13/09/16

Vuoden paras muotiblogi, vol. 2

4 134 elle-style-awards1

Täytyy sanoa, että olen vähän häkeltynyt tästä kunniasta, kun sähköpostilaatikkoon kolahti ilmoitus jo syksyn toisesta blogi-ehdokkuudesta. Sain jokin aika sitten kuulla Pupulandian olevan ehdolla vuoden parhaaksi muotiblogiksi The Blog Awardseissa ja nyt sain tällä viikolla tietää blogini olevan ehdolla samaisessa kategoriassa myös Elle Style Awardsissa.

Ette arvaakaan, miten suuri kunnia tämä on yli 9 vuotta bloganneelle, että vielä kaikkien näiden vuosienkin jälkeen minun blogiani pidetään ajankohtaisena ja ehdokkuuden arvoisena. En odota voittoa, mutta olen suunnattoman otettu siitä, että olen päässyt ehdolle niin monen muun upean bloggaajan rinnalle. Tuntuu todella hienolta saada tällaista tunnustusta omasta tekemisestä. Lämmin kiitos siis Ellen suuntaan tästä kunnianosoituksesta. :)

Voit käydä kurkkaamassa kaikki ehdokkaat Ellen sivuilla, missä pääsee myös äänestämään omaa lemppariblogiaan. Olen jokaisesta Pupulandialle suodusta äänestä kovin kiitollinen – kiitos kaikille teille Pupulandialle äänenne antaneille jo etukäteen! <3

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jee tosi hienoa! :D

 • Anna

  Paljon onnea ehdokkuuksista! Ansaitset ne! :) Tämä Pupulandia -blogisi on todella laadukas, visuaalisesti niin kaunis ja yksi suosikeistani. ;) Olen ollut lukijasi jo yli neljä vuotta. :)

  Saisinko esittää postaustoiveen? Voisitko taas jossain vaiheessa esitellä kotisi sisustusta? Kotisi on todella kaunis ja inspiroiva, ja blogisi sisustus -aiheiset postaukset ovat omia suosikkejani!

  Hyvää syksyn jatkoa sinulle Jenni! :)

 • Heini

  Lämpimät Onnittelu Jenni! Olet kaikki Kunniasi ja Arvostuksesi Ansainnut, Meidän Sivusta Sinua seuranneiden ja Bloggajienkin parissa. OLET Hieno Esimerkki&Esikuvana monelle Uudelle Nurelle ja Bloggaajalle. Elämän Iloa, Nautintoja ja Menestystä myäs Tulevalle ELÄMÄLLE. Nähdään…HYMY
  Terkuin Heini

 • Kylläpäs sua nyt hehkutetaan! :) Se on tietysti ihan oikein, sillä blogisi on yksi Suomen parhaimmista. Olet kyllä kaiken hehkutuksen ansainnut. :)

Related posts