20/09/16

Terveisiä ja sisustus-inspiksiä Milanosta

2 104

Terkkuja Milanosta! Saavuin tänne aamupäivästä ja sää hellii ainakin tänään, sillä aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lämpöä riittää. Mutta kaikkein ihaninta tähän mennessä on ollut Airbnb-asuntomme, joka on niin kaunis, että tekisi mieli jäädä tänne ikuisiksi ajoiksi. Onnistuimme löytämään Airbnb:stä paikallisen taiteilijan studio-asunnon, joka hurmasi meidät heti valoisuudellaan ja kauniilla sisustuksellaan. Olemme jo suunnitelleet, että vaihdatamme salaa lukot ja jäämme tänne. :D

Vilautinkin jo kämppää Snapchatin ja Instagramin puolella, mutta tässä vielä muutama kuva esimakua tästä maailman kauneimmasta pikku-taiteilijakodista. Teen pian tästä ihan kunnon kuvareportaasin iloksenne ja inspiraatioksenne, mutta nyt tässä ensihätiin tällainan maistiaispala!

Translation: Hello from Milan and from our most beautiful Airbnb apartment! We managed to find this amazing artist studio apartment for our one week stay but in this place I feel like I never want to leave…

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Matkat

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Niina

    Ihana asunto! Ja olipa yllättävää nähdä yhdessä kuvassa tutun näköinen tiikeri. Omani tosin näyttää tuon rinnalla joltain harjoituskappaleelta. :D

  • Aivan ihastuttava asunto! Ihan kuin jonkun taitelijan. En yhtään ihmettele että haluat jäädä sinne, minäkin haluisin!

Related posts