28/09/16

Tyylejä Milanon kaduilla, vol. 2

2 156

Lupailin viimekertaisen Milanon katumuotipostauksen yhteydessä, että vielä olisi luvassa lisää inspiraatiota muotiviikkojen tyylitaitureilta. Ja nyt olisi luvassa katumuotikoosteen toinen osa (ja psst, kolmaskin on vielä tulossa). Maailmalla tunnetuista bloggaajakollegoista onnistuin ikuistamaan kuviin ainakin muotiviikoilla katumuotikuvaajien ahkerasti kuvaaman Linda Tolin sekä Jou Jou Villeroy -blogistaan tutun Eleonora Carisin, jonka tyyliä itsekin ihailen.

Pakko jälleen mainita disclaimerina tähän väliin (viimevuotiseen tapaan), että italialaiset sauhuttelevat savukkeitaan kuin korsteenit! Vaikka kovin mieluusti jättäisin röökit pois kuvista, niin se on liki mahdotonta, kun joka toisella muotiviikkovieraalla käryää hyppysissä tupakka. Näin ollen joudun siis sen verran periaatteistani joustamaan. Tupakointia en silti kannata. :) Keskittykäämme siis noiden muutaman kuvissa vilahtavan tupakan sijaan niihin inspiroiviin tyyleihin!

Translation: More street style snapshots from the Milan fashion week last week. You can see the previous shots in my earlier post.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts