23/09/16

Unelmien Airbnb-kämppä Milanossa

1 97

Lupailin tiistaina, että esittelisin teille tätä meidän maailman ihaninta Airbnb-kämppäämme vielä paremmin ja nyt saamanne pitää! Onnistuimme siis ystäväni Eevan kanssa löytämään tämän ihastuttavan asunnon Corso Comolta aivan sen maailmankuulun konseptiliikkeen vierestä. Katu itsessään on iltaisin hiukan meluisa, mutta eipä kyllä haittaa, jos itse asunto näyttää tältä. Tai jos tunkee korvatulpat yöksi korviinsa, kuten minä viime yönä. ;)

Asunto on itse asiassa kodin ja taiteilijastudion yhdistelmä ja tästä syystä seiniä kaunistavat taiteilijan luonnokset ja keskeneräiset työt. Eipä tuo noin 3,5 metrin huonekorkeuskaan minua haittaa. Vaikka asunnossa ei ole kuin yksi ikkuna, valkoiset pinnat ja huima huonekorkeus tekevät siitä ihanan valoisan. Tässä on jotenkin vain tunnelma niin kohdallaan, että voisin hyvin kuvitella jääväni tänne pidemmäksikin aikaa.

Tämä on juuri sellainen kämppä, jonka yksityiskohtia tutkiskelemalla saisi varmaankin muutaman viikon kulumaan rattoisasti. Ja toisen ihmisen luovuutta ihailemalla. Osaisipa itsekin luoda noin kauniita asioita. Mutta siis tosiaan, jos joku muukin tähän asuntoon kuvien perusteella rakastui, niin kämppä on vuokrattavissa Airbnb’n kautta ja Garibaldin metropysäkkikin on ihan naapurissa. Ainoastaan kovin herkkäuniselle en voisi tätä asuntoa suositella, koska Corso Comolla riittää hälinää myös öisin. Mutta siis ihana kerta kaikkiaan!

Translation: I am completely in love with our Airbn flat in Milan. I could totally move in here any time! I promised to show some more photos from the apartment and here you go! Feel free to get inspired. :) And if you are interested in booking this place for your own trip, you can find this beautiful artist studio at Airbnb. The location is great, on Corso Como and right next to the Garibaldi metro stop. But I must warn the light sleepers that Corso Como can be very noisy and loud in the evenings and even late until the night as it is full of life, restaurants and bars.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Koti, Matkat

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts