7/09/16

Street style in Berlin: Claire

1 140

Minusta on niin inspiroivaa katsella ja tutkailla muiden ihmisten tyylejä, että olen yrittänyt tulla paremmaksi siinä, että uskaltaisin pyytää puolituttuja ja tuntemattomiakin kuviin, kun bongaan jonkun oikein mielenkiintoisen tyylin. Bloggaat ja muut someihmiset ovat siinä mielessä helppoja kohteita, koska he mitä todennäköisimmin suostuvat kuvattaviksi ja osaavat muutenkin olla luontevasti kameran edessä.

Rohkaistuin Berliinissä pyytämään street style -kuviin hollantilaisen bloggaajakollegani Clairen, joka oli myös saapunut Zalandon vieraaksi Bread&Butteriin. Ihastuin Clairen leikkisään bleiserityyliin, joka oli viimeistelty mahtavalla kasalla hauskoja pinssejä ja rintakoruja. Luulin ensin, että veikeä takki on jokin desinger-löytö, mutta selvisikin, että mimmi olikin tuunannut takkinsa ihan itse. Tässä siis helppo ja hauska DIY-vinkki, jos kaapista sattuu löytymään liuta hullunkurisia pinssejä. Kerrassaan ihastuttava tyyli!

Translation: Spotted this cool style in Berlin on a Dutch blogger colleague of mine. First I thought that funny blazer was some designer find but it turned out that Claire had decorated it by herself. Such a delightful idea! If you want to check out more of her style, you can find her on Instagram. :)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • neitim

    Nuo kivat pinssit/rintakorut taitavat olla sellaisesta verkkokaupasta kuin ban.do, jos joku havittelee omiansa. :)

Related posts