17/09/16

Named Clothingin uusi syysmallisto on täällä!

5 99 named6

Jos jostakin kotimaisesta menestystarinasta olen erityisen innoissani, niin se on parin nuoren tytön kolme vuotta sitten perustama Named Clothing. Olen kirjoittanut merkistä ennenkin, mutta tätä ihanaa konseptia on aina niin ilo buustata. Jos Named Clothing ei entuudestaan ole tuttu nimi, niin merkki siis suunnittelee ja myy vaatteiden ompelukaavoja – käytännössä voit siis tehdä kauniit vaatteesi ihan itse. Mallistossa on mukana sekä vaativampia että aloittelijoille sopivia helpompia ohjeita.

En itse omista ompelukonetta ja nuoruusvuosien käsityöharrastuksesta huolimatta taidot ovat tyystin unohtuneet. Silti tämä on minusta aivan nerokas konsepti. Namedin tyttöjen kaavat edustavat tyylikästä pohjoismaista minimalismia kiinnostavilla leikkauksilla varustettuna ja materiaalit, värit sekä kuosit voi valita vaatteisiin oman maun mukaan. Named Clothingin konsepti on herättänyt kovasti kiinnostusta myös ulkomailla ja itse asiassa kaavojan myydäänkin jo peräti 15 eri maassa.

named8

Named Clothing julkaisee uuden malliston kaksi kertaa vuodessa ja tuore syysmallisto on ilmestynyt juuri hiljattain. Uusi Evolution Theory -mallisto tutkailee muodin evoluutiota ja klassikkovaatteiden syntyä. Millaisista elementeistä syntyy esimerkiksi klassinen trenssitakki? Kaavakokoelmassa yhdistyvät tutut yksityiskohdat uudella ja kiinnostavalla tavalla ja värimaailmaan on haettu inspiraatiota suomalaisesta luonnosta: jäänsinistä, graniitinharmaata ja männynvihreää. Tosin värithän jokainen DIY-ompelija voi tietysti valita itse.

Nyt tämän tuoreimman syysmalliston myötä Named Clothing on avannut myös studiomyymälän Helsingin Alppilaan osoitteeseen Viipurinkatu 6. Liike on auki keskiviikkoisin klo 9.30-16 sekä sopimuksen mukaan. Kaavoja voi liikkeen lisäksi ostaa Namedin nettisivuilta.

named1 named2 named5named3 named4 named7

Photos: Named Clothing

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • tykkään kovasti uudesta mallistosta, ja ainakin instagramin ompelupiireissä Namedin aikaisemman julkaisun ihana Kielo wrap dress on kuuminta hottia :’–D

  • Tää on kyllä kiva konsepti! Harmi etten itse omista ompelukonetta saatika osaa edes ommella :D

  • laulau

    Näissä kuvissa on aivan upea malli!

  • Mahtava idea! On kyllä kiva kuulla tälläisistä suomalaisista merkeistä, en tiedä olisiko tälläiseen itse tullut törmänneeksi

  • Namedin kaavat on kyllä ihania! Tosi kiva että postailet suomalaisista yrittäjistä, peukut sille!

Related posts