12/09/16

Kimaltavia hiekkahippusia

1 77

Oi, kuinka rakastinkaan niitä syvän vihreitä kynsiäni, jotka kolmisen viikkoa laitettiin. Tänään oli kuitenkin aika kääntää uusi lehti värikartalla, kun istahdin jälleen kynsistudion tuoliin. Tällä kertaa mentiin täysin spontaanilla linjalla uuden värityksen suhteen. Olen niin hurmaantunut tuohon kauniiseen kylmään beigen sävyyn, että se on saanut koristaa kynsiäni jo parikin kertaa aiemmin – ja taas kerran päädyin tuohon samaan sävyyn. Tiedoksi muillekin, että tuo täydellinen väri on värikoodiltaan ja nimeltään Ashes of Roses (122).

Tällä kertaa sävy sai mausteekseen Bio Sculpturen uuden glitter-geelin, jossa on sekaisin kultahippusia ja tuollaisia mustia pikku-paljetteja. Vähän kuin olisi dipattu sormenpäät kimaltavaan kultahiekkaan tai johonkin eksoottiseen maustekulhoon.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My new cute nails! I just love that shade of beige by Bio Sculpture (122 Ashes of Roses) and this time I combined it with the newest glittery addition to the collection. I think they look quite cute together, as if I dipped my fingers in a bowl of some glittery sand or spice. :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts