6/09/16

Mahtava viikonloppu Berliinissä

3 77

Yhteistyössä Zalando

Huh, mikä mieletön viikonloppu takanapäin! Berliinissä startattiin nimittäin historiansa ensimmäinen yleisölle suunnattu Bread&Butter-tapahtuma perjantaina ja festarihumu jatkui sunnuntai-iltaan asti. Pääsin onnekkaana tyttönä vieraaksi Zalandon järjestämään tapahtumaan ihmettelemään menoa ja meininkiä ihan paikan päälle ja sain kyllä viettää aivan unohtumattoman viikonlopun. :)

Isoon teollisuushalliin rakennettu tapahtuma oli täynnä muotinäytöksiä, merkkien omia pisteitä, musiikkia ja hyvää ruokaa – vähän kuin festivaalit mutta fokuksessa muoti. Odotin jännityksellä, että miten paljon ihmisiä mahtaisi saapua tähän ensimmäistä kertaa järjestettyyn tapahtumaan.

Perjantaina alueelle saapuessa odotti hurja näky, kun ennen ovien avautumista valtava ihmisjoukko odotti jo malttamattomana tapahtumapaikalla sisäänpääsyä. Perjantaipäivä olikin Bread&Butterissa loppuunmyyty ja paikan päällä kävi illan aikana kaikkiaan noin 5000 ihmistä. Muodin ja muun ohjelman lisäksi yleisöä taisivat kiinnostaa illan pääesiintyjäksi värvätty A$AP Rocky sekä paikan päälle Tommy Hilfigerille suunnittelemaansa mallistoa esittelemään saapunut mallikaunotar Gigi Hadid.

Paikan päällä nähtiin pitkin viikonloppua muun muassa Topshopin, HUGO by Hugo Bossin, Topmanin, Zalandon ja Puman muotinäytökset ja oli hauskaa nähdä, että näytöksiin oli otettu kaikenlaisia vähän erilaisia viihdyttäviä elementtejä mukaan. Puman sporttivaatteita esiteltiin hiphop-tanssijoiden voimin ja HUGOn näytöksessä taas saatiin nauttia upeista breakdance-esityksistä.

Pelkästään paikalla olleita brändipisteitä tutkimalla olisi varmasti saanut koko viikonlopun kulumaan, sillä moni merkki oli tuonut paikalle kaikenlaisia hauskoja työpajoja ja muita aktiviteetteja. Voiton vei silti Levi’sin työpaja, jossa muotitaiteilija Paula Kunkel loihti aivan uskomattomia tuunaustöitä ihmisten paikan päälle viemistä Levi’sin denimvaatteista. Olin oikeasti ihan mykistynyt. Haluaisin todellakin tuollaisen hänen tekemänsä tuunatun vaatteen ihan omaksi vielä jonakin päivänä. WAU!

Sunnuntaina pääsimme vähän eksklusiivisesti hengailemaan myös teollisuushallin ulkopuolelle ankkuroituun paattiin, jossa meininki oli itse tapahtumaa vähän rauhallisempi. Se teki ehkä ihan hyvää parin päivän festaroinnin jälkeen. Jokainen tapahtumailta nimittäin huipentui bileisiin paikan päällä. Oli sitä silti pakko vielä viimeisenäkin iltana ottaa tapahtumasta ilo irti, sillä Bread&Butterin viimeisistä iltakekkereistä vastasivat kulttisuosiota nautiskelevan Dandy Diaryn pojat.

Viikonloppu hujahti vauhdilla eikä vähiten siitä syystä, että tapasin reissun tiimellyksessä niin huikean joukon uusia ihania tyyppejä, että lähtisin samalla poppoolla matkalle uudelleenkin ihan koska tahansa. Toivottavasti jo ennen ensi vuotta ja seuraavaa Bread&Butteria. :) Tulee silti olemaan mielenkiintoista nähdä, millaiseksi tämä tapahtuma vuosien saatossa nyt debyyttinsä jälkeen muotoutuu. Kiitos Zalando ja Bread&Butter aivan huikaisevan kivasta viikonlopusta Berliinissä!

Translation: Thank you Zalando and Bread&Butter for a super fun weekend in Berlin. I truly had a blast!

Maailman paras matkaseurue: ihana Mikko Lontoosta, Catherine Milanosta ja Sonja Wienistä.

Kelpuuttaisin vaatekaappiini minkä tahansa näistä tuunatuista Levi’s-farkkuliiveistä ja -takeista.

Maistoin paikan päällä maailman herkullisinta vegaanista mustikka-juustokakku-jäätelöä. NAM!

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts