29/09/16

Kreikan meri, meri Kreikan

3 91

Terkkuja Kreikasta! Tänään pirahti herätyskello soimaan klo 4.30 ja tuntia myöhemmin olin jo matkalla kohti lentokenttää jälleen – uusi passi taskussani. :) Ja aika monta tuntia myöhemmin näpyttelen nyt tätä juttua Porto Helissä sijaitsevan hotellin sängyllä. Eikä muuten ole valittamista – paikka on aivan ihastuttava!

Olen täällä Olympuksen vieraana ja tämä viikonloppu vierähtää valokuvaus-workshopeissa sekä uuden kameran lanseeraustunnelmissa. Maltan tuskin odottaa! Toivottavasti on pian kaikkea ihan mieletöntä kuvamateriaalia teille jaettavaksi täältä.

Hotelli ainakin on aivan huikea! Nappasin nämä muutamat kuvat, ennen kuin ehdin levittäytyä tänne yhtään enempää. Nikki Beach Resort & Span valtavassa huoneessa on oma terassi merinäköalalla, valtava amme keskellä makuuhuonetta sekä kaikin puolin ihastuttava tunnelma. Veikkaan, että tästä viikonlopusta tulee aika mainio!

Translation: Greetings from Porto Heli in Greece! I just arrived here today and can’t wait to spend a lovely weekend with Olympus taking photos and participating in super interesting photography workshops. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Matkat

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts