24/09/16

All white

7 100

Terkkuja aurinkoisesta Milanosta. Itse kärvistelen täällä pienen flunssan kourissa, joka tosin vaivasi jo tänne saapuessa, mutta ei oikein ota helpottaakseen. Tänään on taukopäivä muotiviikon näytöksistä ja tilaisuuksista, joten ajattelin nautiskella aurinkoisesta säästä ja ehkä käydä tsekkaamassa muutaman museon. :)

En ihan tarkalleen tiedä, millainen sää siellä Suomessa on tällä hetkellä, mutta jotenkin nämä Berliinin helteessä muutama viikko sitten napatut asukuvat tuntuvat olevan jo ihan väärää sesonkia Suomen leveysasteilla.

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka uskaltavat pukeutua kokovalkoiseen – se näyttää usein ainaisen mustan rinnalla niin raikkaalta. Itse en ole kuitenkaan koskaan oikein osannut pukeutua valkoiseen päästä varpaisiin, koska yksinkertaisesti vain jännittää liikaa, että sotkisin vaatteeni kuitenkin. Olisi niin odotettavissa, että löytäisin ketsuppia rinnuksiltani tai linnunkakkaa housujen takamuksesta. Oman haasteensa valkoisille housuille antavat Suomen sääolosuhteet. Uskaltauduin silti hankkimaan reilu vuosi sitten valkoiset megaleveät culottes-pöksyt, kun tuumin, että tuo vajaamittainen lahje on suojassa katupölyltä ja kuraroiskeilta (ihan niin kuin edes lähtisin noissa housuissa koskaan sadesäällä liikenteeseen, haha).

Käytin valkoisia pöksyjäni hankkimisen jälkeen viime vuonna muutaman kerran, mutta jotenkin en sitten oikein löytänyt mieluisia asuyhdistelmiä niiden kanssa ja jännitin vähän liikaa sitä väriä. Lisäksi minulla oli jostain syystä päähänpinttymä, että noita housuja ei voisi käyttää ilman korkokenkiä. Höpön löpön, olen nyt heittänyt kaikki nuo hölmöt mietteet roskiin ja ottanut valkoiset purjelahkeet ilolla uudelleen käyttöön.

Tämän lookin keksin vähän sattumalta, kun sovittelin vaatteita ylleni Berliinissä illallista varten. Jalkaan puin kokovalkoisen mausteeksi kirpparilta kesällä löytämäni hopeiset vintage-korkkarit. Tykästyin lopulta tähän kokovalkoiseen tyyliin niin, että on tehnyt jo monta kertaa mieli sen jälkeen pukea se uudelleenkin. Tai ehkä kokeilen housujani jonkun toisenkin valkoisen yläosan kanssa vaikkapa täällä Milanossa. :) Mitäs tykkäätte tästä kokovalkoisesta tyylistä?

Pakko muuten ihastella tuota täydellistä ”golden hour” -valoa, joka juuri ennen illallista lankesi Berliinissä yllemme. Kaunein valo tällaisissa potrettikuvissa on usein juuri siinä aavistus ennen auringonlaskua illalla – kannattaa joskus kokeilla. :) Kaunis kiitos näistä kuuluu itävaltalaiselle bloggaajakollegalleni Raffaelille.

Psst, viimeisiä hetkiä viedään äänestää omaa suosikkia The Blog Awardsissa ja myös Pupulandia on saanut kunnian olla ehdolla parhaan muotiblogin kategoriassa. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä omaa lemppariasi, niin tee se nyt!

Translation: Went all white a few weeks ago in Berlin. I have always feared all white outfits but since I managed to spend the whole evening without getting ketchup on my shirt or dirt on my pants, I’m starting to like it so much that I’m actually thinking of wearing it again! Big thanks for these photos to my lovely blogger colleague Raffael from Austria!

Paita // shirt Samsøe & Samsøe*, housut // pants COS, sandaalit // sandals vintage

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Raffael Payr / Lionheaded

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tykkään kyllä! :) Itse pukeudun kokovalkoisiin ihan mielelläni. Ulkomailla pidän pääosin juuri kokovalkoista, mutta mukana on kyllä ainakin yhdet varahousut – ihan kaiken varalta. :D

 • Marjo

  Ihana asukokonaisuus ja nuo kengät, voi mitkä ihanuudet!

 • purrr

  Aivan ihana asu!
  Kysymys on vähän vierestä; mistä löytää tuollaisia valkoisia rintaliivejä, jotka näyttävät hyvältä valkoisten paitojen kanssa?

  • Kiitos! Suosin itse simppeleitä, sileitä t-paitaliivejä joko valkoisina tai puuterin värisinä. Käytän myös sellaisia toppimaisia kaarituettomia liivejä paljon. Omat lempparini olen löytänyt H&M:ltä, Lindexiltä ja Weekdaysta. :)

Related posts