1/10/16

Lempeä lauantai

1 69 intertwine

Okei, taidan olla oikeasti loman tarpeessa, kun valitsin tänäänkin unen hotelliaamiaisen sijaan. :D Ironista sinänsä, että olen mitä ihanimmassa lomakohteessa juuri parhaillaan. Ehkä pitäisi jäädä tänne viikoksi, niin palaisin oikeasti rentoutuneena takaisin. Mutta totta puhuen, niin ihanaa kuin täällä onkin, odotan kaikkein eniten ensi viikonloppua ihan omassa kotona. Sellaista aamua, kun voi herätä omasta sängystä kiirettä tuntematta. Se on kuulkaa luksusta se.

Ei sillä, kyllä täällä kreikkalaisen hotellin sängyssäkin on silti ihan mukava heräillä rauhallisesti uuteen päivään. :) Etenkin kun laittaa allasbaarin jytkeen sijaan soimaan vähän lempeämpiä ja rauhallisempia sointuja. Yksi viime aikojan lemppareistani lentomatkoilla ja muissa rauhoittumisen hetkissä on ollut Intertwinen biisi My Only Lie Is Silence. Norjalaisbändin unenomainen ja raukea soundi sopii ihan täydellisesti tällaisiin hetkiin, joissa heräilyyn tarvitaan muutama ekstrahetki.

Translation: A perfect song for calm Saturdays.

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts