7/09/16

Neljä tyyliä ja uudenlaista Nansoa

386 100

Yhteistyössä Nanso

Olin viime keväänä aika innoissani, kun bongasin Nanson uusia lookbook-kuvia tulevasta syysmallistosta. Tuumailin tuolloin, että Nanso ei ole aikoihin puhutellut meikäläistä, mutta noissa uusissa lookbook-kuvissa oli jotakin kiinnostavaa uutta ytyä – ja jäin suurella mielenkiinnolla odottelemaan tulevaa.

Postaus herätti tuolloin kovasti keskustelua Nansosta ja Suomen muotiteollisuuden tilasta noin muutenkin. En ollut mietteineni ihan yksin ja moni totesikin, että vaikka Nanso brändinä kiinnostaa, mallistot ovat ehkä jääneet hiukan pliisuiksi, mielikuvat jumiutuneet yöpaitoihin eikä markkinoinnissa ole oikein onnistuttu tavoittamaan sitä oikeaa kohderyhmää. Olen ollut toiveikkaana, että ennen Marimekolla toimineen Noora Niinikosken hyppääminen puikkoihin Nanson pääsuunnittelijaksi toisi mallistoon vähän uudenlaista ilmettä ja särmää. Ja nyt uuteen mallistoon tutustuneena on todettava, että Niinikosken johdolla toteutettu brändiuudistus kyllä näkyy – ja pelkästään hyvällä tavalla.

Myös Nansolla täällä blogissani herännyt keskustelu oli huomattu ja kriittinen palaute luettu ajatuksella. Hatunnosto siis sinne suunnalle valmiudesta ja avoimuudesta ottaa palautteesta onkeensa! Nansolta otettiinkin minuun loppukesästä yhteyttä yhteistyömietteiden kera. He kutsuivat minut tutustumaan uuteen syysmallistoon ihan livenä sen ilmestymisen kynnyksellä ja sain haasteekseni etsiä kokoelmasta omat suosikkini. Niinpä kävin läpi syksyn uutuudet oikein perusteellisesti ja stailasin niistä muutaman oman näköiseni asun. Olikin ilo huomata, että tällä kertaa mallistosta oikeasti löytyi myös oman näköisiä vaatteita, joista oli helppo luoda omalta tuntuvia kokonaisuuksia.

Tämän uuden malliston taustalla oleva suunnittelutiimi on saanut Nanson pitkän linjan suunnittelijoiden Heli Hoiskon ja Minna Sillanpään rinnalle uutta verta, kun mukaan on napattu kuosisuunnittelija Reeta Ek (jonka printit ovat aivan ihania!) sekä jo monessa maailman muotikilpailussa mainetta niittänyt Sophie Sälekari. Nanso tunnetaan trikoovaatteistaan, mutta on ollut kivaa huomata, että nyt syysmallistoon mukaan on saatu myös villaneuleita. Ja saanpa sen verran paljastaa teille tulevista tuulista, että ensi keväänä Nanson kokoelmassa nähdään myös denimiä ja laadukkaita klassisia kauluspaitoja. :)

Nanso on perinteisesti tunnettu erityisesti printtikuoseistaan ja mietinkin, että ovatkohan stailaukseni nyt aivan vääränlaisia, kun niissä näkyy enimmäkseen yksivärisiä vaatteita ja värimaailmakin on vain mustaa, harmaata ja valkoista… Ehkä on kuitenkin ihan hyvä muistutella mieleen, että Nanso todella on paljon muutakin kuin niitä iloisia ja värikkäitä printtikuoseja. Näissä lookeissa kaikki vaatteet ovat noita tiilenpunaisia housuja sekä kenkiä ja asusteita lukuunottamatta tämän syksyn Nanso-mallistosta.

Jos muuten kiinnostaa tutustua tarkemmin tähän koko syysmallistoon, niin kannattaa surffata Nanson verkkokauppaan tutkimusretkelle. Jos puolestaan haluat hypistellä ja sovitella ihan livenä, niin tiedoksi, että Nansolla on omia liikkeitä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa Oulua lukuunottamatta. Lisäksi Nansolla on nyt Helsingin että Tampereen Stockmann-myymälöissä pop up -putiikit, Tampereella syyskuun lopulle asti ja Helsingissä lokakuun loppuun.

Päädyin siis kokoamaan syysmalliston vaatteista neljä erilaista kokonaisuutta, jotka tosiaan tuovat esiin uusia ja ehkä hiukan erilaisiakin puolia Nansosta. Olisi hauska kuulla, mitä te tykkäätte stailauksistani ja mikä niistä on teidän suosikkinne. :) Ja onpa mielipiteensä jättäneille luvassa pieni kiva yllätyskin – saan nimittäin jakaa kaikkien kommentoineiden kesken lahjakortteja, joilla saa valita mieleisensä tuotteen Nanson myymälästä tai verkkokaupasta.

Kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken jaetaan siis 5 Nanson lahjakorttia, jotka oikeuttavat valitsemaan syksyn mallistosta yhden oman suosikkivaatteensa. Kerro kommenteissa, mikä tyyleistä on lempparisi ja muista jättää kommentisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Kisa on voimassa su 11.9.2016 asti. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

PS. Jos ihastuit näissä kuvissa näkyviin neuleisiin, niin tiedoksi, että kaikki syysmalliston neuleet ovat juuri nyt tarjouksessa -20%. Tarjous on voimassa Nanson verkkokaupassa tämän viikon loppuun asti ja kivijalkamyymälöissä kuun loppuun asti.

1) Moderni Audrey Hepburn

Jotenkin tästä lookista tuli itselleni mieleen Audrey Hepburn klassisine tyyleineen. Paksua trikoota olevat housut ovat valehtelematta maailman mukavimmat – voisin muuttaa niihin asumaan, ja olenkin jo taittanut maailman mukavimmissa pöksyissä useamman lentomatkan. Trikoopöksyt istuvat kuin hanska eivätkä paksun materiaalinsa ja eteen ommeltujen prässien takia näytä leggingseiltä, vaikka siltä jalassa tuntuvatkin. Musta perusneule toimii aina ja villa-puuvilla-sekoite tuntuu miellyttävältä päällä.

2) Skarppi mimmi

Yksi syysmalliston uusista kiinnostavista materiaaleista on paksu ja jämäkkä puuvillaneulos, josta esimerkiksi tämä bleiseri on valmistettu. Skarppi takki on sen verran paksu, että se menee lämpöisempinä päivinä ihan ilman päällysvaatteitakin. Nansolla on myös mainio valikoima perus-t-paitoja. Tähän kaksikkoon kun yhdistää vaikkapa culottes-housut tai klassiset siniset farkut, niin tyyli toimii melkein missä vain.

3) Tyylikäs rentoilija

Tässä lookissa on niin mukava olla, että tähänkin voisi vain muuttaa asumaan. Ne maailman mukavimmat housut sopivat kivasti myös väljemmän neuleen kaveriksi. Otin itse harmaasta taskuneuleesta vähän normaalia suuremman koon, niin kokonaisuudesta tuli vieläkin vähän entistäkin rennompi. Kun päästin kuvaajana toimineen ystäväni Vesa Silverin ääneen, stylisti komensi minut ottamaan housut pois. Ja hetken kainosteltuani tein työtä käskettyä. Pitkänmallinen neule näyttää kivalta ilman housujakin – ja voisi toimia hauskasti vaikkapa matalakantaisten ylipolvensaappaiden kanssa. Kummalle lookille te annatte äänenne? Housuilla vai ilman? :D

4) Mustavalkoinen kukkaisneito

Rakastamani midimitta toimii myös tässä Nanson syysmalliston kukkahameessa, jonka paksun kankaan tuntu on ihanan jämäkkä ja painava. Puin hameen kaveriksi tällä kertaa ohuen trikoopoolon, mutta näyttäisi varmasti hyvältä myös esimerkiksi valkoisen tai mustan t-paidan tai esimerkiksi sen mustan perusneuleen kanssa. Tämä hame pääsee takuulla käyttöön ihan oikeastikin.

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

386 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Suvi

  Oli vaikea valita Audrey Hepburnin ja tyylikäs rentoilija välillä, mutta jälkimmäinen vei sitten voiton – tuo neule näyttää niin mukavalta, myös mekkona

 • Riina

  Skarppi mimmi on suosikkini. Toi takki vaikuttaa niiiiiin monipuoliselta!

 • Miia

  Mietin pitkään Audrey Hepburnin ja tyylikkään rentoilihan välillä ja piti ihan omaa vaatekaappiakin pohtia, mitä sieltä löytyy ja mitä ei. Tosiaan, olen kaapin sisällön perusteella puhdas rentoilija, joten valitsen näistä vaihtoehdoista ensimmäisen, Audrey Hepburnin. Tyylikäs ja puhtaat, selkeät linjat ovat turvalliset mutta silti asusteita vaihdellen saa ilmeen muutettua rajustikin.

 • Pia

  Rentoilija vetoaa nyt!

 • Johanna

  Moderni Audrey Hepburn oli ehdoton lemppari, alkoi heti houkutella noiden housujen hankkiminen itsellekin – lahjakortilla tai ilman!

 • Onpa kivoja vaatteita! Jotenkin skarppi mimmi-look iski nyt erityisesti :)

 • Joliel

  3) eli tyylikäs rentoilija on täysin minun tyyliäni. Täytyypä surffata Nanson sivuille tutkailemaan tuota neuletta ja niitä mukavia housuja :)

 • Laura

  Ehdottomasti kokonaisuus, jossa on oranssit culottesit!

 • Marika Mattsson

  Skarppi mimmi-tyyli kiehtoo! En ole aikaisemmin käyttänyt puolipitkiä, leveitä lahkeita, mutta nämähän näyttävät hyviltä! Jakku vaikuttaa helpolta, siistiltä everyday vaatteelta, joka vaan näyttää hyvältä. En ole aikaisemmin nanaon vaatteita käyttänyt, mutta nyt vois kiinnostella!

 • Tuuli

  Skarppi mimmi oli eniten mieleeni!

 • Viestinnästähei

  Ihania asuja! Pakko kuitenkin korjata, että upslaaki on taite lahkeen reunassa, tässä hait ehkä sanaa ”prässi”, eli prässi on housun lahkeeseen pitkittäin silitetty/ommeltu sauma. Selitinkö liian epäselvästi :D? En ole muodin ammattilainen, ainoastaan Suomen kielen rakastaja ;)

 • norppis

  Skarppi-look vetosi nyt eniten, ei ehkä vähiten siksi, että katsoin juuri eilen tuota samaista neulejakku Nanson sivuilla. Sellainen on ollut etsinnässä jo pidempään, siisti, mutta rento.

  Tosin Hepburn-lookin ja rennon asun neuleet ovat myös sellaisia, jotka voisin kuvitella itselleni. Toivottavasti siis lahjakortti tärppää :)

 • Jenni Ponsi

  Skarppi Mimmi. Juuri tuollainen neuletakki pitäis löytyä ihan jokaisen vaatekaapista!

 • Hnmri

  Tyylikäs rentoilija (housut jalassa) on lempparini, mutta myös skarppi mimmi on aika kiva! Täytyy samalla mainita, että bongasin kesällä ruokaostosten lomassa Citymarketista maailman mukavimman Nanson mekon ja sen hyvän laadun innoittamana olen nyt silmäillyt myös muita Nanson vaatteita. Juurikin näitä yksiväriä ja selkälinjaisia siis.

 • Sanna H

  Wou! Ei voi käsittää että nää on Nanson tuotteita! Oli pakko heti katsastaa verkkokaupan puoli ja apua,ihan tolkuttomasti sellaisia vaatteita joita kaappi huutaa Tyyleistä oma lemppari oli 1,vaikka tiukka skaba oli,jokaisessa oli omat hyvät juttunsa! Ykköstyylin housut oli se mikä voitti minut puolelleen,olihan niissä ihan mieletön istuvuus. Kymmenen pistettä Nansolle!

 • Tyylikäs rentoilija ja Skarppi mimmi on mun lempparit kokonaisuuksista!

 • Rittimaa

  Kaikki asut näyttää niin ihanalta sun päällä! Nuo mustat housut löytävät varmasti tieni omaankin vaatekaappiin, ainakin sovittamaan pitää päästä. Valitsin pitkän harkinnan jälkeen modernin Audreyn lempparikseni, vaikka tuo skarppi jakku culottes-housuilla olisi myös täydellinen työtyyli.

 • laulau

  Rentoilija housuversiona kolahti ja kovaa. :) Niinkin kovaa, että harkitsen neuleen ostamista.. Onko sulla päällä mikä koko? Onko neule kutiseva päällä?

  • Minulla on neuleesta koko M ja kun kokeilin kokoa S, niin se näytti ihan erilaiselta. Eli jos haluaa nimenomaan tuollaisen väljänä roikkuvan version, niin kannattaa ottaa yhden koon verran normaalikokoa isompi. Minua tuo neule ei kutita lainkaan, puuvilla siellä seassa tekee materiaalista tosi miellyttävän. :)

 • Katri

  Minun mieleeni on eniten lookki nro 3, eli tyylikäs rentoilija.

 • Mitäh, näyttää tosiaan siltä että Nanso alkaa olla jälleen ihan vakavasti otettava muodin luoja! Mun suosikki on stailaus nro. 2. :)

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/ajatuksia-kehonkuvasta

 • Pihka

  Kaikki on ihania, mutta kolmonen on paras. Rakastan tuollaisia pidempiä rentoja neuleita, jotka menee mekostakin.

 • Omena

  Skarppi mimmi ehkä yltää niukasti voittoon. Jotenkin nuo housut vaan vetävät puoleensa

 • Elina

  Kaikki tyylit toimii paremmin kuin hyvin. Tyylikäs rentoilija on kuitenkin ehkä eniten minua, housut jalassa. ;)

 • Katri

  Moderni Audrey on suosikkini!

 • Wuuuuh

  Audrey ja rentoilija nousivat heti suosikeiksi, ehkä rentoilijan asuun kallistun! Tuohon neuleeseen voisi kääriytyä vaikka heti.

 • Olgamaria

  Rentoilija ehdottomasti! Aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan. :)

 • Sanna

  Tyylikäs rentoillija on suosikkini. Tosin kaikki asut ovat hyviä!

 • Riikka

  Rakastuin mustavalkoiseen kukka-asuun! Mahtavaa nansolta!

 • Tikru

  Moderni Audrey Hepburn oli paras stailaus.

 • Jenni

  Rentoilija vei sydämeni :) Neule on kaunis ja hyvin istuva.

 • Laura Palminen

  Ääni ihanalle Audreylle! Musta toimii aina. Eli 1) Moderni Audrey Hepburn. ☺️

 • Nn

  Kyllä vaan kuvaaja oli oikeassa, harmaa neule mekkona on upea ja ehdoton suosikkini! Nyt Nanso kyllä yllätti, en osannut odottaa näin tyylikkäitä syysuutuuksia.

 • Sirpa

  Tyylikäs rentoilija saa mun äänen vaikka myös skarpissa mimmissä on paljon kivaa, etenkin toi bleiseri!

 • Laura Lahti

  Rentoilija on ihanin, koska tuo harmaa neule näyttää siltä kuin se olisi maailman mukavin päällä.

 • SallaH

  Ihastuttavia neuleita ja ns. helpolla ja simppelillä takuuvarman tyylikästä. Nansolle isot pisteet tästä mallistosta, josta aiemmin suosikkini oli Minea-toppi.
  Valitsen näistä ihanista stailauksista ykkösen, sillä housut vaikuttavat todella monikäyttöisiltä, kuten musta neulekin.
  Olisin kysynyt kokotaulukosta sen, että ovatko mielestäsi naftia vai ennemminkin väljää malleiltaan? Tilatessa olisi kiva osua samantien passeliin kokoon.

  • Sanoisin, että Nanson koot vastaavat ainakin nyt tässä syysmallistossa aika lailla peruskokoja. Minulla on lähes kaikissa vaatteissa koko S, paitsi tuo harmaa neule on kokoa M. Se kannattaa ottaa normaalia isompana, jos haluaa sen olevan tuollainen rento ja väljä.

 • EssKos

  Tyylikäs rentoilija -look vie kyllä voiton :) Neule sopii hyvin housujen kanssa että myös ilman. Hankkisin omaan vaatekaappiin molemmat :)

 • Ilona

  3. lookki on mielestäni paras, sopii todella hyvin oli sitten housut tai ei! :)

 • LiisaK

  Moderni Audrey Hepburn iskee! Ja noi housut rupes tosiaan kiinnostamaan!

 • Lisa

  Tyylikäs rentoilija on mun suosikkini. Just sopiva asu kun on vielä suht lämpimät kelit (tai nyt taitaa olla vielä melkein jopa kesäkelit), mutta syksy alkaa pikku hiljaa olla ovella. Syksyllä on ihanaa käpertyä harmaisiin neuleisiin! :)

 • Nni.

  Tyylikäs rentoilija! :)

 • Susanna

  Sinulle sopivat kaikki, mutta itselleni valitsisin Modernin Audreyn lookin. Ihana!

 • Titti

  Skarppi mimmi iskee minuun nyt eniten. Toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

 • liinah

  Kolmas tyyli saa minulta äänen :) Pidän lookista enemmän housujen kanssa, mutta ylipolvensappaat voisivat kanssa olla tosi jees!

 • Hanna

  3) Tyylikäs rentoilija

 • Nel

  Kakkonen ja kolmonen molemmat kivoja eikä ykkösessäkään mitään vikaa ole. Olenkin kerennyt tutustumaan Nanson nettikauppaan ja innolla seurannut mitä uutta sieltä syksyn mittaan tulee, ennen en ole Nanson vaatteista kiinnostunut mutta nyt näyttää hyvältä :)

 • Helssu

  Tyylikäs rentoilija iski minuun täydellisesti.

 • Laurs

  Olipas kauniita kuvia! Pari ekaa tyyliä oli ihan suosikkeja, mutta jos nyt jompi kumpi pitäisi valita niin Audrey Hepburn -tyyli :) Kivoja uusia vaatteita Nansolta!

 • santsa

  Ehdottomasti numero 3 Tyylikäs rentoilija! Rakastan tuota paitaa housuilla tai ilman ;)itse en ehkä kuitenkaan uskaltautuisi ilman housuja liikkeelle :D

 • Mira

  Minunkin suosikkini on skarppi mimmi: tuo bleiseri on vaan niin hyvännäköinen ja yksinkertaisuudessaan monipuolinen, näyttäisi upealta myös Audrey lookin trikoohousujen kanssa! Myös kukkahame on ihana. Kaikenkaikkiaan ilo katsella tällaista Nansoa! Tyylikkäitä kokonaisuuksia, joista pukisin ylleni mielelläni jokaisen, sekä upeita kuvia!

 • Ripi

  Audrey Hepburn on mun mieleen, vaikkeivät muutkaan huonoja ole!

 • Aava

  Moderni Audrey, varma setti vaikka kuinka moneen tilanteeseen. Musta vielä skarppaa salaa niin mukavan asun :D

 • Alma

  2. Tyyli on oma suosikkini. Itsekin olen viime vuoden aikana löytänyt nanson ja lemppariluottomekon!

 • Immoska

  Mustavalkoinen kukkaisneito on suosikkini, ihana utuinen tunnelma kuvissa :)

 • Inkku

  Audrey Hepburn-stailaus on ihana, ja housut kuulostavat sellaisilta, että pakko päästä kokeilemaan :)

 • Nedu

  Maailman mukavimmat housut kiinnostaa aina, joten look-numero 3 on suosikkini!

 • Salla T

  Tyylikäs rentoilija oli suosikkini :-)

 • Anitaeve

  Audrey Hepburn oli minun suosikki :)

 • Sanna

  Moderni Audrey Hepburn on yksinkertaisuudessaan aivan ihastuttava :) Asu on myös hyvä esimerkki siitä, kuinka kokomusta värimaailma voi olla kaikkea muuta kuin tylsä.

 • Rea

  Tyylikäs rentoilija on minun mielestä paras ja housut jalassa.

 • Eevas

  Moderni Audrey Hepburn on suosikkini kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei tosin ole helppo valinta, tosi kivoja tyylejä!

 • Sonja

  Näyttääpä ihanan raikkaalta ja klassiselta! Hyvä ja jämäkkä trikoo on ihan must omassa vaatekaapissa ja nämä vaatteet näyttivät tosi houkuttelevilta. Suosikkilookini olivat ykkönen (rakastan tyttömäistä Audrey Hepburnia!) ja rento kolmonen. Neule tosiaan toimii myös paljailla jaloilla :)

 • Patu

  Kakkonen on oma suosikki, housut taittaa mukavasti liian skarppiuden ja vakavuuden ja stailaus ylipäätään on raikas :)

 • Elisa

  Tyylikäs rentoilija!

  Neule näyttää täydelliseltä – se toimii mekkona, farkkujen ja lyhyen hameen kanssa ja etenkin sohvalla villasukkien kaverina.

 • helkky

  Kyllä nuo neuleet herätti mielenkiinnon, harmaa neule ja mustat housut osui eniten omaan makuun! Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

 • Anna-Leena

  Hepburn tai tyylikäs rentoilija, vaikea päättää kun nuo uudet neuleet ovat niin ihania!

 • Sara

  Minun silmääni miellyttää eniten tuo moderni Audrey Hepburn. :-)Kesällä löysin itsekin pitkän tauon jälkeen merkin uudelleen, ja ostin kaksi kivaa mekkoa alennusmyynnistä.

 • Heidi Hoo

  Uusi Nanso on ihan huippis! Tyylikäs rentoilija on oma suosikki, kaikki lookit kyllä varsin käyttökelpoisia ja kauniita.

 • Sari

  Ihanat nuo mustat puuvilla housut❤️ Samoin harmaa pitkä neule vaikuttaa kovin monikäyttöiseltä

 • Tua

  Tyylikkään rentoilijan neule näyttää niin mukavalta, että äänestän sitä.

 • Leila partanen

  Numero 4, ihana hame joka on jo ostettu

 • Lennuo

  Rentoilija! Ihanaa, kun löytyy vaate joka on mahtavan näköinen ja jossa on mukava olla. Silloin itse kokee olonsa kauniiksi. Ja rentoilija + housut on se mihin tähtään arjessa nykyään :D

 • Elise H.

  Tyylikäs rentoilija on paras! Ihania asuja kyllä kaikki ovat :)

 • Anne

  Tyylikäs rentoilija, vaikka skarppi mimmi oli myös vahvoilla. Kävin jo hieman hypistelemässä kyseistä neuletta. Toimii kuvissa mielestäni paremmin housujen kanssa, vaikka mekkonakin jees.

 • Musufiina

  Kaikki vaihtoehdot ovat mieleisiä, mutta Audrey Hepburn nousi suosikikseni.
  Postaus tuli juuri sopivaan aikaan. Olen neljän kotiäitinä vietetyn vuoden jälkeen palanut työelämään ja nyt olisi korkea aika täydentää vaatevarastoa. Nanson olin unohtanut kokonaan etsiessäni yksinkertaisen toimivia ja laadukkaita perusvaatteita. Kiitos siis vinkistä!

 • Pia

  Todella tyylikkäitä kokonaisuuksia. Pidin eniten kapeista housuista ja mekotkin näyttivät mukavilta.Harmi ettei kuosillinen pitkä mekko sovi vartalolleni,

 • Kaisa

  Asu 3, ehdottomasti. Housut lähtivät tilaukseen saman tien :-) Hamekin on kiva…

 • Marianne

  Tyylikäs rentoilija tuntui omimmilta tyyliltä. Näyttää, että ollaan menossa hyvään suuntaan.

 • Blackey

  Mustava lkoinen kukkaisneito ehdottomasti!

 • Eerika

  Tyylikäs rentoilija!

 • jennie

  Ihailin noita villaneuleita viimeksi Nansolla käydessäni. En vain sillä kerralla sellaista raaskinut ostaa. Ostin sen sijaan jälleen uuden mekon. Mikäli arpaonni suosisi, niin ostaisin todennäköisesti, joko tuon ensimmäisen asun villapaidan harmaana tai sitten siitä sen napillisen version harmaana. Noista sinun asuistasi en osaa päättää mikä olisi suosikkini. Audrey, skarppi mimmi ja tyylikäs rentoilija ovat kaikki ihania!

 • Kati

  Tyylikäs rentoilija näyttää hyvältä kokonaisuudelta, ehkä housujen kanssa vielä astetta rennommalta kuin mekkona. Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa uuteen Nansoon!

 • Hanna1

  Numero 2 on minun suosikkini :)

 • Karoliina K

  Audrey Hepburn oli minusta kivoin! Ihana nähdä että Nansolta, jota olen kyllä totta puhuakseni pitänyt aina vähän tätimäisenä merkkinä, löytyy näin tyylikkäitä asuja. Verkkokauppaan tilausta suunnittelemaan siis :)

 • Piia

  Audrey on mun suosikki, ihanan cool vaikka kuitenkin tosi peruselementit!

 • Päivi

  Moderni Audrey Hepburn ja tyylikäs rentoilija ovat suosikkejani.

 • Tarja

  3) Tyylikäs rentoilija näyttää tyyliltään ihan minulta :) Mistä tuo hattu?

 • Sari

  Tyylikäs rentoilija <3

 • Anne-Marie

  Viimeinen eli mustavalkoinen kukkaisneito iski suoraan tajuntaani. Itse vuosia Nanson tuotteita tai lähinnä mekkoja käyttäneeni myönnän olleeni viime vuosina hieman pettynyt Nanson tarjontaan. Siitä on puuttunut rohkeus ja visio. Todellakin mekotkin ovat muistuttaneet enemmän tai vähemmän yöasuja. Hienoa, että Nanso ottaa vakavasti heihin osoitetun kritiikin ja palkkaa uusia suunnittelijoita.

 • Rilla

  Audrey Hepburn -ehdottomasti!

 • Helmi Horttana-Suoranta

  Olipa ihania kokonaisuuksia, eikä kyllä ensimmäiseksi olisi tullut mieleen, että ovat Nanson mallistosta. Suosikiksi kohosi näistä tyylikäs rentoilija.

 • Kirsti Hellström

  Kyllä numero neljä on upein. Voi käyttää arkena ja mennä juhliinkin siis yksi asu moneen käyttöön.

 • Helmi

  Olipa ihania kokonaisuuksia, eikä kyllä ensimmäiseksi olisi tullut mieleen että ovat Nanson mallistosta. Omaksi suosikiksi kohosi tyylikäs rentoilija.

 • Mia Lipsanen

  2) Skarppi mimmi viehätti silmääni eniten. Asu oli päivitetty klassikko!

 • Maari

  Mä äänestän modernia Hepburnia. Itsellä on aina ollut paljon Nanson vaatteita, mutta vaikka ne on olleet Suomessa valmistettuja, niin imago on aina ollut vähän huonompi esim Marimekkoon verrattuna. Hyvä jos nyt saadaan uusia tuulia!

 • Krisse Sulonen

  Kolonn, ehdottomasti. Ihana neule.Pitäisi kyllä housujen kanssa.

 • Emmmyel

  Tyylikäs rentoilija iskee kyllä ja kovaa – housujen kanssa näin syksymmällä, mutta täydellisesti mekkonakin lämpimissä kesäilloissa. Juuri olen kolunnut useita verkkokauppoja läpi harmaan neuleen osalta, tätä vaihtoehtoa täytyykin myös käydä vilkaisemassa!

 • ellinoora

  Skarppi mimmi on mun lemppari!

 • Iiris

  Skarppi mimmi monipuolisin.

 • Shini

  Tyylikäs rentoilija -housuilla :D

 • Kaisu

  3) Tyylikäs rentoilija -tyyli tuntuu omimmalta ja rennon mukavalta.

 • hedda

  Vau, kaikki on tosi mageita! Kyllä oma suosikki on kuitenkin tuo culottes-bleiseriyhdistelmä.

 • Päivi

  Nro 3 Tyylikäs rentoilija

 • Ulla Lemmilä

  Kauniita.

 • Karkkinen

  Rentoilija vetoaa minuun, vaikka mietin pitkään Audreyn ja tämän välillä.. Rakastuin nimittäin noihin housuihin.. <3

 • Sanna

  Vau, millaisia asuja! Kaikki näyttää upealta sinun päälläsi, mutta ehkäpä tuo tyylikäs rentoilija on kuitenkin miellyttävin kokonaisuus. Täytyy vielä sanoa, että ihailen taitoasi luoda kiinnostavia asukokonaisuuksia. Olet tyylikäs, et vain muodikas.

 • Taatelipaateli

  3) tyylikäs rentoilija on ehdottomasti asu mun mieleen ;) ilman housujakin toimii, mutta itse käyttöisin ehdottomasti housuilla!

 • Maisa

  Moderni Audrey Hepburn miellyttää eniten vaikka rentoilijakin puhuttelee. Maailman mukavimpia housuja on ehkä ihan pakko testata!

 • Hennarew

  Kauniita! Tuo asu Culottes- housuilla on kyllä oma suosikki. keveää, mutta syksyistä.

 • Suvi

  Tyylikäs rentoilija, niin mukavan näköinen kokonaisuus. Toimii!

 • Kaina

  Oi Nanso, lempparimerkkini! En ole varmaan vuoteen ostanut vaatteita kuin kirpputorilta tai Nansolta – tässä merkissä vaan on sitä jotain! Enkä siis todellakaan pue niitä räikeitä kuoseja, vaan mieluiten mustia ja harmaita mekkoja, joita muuten Nanson valikoimissa riittää! Tyylikäs rentoilija on näistä asuista mun lemppari, tuo neule on ihana! Vielä yksi huutomerkki!

 • Maini

  Itselleni sopisi parhaiten moderni Hepburn, mutta sinulla i h a n a tuo viimeinen kukkahame.

 • RH

  Tuo tyylikäs rentoilija on valintani.

 • Mirmelssön

  Ykkönen! Noi housut näyttää aikas toimivilta!

 • Piennisäkäs

  Skarppi mimmi (2) :).

  Trikoobleiseri on kiinnostava uusi tuttavuus nimenomaan Nansolta.

  Trikoojakkuja on tullut soviteltua (ja yhden joskus ostinkin) milloin miltäkin ruotsalaiselta, brittiläiseltä, espanjalaiselta tai amerikkalaiselta halpismerkiltä; vuoritettuina ja ilman vuoria, ja aikamoisia pettymyksiä ne ovat aina olleet…

  Ehkä Nanso on onnistunut paremmin.

 • Sinikka Kosunen

  Rentoilija vaikuttaa kivalta, mutta jotain hyvää on kaikissa kokonaisuuksissa.

 • Ikuisen tyyli-idolini mukaan nimetty ensimmäinen Moderni Audrey Hepburn -asu kolahti eniten :) Ja tuo tyylikäs rentoilija näytti hyvältä myös housuitta! Nanson uusi mallisto vaikuttaa kyllä lupaavalta!

 • neitim

  Ykkönen ja kakkonen ovat suosikkejani. Nuo mustat housut näyttävät juurikin älyttömän mukavilta!

 • Sanni

  Tyylikäs rentoilija ehdottomasti!! Ihania neuleita! :) <3

 • Nipsuu

  Nuo housut näyttäis erittäin täydellisiltä

 • Liisa

  Minun suosikkini on skarppi mimmi. Aion ehdottomadti sovittaa tuon jakun pikimmiten!

 • Hannnna

  Mukana, tyyli 3 on suosikkini. :)

 • 2 look on ihana!!

 • Neska

  Suosikkini on kolmonen. Ihana harmaan sävy neuleessa. Pidän asusta ehkä enemmän housujen kanssa. ;)

 • Helena12

  Kyllä se on tuo viimeinen eli mustavalkoinen kukkaisneito. Jotenkin tosi yllättävä valinta ja mun oli aluksi vaikea sulattaa tuota hametta. Joka katselukerran jälkeen se miellyttääkin silmää yhä enemmän. Monet suosikkityylini ja lempivaatteeni ovatkin syntyneet juuri näin, ei niistä ensivilkaisulla kaikkein helpoimmista valinnoista.

 • Kristiina Partanen

  Aivan ihania kuvia. Teet kunniaa Nanson tuotteille. Olen jo yli 70v mutta stailauksesi inspiroi minuakin. Pari Nanson raidallista t-paitaa ostin keväällä ja ovat pääll kuin toinen iho.

 • Kristiina Partanen

  Kaikki neljä ovat upeita. Tällä hetkellä puhutteli eniten moderni Audrey Hepburn.

 • Arja

  Tyylikäs rentoilija niin oman näköinen juttu. Pidin myös ykkösestä ja nelosestakin!

 • maijavaan

  Tyylikäs rentoilija housuilla on paras :)

 • Tulina

  Valinta oli todella vaikea, sillä kaikissa vaihtoehdoissa oli sitä jotakin. Päädyin kuitenkin tyylikkääseen rentoilijaan, koska neule näyttää niin mukavalta.

  Noita housuja on kyllä pakko päästä kokeilemaan. :D

 • Immi

  Musta perusneule ja mustat housut sopisivat garderoopiini hienosti.

 • noora

  Ehdottomasti kolmonen eli tyylikäs rentoilija! On nimittäin niin minun näköinen asu ettei tosikaan (lukuunottamatta kenkiä, itselläni kun on poikkeuksetta jalassa tennarit..)! Ja jos lahjakortin voittaisin niin todennäköisesti juuri tuon neuleen tai housut ottaisin.

 • Linda

  Nro 3. On ihan pakko mennä shoppailee tuon asun pitkänmallinen neule jos vaan vielä löytyy!

 • Suosikkini on kolmonen. :)

 • Marir

  Kolmas tyyli puhuttelee eniten. Piti käydö kurkkimassa neuletta jo verkkokaupassa ja materiaalivalinta kyllä ihastuttaa!

 • AP

  Harmaa taskuneule ja mustat housut suosikkina, ehdottomasti voisin hankkia itsellenikin tyylikkään rentoilijan asun.

 • Ellu

  Ihanin asu Jennillä on tuo Audrey Hepburn!
  Muutkin asut ovat hienoja.Onpa Nanso uudistunut edukseen!
  Ihan varmasti hankin jotain tuosta tyylikkäästä mallistosta. Siellä on useitakin kiinnostavia vaatteita, varsinkin midi-mittaiset mekot.

 • Johanna

  Tyylikäs rentoilija näyttää ihanalle!

 • Nora

  Moderni Audrey Hepburn on just niin oman tyylinen, että pidin siitä eniten – varsinkin se neule oli superkiva! Hienoja ja toimivia asuja (ja vaatteita) kyllä kaikki. :)

 • Reponen

  Tyylikäs rentoilija ilman housuja! :D

 • hertta

  Skarppi mimmi yllättäenkin näistä, vaikka yleensä vannonkin hulmuavien helmojen nimeen!

 • LottaT

  Rentoilija <3

 • Mette

  Tyylikäs rentoilija on ehdoton suosikkini!

 • Tua

  Audrey saa ääneni. Ja housuja himoitsen. Hyvältä ja raikkaalta näytti kyllä kaikki tyylit!

 • Katri

  Suosikkini on tyylikäs rentoilija ja tuo harmaa neule olisi ehdottomasti valintani, jos lahjakortti onnekkaasti osuisi kohdalleni.

 • tiitu

  Audrey Hepburn -tyyli näyttää just hyvältä! Tosin jakku ja perus teepparitkin kiinnostaa. Täytynee tutustua uudelleen Nansoon monen vuoden tauon jälkeen. Shoppailulakkoahan ei koske lahjakorttihankinnat ;)

 • Miau

  Tyylikäs rentoilija housuilla kolahti tällä kertaa. Ehkä tosiaan niillä ylipolvensaappailla voisi neule olla kiinnostava myös ilman housuja.

 • Elina Hotokka

  Tyylikäs rentoilija on mun suosikki näistä :)

 • Ulla Sagulin-Lehtinen

  Kaikki vaihtoehdot todella mielenkiintoisia. Jos joku valittava niin skarppi mimmi on kyllä tyylikäs.

 • Ensin ajattelin heti että ”Skarppi mimmi” -kokoinaisuus on ehdoton suosikkini, mutta kun näin ”Tyylikäs rentoilija” -lookin ilman housuja, olin myyty! Ihana neulemekko! Molemmat ovat siis suosikkini, miksi valita vain yksi jos kahdesta pitää? Ja moderni Audrey Hepburn on ihana nimi tyylille, sen ympärille voisi jopa tehdä ihan oman blogikirjoituksen ;)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

 • Annika

  Kaikki stailaukset ovat tosi onnistuneita, mutta Skarppi mimmi nro 2 on suosikkini. :)

 • Juulia

  Rentoilija paras! Harmaa neule aivan ihastuttava. :)

 • Päivi Salmela

  Ehdottomasti Tyylikäs rentoilija -n mieleseni asu. Pitkän neuleen voi myös laittaa hameeksi paksujen sukkisten kanssa.

 • Susanna

  Mustavalkoinen kukkaisneito hellii silmiä

 • Susanne Hyvärinen

  Suosikkini on tyylikäs rentoilija! Olen samaa mieltä että nanso on mennyt hyvään, modernimpaan suuntaan!

 • Elina Uotila-Mäenpää

  Moderni Audrey Hepburn ja rentoilija, en osaa päättää kumpi on kivempi Nansolla on nykyään ihania vaatteita!

 • Aina

  Iiks, huippuja asukokonaisuuksia kaikki, ehkä 1 ja 3 lemppareita kuitenkin. Kyllä Nanso-mielikuva ylisuurista paituleista muuttui täysin, vau!!!

 • Saara

  Mustavalkoinen kukkaisneito saa ääneni. Hameessa on mainio mitta ja raikas kuosi.

 • Annakoo

  Moderni Audrey ehdottomasti! Tyylikkyyden ja mukavuuden yhdistelmä on vastustamaton.

 • Erja

  Tyylikäs rentoilija oli suosikkini :) Vaikka kaikki näyttikin tosi hyviltä!

 • Kaija Vaajala

  Tyylikäs rentoilija on minun suosikkini <3

 • Riina

  Ehdottomasti tyylikäs rentoilija:)

 • Riina

  Kaappiin mahtuu lisää mustavalkoisia kukkia eli viimeinen tyyli oli kyllä rakkain.

 • Jenni

  Tyylikäs rentoilija oli eniten omaan mieleen vaikka mustavalkoinen kukkahamekin on aivan ihana! Nanson nettikaupan puolella on myös pari rentoa ja minimalistista mekkoa, joiden perään on tullut kuolattua jo toista kuukautta :D

 • Marsa

  1. Moderni Audrey Hepburn on ihanan naisellinen ja yksinkertainen.

  Vaikkakin kaikki tyylit toimivat loistavasti!

 • Rentoilija on mun juttu…niin huikeeta, jos nanso tästä nousee astetta trendikkäämmälle tasolle.

 • Eira Ahola

  Moderni Audrey

 • Petra

  Skarppi mimmi iski jotenkin tosi kovasti muhun :)

 • eevaw

  Onpa kivan näköisiä vaatteita! Äänestän vaihtoehtoa 3 ja mieluummin housuilla kuin ilman :)

 • MairaK

  Tyylikäs rentoilija on ehdoton suosikkini! Tuo näyttää juuri sellaiselta asulta jossa voisin kulkea vaikka joka päivä :)

 • Pirjo Änäkkälä

  Eka tyyli on aivan ihana!

 • Kerttu

  Hyvä Nanso! Kaikki lookit on kivoja, mutta suosikiksi nousee moderni Audrey Hepburn. Pakko saada nuo housut..

 • Paula

  kakkonen on suosikki!

 • Nettta

  Kaikki asukokonaisuudet on tosi kivoja, mutta ykkönen vei voiton kaikessa yksinkertaisuudessaan.

 • Sari

  Mitäköhän tapahtui sille lookbook-postauksen viimeiselle mustavalko-siksakkuvioiselle hameelle? Olen odottanut sitä verkkokauppaan kuin kuuta mut ei näy!! Se oli ihanin.

 • Meeri

  3. Tyylikäs rentoilija (housut jalassa) on suosikkini, mutta tykkään kovasti myös ensimmäisestä ja toisesta asukokonaisuudesta!

 • Julia

  Skarppi mimmi -tyyli on ihana. Tarvitsen tuon bleiserin!

 • Jessii

  Rentoilija housujen kanssa oli mieleen. Paita olisi hyvä syksyksi toimistotöihin, mutta siihen voisi myös yhdistää paksut mustat sukkahousut. Huomasin myös kengät, joihin ihastuin viime viikolla, mutta valitettavasti ei ollut enää tarpeeksi pientä kokoa jäljellä.

 • PiiaKoo

  Kivoja tyylejä kaikki, mutta 1. kuvan stailaus ja Audrey Hepburn -tyyli miellytti eniten silmääni.

 • Merja J.

  Ihania asuja! Mukana arvonnassa :)

 • Maisa

  Aivan ihania asukokonaisuuksia. Upea Nanso ja upea Sinä! :) Mustavalkoinen kukkaisneito oli suosikkini! <3

 • Heidi

  Maailman mukavimpia housuja on pakko päästä testaamaa :) <3

  Vaikea valita suosikkia, mutta rentoilija näyttää eniten omimmalta. Näyttää tyylikkään rennolta :)

  Kukkamekko näyttää eniten perinteiseltä Nansolta, mutta ei huonolla tavalla. Musta yläosa on ehkä itselleni mieluisin sen kanssa

 • Minna Makkonen

  4. Kukkahame on aivan ihana! Nanso liikkeessä hypistelin myös punaista versiota mekkona. Ihana oli!

 • Sannamarianna

  Tykkään! :) Tyylikäs rentoilija on suosikkini.

 • Katja

  Minäkin olen Nansosta blogannut monituiset kerrat, onnistuneelta näyttää tämä mallisto! Oma suosikki ehkä nro 4 hame.

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi

 • Mineariina

  Mustavalkoinen kukkaisneito on vaan niin ihana :-) toi hame on upea!

 • Riitta

  Ihan rennon, syksyisen ja lämpimän näköinen tuo harmaa neule/mustat legginsit -kokonaisuus. Se antaa sopivasti anteeksi mahan kasvun ja on samalla tyylikäs ja rento asu myös töihin. Muhkea huivi kaulaan niin tuolla pärjää hyvin lämpiminä syyspäivinä.

 • Kati

  Numero 3 tyylikäs rentoilija. Taskuneule on ihan must ostos. Hyvä idea tuo kokoa isompi. Taidan käydä ihan liikkeessä mallaamassa muutaman koon väliltä.

 • Sanna

  Tuo harmaa neule on ihastuttava! Joten suosikkini on Tyylikäs rentoilija.

 • Elina

  Moderni Audrey H. huutelee nimeäni! Minä niin tarvitsen nuo housut! :-)

 • Sanski

  Toi harmaa neule on niin tyylikäs!

 • Maija

  3 eli tyylikäs rentoilija on eniten omaan mieleen!:)

 • Yonna

  Skarppi-LOOK on eniten mieleen. Ihanat housut!

 • Pujo

  1) Audrey Hepburn. Ja hyvä Nanso, tätä on odotettukin!!!

 • Tyylikäs rentoilija aivan ehdottomasti! Rrrakastan taskullisia yläosia ja tuohon neuleeseen ne sopivat kuin… noh, taskut yläosaan.

  Toimii housuilla ja ilman. Ulkona pitäisin housut jalassa, mutta sisätiloissa heittäisin ne menemään itsekin.

 • Tiina Laaksonen

  Tyylikäs rentoilija, mutta kaikki kokonaisuudet ovat mieleisiä, kauniita!

 • Lotta

  Nuo mustat housut kiinnostavat todella! Pidin sekä modernista Hepburnista että rennosta lookista, harmaa neule on taskuineen juuri oikea valinta syksyyn. Suosikki aivan hiuksehienolla erotuksella siis ”Tyylikäs rentoilija”.

 • Siiri E

  Kukkamekkotyyli on suosikkini :)

 • Suosikkini oli moderni Audrey Hepburn, vaikka tyylikäs rentoilija houkutteli myös kovasti.

  inkalilli@hotmail.com

 • Anna-Mari Raunio

  Tyylikäs rentoilija – näytti juuri siltä: tyylikkäältä ja rennolta, hyvä combo.

 • Nia

  Suosikkini on Hepburn ja omaan vaatekaappiin kelpuuttaisin mielelläni nuo mustat housut.

 • K

  Audrey Hepburn olisi niin mun peruspukeutumista että siksi äänestän 4 lookkia, ihana ihana combo ! ::)

 • K

  Look 4, ehdottomasti ! :))
  (aiemminki kommenttini katosi, pahoittelut jos kommentti sittenkin tuli tuplana !)

 • purrr

  Mä tykkää eniten lookista 1. Olenkin jo jonkin aikaa etsinyt tuollaisia napakoita trikoopöksyjä! Myös laadukas musta perusneule on ollut hankintalistalla näin syksyksi.

 • maijis_

  Suosikkini on tyylikäs rentoilija. Tykkään itse pukeutua ylisuuriin neuleisiin ja yhdistää ne kapeisiin farkkuihin/housuihin. Hattuihin olen tämän syksyn myötä ihastunut sen verran paljon että pakko varmaan hankkia omaan kaappiin niitä.

 • Lellu

  Mun lemppari on Moderni Audrey Hedburn, koska musta toimii aina ja syksyllä neuleet on parhaita. :)

 • Mirka

  Ihastuin ykköskuvaan:moderni audrey hedburniin
  Stailaus on juuri oman näköiseni, että voisin kyllä pukeutua ko vaatteisiin.

 • miida

  Nro 3 eli rentoilija on kyllä mun valinta! :)

 • Puups

  Tykkäsin tyylikkäästä rentoilijasta!

 • j

  Nyt ei oikeastaan mikään noussut ylitse muiden- kaikki kivoja!

 • Mari

  Kylläpä Nanso on muuttunut edukseen. Tyylikäs rentoilija vetoaa minuun eniten, mutta ei Audrey Hepburnkään hullumpi ole.

 • Saara

  2) Skarppi mimmi

  Kokonaisuus miellytti eniten, vaikka ei ehkä olekaan ihan ominta tyyliäni.

 • Merja

  Audrey Hepburn ja tyylikäs rentoilija ovat molemmat kivoja ja simppelin tyylikkäitä kokonaisuuksia. Harmaa paita vie ehkä kuitenkin loppumetreillä voiton!

 • Juulia

  Tyylikäs rentoilija toimii housuilla ja ilman! Pakko saada tuo neule, harmaansävykin on ihan perfecto!

 • Milla

  Rentoilija on suosikkini, ja toimii sekä housuilla että ilman!

 • Nannu

  Elämä otetaan rennosti :) T. Rentoilija

 • Haiha

  Tykkään eniten ykkösestä neuleen takia, vaikka sinänsä asu kovin tumma makuuni onkin. Nuo neuleet vaikuttavat todella kiinnostavilta, mutta toivoisin kyllä niihin hieman enemmän värejä. Ei siis mitään oranssia tarvitse olla, mutta jotakin. En ole niin ”tyylikäs”, että osaisin käyttää mustaa ja harmaata…

 • Jatta

  Tyylikäs rentoilija ehdottomasti. :) Villis-neule lyhyempänä harmaana jo kaapista löytyykin.

 • Anna

  Se paksu, jämäkkä neulos on ihana ja kestävä materiaali! Mun lempityylit tässä a ja b, joista Audrey vie voiton.

 • Hanna

  Nyt pistit Jenni pahan! Kaikki stailaukset ovat superonnistuneita. Jos pitäisi valkata itselleni sopivin asu, se olisi eka asu. Mutta stailauksena paras on nelonen. Olet saanut retroromanttisesta hameesta toimistokelpoisen!

 • Ainon

  Mun suosikki on rentoilija-look, housujen kanssa!

 • Päivi

  Moderni Audrey Hepburn vie voiton, vaikka pidän kyllä myös tyylikkäästä rentoilijasta (housujen kera) :)

 • VMV

  3) Tyylikäs rentoilija

  Itellä menis housuitta, sulla kivempi housuilla :P Tossa asussa löysin sisäisen hatunkäyttäjäni..

 • mari

  Ehdottomasti tyylikäs rentoilija. Hattu vielä kruunaa ihanan rennon neuleen ja hiihtarien yhdistelmän.

 • millaaa

  Taidat olla tällä kertaa maalaillut niin kauniita kokonaisuuksia että tuntuu kamalan haastavalta lähestyä kysymystä siitä, mikä niistä miellyttää omaa silmääni eniten. Asut ovat hassusti samaan aikaan keskenään aivan erilaisia, jopa kolmannen asun kaksi versiota, ja kuitenkin ne henkivät jonkinlaista yhtenevää harmoniaa ja huoletonta herkkyyttä. Pidän erityisesti siitä, että olet antanut tyylien jäädä melko pelkistetyiksi! Ehkä ensimmäisenä ihastuin neulemekkotyyliin, vaikken osaa mitenkään valita, näyttääkö se mielestäni paremmalta housuissa vai ilman, mutta ahkeran pohdinnan jälkeen sanoisin silti että kukkaistytön asu viehättää minua kaikkein eniten. Se on jotenkin ihanasti vanhanaikainen, ennen kaikkea poolokauluksen ja helmanpituuden ansiosta, ja samat valinnat tekevät kokonaisuudesta rauhallisen ja tyylikkään, mustavalkoisuus ja yksinkertaisuus toimivat. Trikoopaidan ohuelta näyttävä kangas antaa tyylille kuitenkin riittävän huolettomasti ilmeen jottei sitä arkailisi valita arkeenkaan. Pidän todella paljon!

  Ihanaa syksyn alkua Jenni! Olisipa kiva jos sattuisin pitkästä aikaa törmäämään sinuun joskus kaupungilla liikkuessa. Pitää ehkä pitää silmät auki, heh. :)

 • Maria Mustonen

  Audrey on ehdoton suosikkini. Housut ja neule ovat tsekkauslistallani heti! Kaikki lookit ja vaatteet ovat kauniita ja houkuttelevia, oman oloisia.

 • Tuuli

  Kokonaisuuksista suosikkini on Tyylikäs rentoilija, mutta yksittäisistä vaatteista on pakko saada tuo musta jakku! Lahjakortille olisi siis käyttöä. :)

 • Miia

  Tyyli nro 1 näyttää eniten oman näköiseltä!

 • Laura

  Oma suosikki on ehdottomasti tyylikäs rentoilija.

 • Jennyli

  Oma suosikkini on nro.3, kävin tuota rentoa, taskullista neuletta jo ihastelemassakin :) Housuja en huomannut kaupassa ollenkaan, luulin varmaan legginsseiksi, täytynee tehdä uusintakäynti :)

 • Elisa

  Tyylikäs rentoilija on omaa tyyliä ehdottomasti! Muutkin oli kyllä oikein kivoja :)

 • pöllö

  Kakkonen! En varmaan osaisi itse pitää kyseisiä vaatteita, mutta ihanan näköinen asu.

 • Viluvarvas

  Tuo mustavalkoinen asu on niin ihana,ihana.

 • Päivi

  audrey

 • Katinka

  Tyylikäs rentoilija tykästytti mua. Ja tuo musta bleiseri myös. Aikamoisia yllätyksiä Nansolta! Kiitti hyvästä postauksesta – tutustun ehdottomasti mallistoon :)

 • Suvi

  Ihania tyylejä! Kävin jo tutkimassa verkkokaupassa ja muutama mekko taitaa lähteä mukaani…

 • jenni

  Audrey Hepburn on pettämättömän tyylikäs:)

 • Leena

  Tyylikäs rentoilija :)

 • Päivi Saustamo

  Pidin kovasti Audrey Hepburn lookista ja ihan pakko on nyt mennä sovittelemaan noita mustia housuja.

 • Helena

  Mietin pitkään Skarpin mimmin ja Tyylikkään rentoilijan väliä, mutta skarppi mimmi vei voiton. Noi oranssit housut on aivan ihanat, samoin jakku. Ei sillä, täytyy koittaa säästää ja saada tyylikkään rentoiljan housut ja neule myös omaan vaatekaappiin…

 • Kuikka

  Mustavalkoinen kukkaisneito nro 4. on ihastuttava.

 • Minttu

  Vau!
  Tyylikkään rentoilijan neule taitaa lähteä kohta verkkokaupasta tähän osoitteeseen. Olen itsekin yllättynyt tänä syksynä iloisesti Nanson tuotannosta.

 • Kaarina

  Upea bloggaus Nansosta! Just viime viikolla kommentoin miehelleni, ohittaessamme Nanson myymälän, että Nanso on kyllä jämähtänyt vanhoihin kaavoihinsa kuin Anttila, mutta blogisi välityksellä tutustuin aivan uuteen Nansoon! Taidan sittenkin mennä myymälään. Harmi, että näyteikkunassa ei näkynyt tätä sinun kuvaamaasi lookia.

 • Tuija

  Mustavalkoinen kukkaisneito – tuo hame on aivan mielettömän kaunis.

 • Larianna

  Tyylikäs rentoilija on ehdoton suosikkini (housujen kanssa)! Tuo harmaa neule näyttää niin mukavalta ja nuo housut myös. Näen tuon neuleen toimivan hyvin myös pillifarkkujen kanssa.

 • Siiri

  Tyylikäs rentoilija. Pitääkin tutustua mainitsemiisi housuihin. Kiinnostus heräsi :)! Myös harmaa neule mekkona oli hieno oivallus!

 • Hanna

  Rentoilija housuilla.

 • Kesätuuli

  Kaikki tyylit aivan ihastuttavia, itse pukisin juuri nyt modernin Audrey Hepburn-tyylin mukaisesti. Mielelläni mukana arvonnassa! :)

 • Jenni

  Mustavalkoinen kukkaisneito. Ihana myös punaisena.:)

 • Heini R

  Aah, ihastuin! Erityisesti Skarppi mimmi ja Tyylikäs rentoilija -asukokonaisuuksiin! Ihanaa, että Nanso on päivittänyt mallistonsa niin, että nuoremmatkin sukupolvet löytävät niistä jotain omaa :)

 • Sanni

  Kyllä omaan silmään parhaalta näyttää tuo harmaa neuletunika, joten sanon Tyylikäs rentoilija :)

 • Eija

  Mustavalkoinen hame on ihanin!

 • Senttu

  Ai että! Kaikki on ihania, mutta eniten tykästyin rentoilijaan. Ilman housujakin näytti hyvältä, mutta näin syksyllä kaipailee jo sukkiksia kaverikseen.

 • Nti

  Kauniita tyylejä kaikki. Eniten miellyttää mustavalkoinen kukkaisneito.

 • Jenny Lundman

  Skarppi tyyli

 • Mervi venäläinen

  Moderni Audrey Hepburn on tyylikäs, mutta mukavuutta arvostavana pukeutujana valitsisin ehkä tuon rennon tyylin ja mielellään housujen kanssa. :)

 • Leena

  Tuo Audrey on suosikkini. Ihanat housut.

 • Kristiina

  Tyylikäs rentoilija!

 • Sussu

  Oi kiva nähdä näitä asuja sin blogissa. Nettisivuilta bongasinkin jo ton neuleen ja tämä postaus vahvisti, että se on saatava. Eli rentoilija-look on suosikkini!

 • Riikka Saarelainen

  Upea mallisto – pidin lähestulkoon kaikista, mutta Audrey Hepburn on lähinnä minun tyyliäni

 • Jenni

  Tyylikäs rentoilija on suosikkini! Näyttää olevan kyseessä täydellinen yksilö pitkään etsinnässä olleesta taskuneuleesta.

 • Maija

  Tyylikäs rentoilija! Tosin tuon skarppi mimmi lookin takin haluaisin itselleni.

 • Mari

  Voiton vei ihana mustavalkoinen kukkaisneito -yhdistelmä, vaikka rento neuleasukin näyttää niiin mukavalta viileitä syyssäitä silmällä pitäen :)

 • Elina V.

  1 ja 3 upeita! 3 tyyli miellyttää erityisesti housujen kanssa.

 • Olga

  Rentoilija-asu näyttää ihanalta! Maailman mukavimmat housut kuulostaa (ja näyttää) aivan mahtavilta, täytyykin ehkä käydä Nansolla vilkaisemassa!

 • MarjukkaS

  Tyylikäs rentoilija. Ihana tuo paita/mekko.

 • Saara

  Tyyleistä ensimmäinen on kivoin. Simppeli ja tyylikäs!

 • annin

  Ehdoton suosikkini on 3) tyylikäs rentoilija (housilla). Housut ja neule ovat molemmat ihan tyylisiäni ja näyttävät erittäin mukavilta päällä. Toivottavasti arpaonni suosii, lahjakortilla hankkisin juurikin nuo trikoohousut/-legginsit, ihastuin niihin heti! Opiskelijabudjettiini nähden housut ovat valitettavasti vähän turhan hintavat, joten lahjakortille olisi käyttöä.. :)

 • M

  Moderni Audrey Hepburn toimii kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan! :)

 • Susanna

  Kolmonen eli tyylikäs rentoilija on suosikkini!

 • Ella

  Rentoilija toimii, kuten myös Audrey..

  Kivan näköisiä eikä mummokuoseja..

 • Minna

  Tyylikäs rentoilija on suosikkini. Kumpikin vaihtoehto on kiva. Neule on ihan huippu.

 • Mari

  Kyllä pitkän mietinnän jälkeen Audrey Hepburn vei voiton.

 • Ira.S

  Tyylikäs rentoilija housuissa on ehkä eniten omantyyliseni ja hyvältä näyttää sinunkin päälläsi. Hyvältä tosin näyttävät kaikki muutkin yhdistelmät.

 • Marika

  Moderni Audrey Hepburn on hyvä perusasu, menisi mukavasti vaikka töissä. Minulla on muuten tällä hetkellä työpaitana juurikin Nanson vanha kunnon toimistopaita. Pitääpä mennä tutkimaan tätä uutta mallistoa Nanson sivuilta.

 • Elina

  Tyylikäs rentoilija näyttää ihanan mukavalta ja ehdottomasti housujen kanssa loistava kokonaisuus. Musta bleiseri näyttää myös hyvältä ja kuulostaa käyttökelpoiselta rentoutensa puolesta.

 • Maria

  Ihania asuja! Ehdoton suosikkini oli numero 3 housuilla :) itsekin olen juuri tuollaisen rennon tyylin suosija, joten tämä asukokonaisuus miellytti silmää eniten.

 • Rrrosa

  Kivoja stailauksia! Oma suosikkini on iso harmaa taskuneule hatun JA housujen kera eli stailaus nro 3 :) Ilman housujakin näyttää kivalta, mutta aattelen taas käytännön kannalta, et monenlainen kyykistely ois vielä rennompaa housut jalassa.

 • Tuula Marjakangas

  Rentoilija sekä housujen kera että ilman houkuttelee hankkimaan. Myös pitkä kukkahame pitäisi päästä sovittamaan!

 • KatjaV

  Tuo viimeinen look hameinen on aivan mahtava. Sitä kohden siis :)

 • Sari

  Tyylikäs rentoilija on jotain uutta nansoa täytyypä käydä tutustumassa hetimiten housuihin

 • Jenjen

  Minusta tuo harmaa neule, housuilla ja ilman näyttää kivalta yhdistelmältä. Sopisi mukavaksi työasuksi.

 • Riitta Aallos

  Moderni Audrey Hepburn tai Mustavalkoinen kuikkaistyttö. Kaikkikin ihania, mutta valitsen kuitenkim eka, Audrey Hepburn.

 • Tuulia

  Skarppi mimmi koska itse en olisi keksinyt noin makeaa lookia! :)

 • Ira

  Tyylikäs rentoilija, ehdottomasti! :)

 • Taru

  Tyylikäs rentoilija.

 • Laura

  Tyylikäs rentoilija!
  Kiva kun vanha firma on pystynyt uudistumaan, ja kiva kun teit tästä jutun! :)

 • J/SH

  Moderni Audrey vetoaa eniten! :)

 • Xeveliina

  Mustavalkoinen kukkaisneito ehdottomasti tuon ihanan hameen takia! :)

 • Riitta

  Kukkaisneito on mun suosikki.

 • Tellu

  No 3, tyylikäs rentoilija miellytti eniten.

 • 1) Moderni Audrey Hepburn on ehdoton suosikkini. Toki kukkahame on kaunis ja naisellinen, muttei käy vartalolleni.

 • Riitta Ahola

  Tyylikäs rentoilja näyttää just mun tyyliseltä :)

 • Hensku

  Nro 3 on just sellasen tyylinen asu mitä käyttäisin ihan kulumiseen asti.

  Värit musta ja harmaa…ne on aina mun vaatevärinä! Rakastan tota tyylikkyyttä, mutta myös helppoa yhdisteltävyyttä ja yksinkertaisuutta. Yksinkertainen on kaunista!

  Ja oi miten jumalaiselta sä näytät tuossa asussa :)

 • Nanna

  Tyylikäs rentoilija

 • Elisa Latif

  Mustavalkoinen kukkaisneito on suosikkini

 • Virpi Haapanen

  1) Moderni Audrey Hepburn
  Näyttävät housut niin mukavilta, että jos ei onni suosi, niin täytyy käydä ostamassa :).

 • Kaija Salovaara

  Tyylikäs rentoilija

 • MINNA

  Pitääpä käydä sovittamassa noita mukavuushousuja :) Ostan Nansolta vallan luottovaatteeni, mustat tunikat kietaisulla tai ilmsn. Vaikka kuoseista ja väreistä muiden päällä pidänkin, niin itse en osaa niitä käyttää. Tuo nelosen hame tosin on aika houkutteleva….

 • -SeLma-

  Upeita asuja! Moderni Audrey Hepburn ja Mustavalkoinen kukkaisneito sykähdyttivät eniten ja ehkä hippasen enemmän ääni kallistuu Audreyn puolelle… :)

 • Katriina V

  Neule <3

 • Anne

  2. Sopii sekä äidille että tyttärelle !

 • Hellu

  Onpa kiinnostavia vaatteita. Hyvä Nanso ja kiitos kovasta katsauksesta Jenni. :)

 • Eeka

  Kolmonen housuilla!

 • Kaisa

  Tyylikäs rentoilia,sopisi omaan tyyliin. Ja näytti todella kivalle sekä housujen kanssa että mekkona.

 • Tuija K

  3) eli tyylikäs rentoilija on oma suosikkini tällä kertaa. Tosin Audrey Hepburn oli myös aika ihana.:)

 • Emilia

  Lemppari on nro 3 skarppi mimmi! Toi uutta ideaa myös omaan vaatekaappiin, ja mahtavat värit syksyyn!

 • Heidi

  Nro 2 ehdottomasti lemppari! Aivan ihanat housut, ollu samanlaiset hakusessakin vähän aikaa. Mutta toisaalta nro 3 olisi ehkä lähempänä sitä omaa tyyliä. :)

 • Anna

  Mustavalkoinen kukkaisneito. Ihana hame!!

 • Taina Virkki

  3 housuilla :-) Voisin vetäistä samantien päälle, niin mun tyyliset. Housut pääsee ostoslistalle.

 • elinavee

  Skarppi mimmi ehdottomasti! :)

 • Marjatta Silvennoinen

  Oma suosikkini on numero 3, tyylikäs rentoilija.
  Monikäyttöinen, rento ja sopii ikään katsomatta kaikille.

 • maimi

  Skarppi mimmi -asun housut! Aah, housutaivaan ilmestys suorastaan! <3 Love, love, love it. Muutenkin freesin ja ihanan näköisiä jokaisen asun vaatteet, mikä yllätti hyvin positiivisesti. :)

 • Kaija Jalkala

  1.Moderni Audrey Heprun!

 • Titta

  Kaikki tyylikkäitä kokonaisuuksia. Ehkä klassinen Audrey Hepburn puhutteli eniten.

 • amj

  3) Tyylikäs rentoilija tuo kivan opiskelujenaloittamis(muisto)fiiliksen. Tykkään housullisesta variaatiosta, sillä kun neule on paksuhkon oloinen, jalat näyttävät ehkä liian palelevaisilta.

 • Ensimmäinen stailaus on kivoin! Nuo housut alkoivat kyllä kiinnostamaan kovasti!

 • Merita Koponen

  Tyylikäs rentoilija on nyt just mun juttu. Nanson vaatteet entuudestaan tuttuja ja laatu on ihan mahtava. Nyt on ihana huomata, että mallisto on uudistunut ja nyt vaatteet on laadukkuuden lisäksi tosi kivan näköisiä! Verkkokauppa kutsuu taas

 • Sari

  Harmaa neule ja mustat housut. Tuli ihan pakko päästä sovittamaan ko. tuotteita.

 • Sini N

  Moderni Audrey Hepburn kaikessa mustuudessaan vei tällä kertaa pisimmän korren silmissäni.

 • Sara

  Nanso on kyllä tosiaan tullut edukseen.
  Neuletunika syksyksi olisi kiva. Nettikaupasta oli myös kiva Keto-hame, mikä ei hullumpi sekään.
  Mukana arvonnassa.

 • Leylah

  Mustavalkoinen kukkaisneito – tosin midimekko sopii varmasti mammallekin! Kaikki ihania ❤️!

 • Susanna

  3) tyylikäs rentoija on suosikki mutta myös audrey ja skarppi ovat kivoja, pitänee menno ostoksille!

 • Sandra

  Tyylikäs rentoilija puri muhun:) Moderni Hepburn oli kyllä kans kiva kokonaisuus.

 • Katri K

  Ykkönen ja kolmonen ovat suosikkini – neuleiden tuominen valikoimaan on Nansolta todella tervetullut ratkaisu! Yhden neuleen harmaana ehdin jo käydä ostamassakin. Nuo prässihousut herättivät kuitenkin eniten kiinnostukseni. Mukaville mutta siisteille housuille on todellakin tilausta, legginssejä kun en suostu housuina käyttämään. P.S. Kolmosasu näyttää kivemmalta housujen kanssa, aina ei kannata kuunnella stylistiä ;)

 • Heli

  Tyylikäs rentoilija on kyllä aika lähellä omaa tyyliäni!

 • Moderni Audrey Hepburn on lempparini! Kokomustat asut ovat alkaneet syksyn tullen viehättää erityisen paljon :-)

 • Ella

  Ihania oli kyllä kaikki neljä! Kolmonen nousi suosikiksi, koska se on eniten omaa tyyliä. Tykkään enemmän housujen kanssa vaikka ei ole ollenkaan hullumpi tuo neule mekkonakaan.

 • Helena

  Skarppi mimmi on tyylinä aivan verraton! Nansolta todella hieno suunnanmuutos uusi mallisto on vetoava ja monipuolinen!

 • päivi lahti

  Tyylikäs rentoilija! i like <3

 • Sirpa

  Tyylikkäitä ovat kaikki, mutta Tyylikäs rentoilija olis mieluisin.

 • Sini L.

  Kaunis nainen ja kauniita asukokonaisuuksia! Ehkä eniten tykkäsin lookista nro 3. Iso harmaa neule näyttää todella kutsuvalta.

 • Iitu82

  Audrey, joskin hienoja ovat kaikki!

 • Matias

  Vaikea valita, mutta kakkonen, 2) Skarppi mimmi, on tällä kertaa ykkönen. :)

 • Elina

  Moderni Audrey Hepburn on yksinkertaisesti CHIC!

 • Elina

  Go Nanso! Todella onnistunut suunnan muutos täytyy sanoa. Mun lemppari on 3. Tyylikäs rentoilija näin syksyyn. :)

 • Neemke

  Audrey Hepburn tai tyylikäs rentoilija olisivat sellaisia tyylejä joissa voisin hyvin nähdä itseni. Mustat housut vaikuttavat kiinnostavilta, noita pitäisi päästä kokeilemaan!

 • Hanna

  Valitsen sen mukaan, mistä pitäisin eniten itseni päällä, ja se look on moderni Audrey Hepburn. :)

 • Elina

  Skarppi mimmi! Aivan älyttömän hyvän näkönen bleiseri.

 • Anne

  Kaikki kivoja, mutta itse olen/haluaisin olla tyylikäs rentoilija

 • nina-e

  Mustat trikoota olevat kapeat housut näyttävät tosi tyylikkäiltä. Ja jos ne ovat vielä mukavat päällä… ihanat.

 • Onniska

  Numero 4 on hienoin!

 • Rrr

  Audrey Hepburn -asu kolahti noiden housujen takia. Pillifarkut ovat alkaneet kyllästyttää epämukavuutensa takia, joten nuo trikoohousut alkoivat houkutella toden teolla.

 • Leena

  Moderni Audrey Hepburn Näyttää yhtaikaa rennon asialliselta ja todella mukavalta yllä.

 • Tyylikäs rentoilija

 • Pullariina

  Tuo mustavalkoinen kukkahame taitaa löytää tiensä kaappiini, lahjakortilla tai ilman.

 • Outi

  Numero 1 on suosikkini. Kokonaisuus on täydellisen linjakas, klassikko.

 • Riikka

  Heippa! Tyylikäs rentoilija on suosikkini näistä neljästä, vaikka tuo mustavalkoinen kukkahame toi myös sydämet silmiin. :D

 • Anne Pönni

  Moderni Audrey H on suosikkini vaikka muutkin asut näyttävät hyviltä ja kaikki oikein mukavilta käyttövaatteilta. Nuo housut vaikuttaa ihan superhyviltä.

  Hyvin uudenlaiselta Nansolta näyttää. Kiva kun sait sta iltaa asukokonaisuudet, näyttää siltä että täytyy mennä Tutustumaan!

 • Heidi

  Tyylikäs rentoilija vaikka oli kyllä vaikea valita kun muutkin olivat hyviä.

 • Ines

  Skarppi Mimmi on suosikkini – kaunis ja pirteä kokonaisuus ☺. Audreyn leggarit vaikuttavat tosi houkuttelevilta, mutta haluaisin ne jossakin toisessa värissä esim luumu vai poltettu oranssi…

 • Paula Hannus

  Rentoilija sekä housuilla että ilman. Molemmat lookit ovat niin kivoja, että on mahdoton valita toista.

 • Kirsikka

  Hei hamelook on ihana. Minusta paras. Mutta noi prässihousut tahdon mikä on malli nimeltään ?

 • Päivi Niemi-Impola

  Tyylikäs rentoilija sai minut tilaamaan naisia ensi kerran! Harmaa neule tulossa. Minun suosikki!

 • Tuire

  Ihana postaus! Nanson laatu on ihan parasta, siksi tykkään ostaa.
  Mustavalkoinen kukkaisneito olisi myös mun juttu. :)

 • Merja

  Tyylikäs rentoilija eniten makuuni.

 • Susanna

  Kivoja ovat minusta kaikki, mutta valitsen kokonaisuuden tyylikäs rentoilija, koska se olisi minulle käytännöllisin.

 • Maija

  Tyylikäs rentoilija on miun maun mukainen :)
  Nans oon uusiutunut upeasti!

 • Riikka

  Skarppi mimmi oli suosikkini, mutta lähinnä noiden juuri omaa tyyliäni olevien housujen takia – ja ne olivatkin nyt sitten juuri ainoa Nansoton vaatekappale. ;) Mutta Tyylikäs rentoilija sisältää uudesta Nanson mallistosta kuteet, jotka mielelläni ottaisin omaankin vaatekaappiini, todella mukavan oloinen asu ja silti, kuten nimikin sen sanoo, tyylikäs.

 • Mervi Wilén

  Mielestäni numero 1 oli kaunein! neule oli myös mieleeni,mutta mukavat housut ovat tosi tärkeät!

 • Anne-Marie Nääppä

  Audry tai tyylikäs rentoilija… Ehkäpä kuitenkin jälkimmäinen. Vaikea valita.

 • Sini Kokkoniemi

  Valinta oli suhteellisen helppo,tyylikäs rentoilija on suosikkini. Sitä vastoin, en osaa päättää onko luukki parempi housuilla vai ilman. Joka tapauksessa käyttäisin itse kyllä mielelläni tuota asukokonaisuutta.

 • Mari Sarolahti

  Audrey voitti, mutta kun ottaa myös sen skarppi mimmi-takin, syntyy lopputuloksesta taas ihan uusi asu…

 • Kauniin ajattomia vaatteita.

 • Eeva Kemppainen

  Mustavalkoinen kukkaisneito on mahtavan kaunis

 • Marke

  Audrey Hepburn on suosikkini.

 • Pirjo Nyman

  Minua sytyttää eniten Skarppi mimmi -yhdistelmä. Mielelläni osallistun Nanson lahjakorttiarvontaan, koska nuo maailman mukavimmat leggarihousut kiinnostavat.

 • Teija

  Moderni Audrey Hedburn ja trikoohousut – mukavuus js tyylikkyys!

 • polenka

  Tuo pitkä harmaa Villis-neule on aivan ihana. Epäröin pitkään hinnan vuoksi ostoa, mutta ostettuani sen lopulta, en ole paljon muuta pitönytkään. Tekisi mieli mustaakin :D ihana materiaali, tuntuu päällä ihanalta ja näyttää nätiltä, suosittelen lämpimästi kaikille!

 • Erja

  Helppo valinta, moderni Audrey Hepburn on mun suosikki. Ja housut täytyy käydä tsekkaamassa ehdottomasti.

 • Riitta

  Mikä Nanson jakku on kokonaisuudessa ”Skarppi mimmi”?

Related posts