a happy person. I really loved my stay in Greece, that extent that my face probably looked like in the first picture most of the time. Sad to say goodbye to Greece, but lovely to see you again Helsinki!

spetses13

Silkkitoppi // silk top Twist & Tango*, farkkushortsit // denim shorts Monki, aurinkolasit // sunglasses Carrera*, hellehattu // hat H&M, kaulakoru // necklace Mint & Berry (Zalando)*

* saatu blogin kautta / gifted

spetses9spetses12 spetses6

Photos: Marianna Mäkelä

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts