2/09/16

Muisto kolmen vuoden takaa

1 75 sailor-i

Oi, mikä ihana tunnelmapala tupsahti viime viikolla Spotifyssa vastaan. Rakastuin palavasti kolme vuotta sitten kesällä ruotsalaisen Sailor & I:n majesteettisen melankoliseen ja dramaattiseen Tough Love -kappaleeseen, jonka mahtipontiset jousistemmat veivät mennessään. Ja nyt osui kohdalle eräs biisin remixeistä, jonka kuultuani muistui mieleen tuo mahtava biisi! Kappale ei ole kolmessa vuodessa kärsinyt ajan hampaasta tippaakaan, vaan kuulostaa edelleen aivan fantastiselta – ja koska kyseinen remix on itselleni ihan uusi tuttavuus, biisihän kuulostaa jopa tuoreelta. Tsekkailkaahan!

Terkut myös tähän samaan syssyyn Berliinistä, jonne ehdin jo tänä aamuna lennähtää. Koko viikonloppu on täynnä niin jännittäviä juttuja, etten oikein malta edes odottaa, mitä kaikkea täällä tapahtuu. Juttua Bread&Butter-viikonlopun hulinoista on luvassa lähipäivinä, mutta esimakua kaikesta saatte snäpin puolella reaaliajassa. Minut löytää snäpistä nimellä jennipupulandia.

Tags: , ,

Categorised in: Matkat, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ei liity aiheeseen, mutta mainitsen kuitenkin. Blogistania-jaksosi tuli tänään taas kerran tv:stä. On katsottavissa myös Areenassa. :)

Related posts