1/09/16

Katumuotia Tukholman muotiviikolta

3 131

Yhteistyössä Specsavers

Mietin monesti muotiviikkoreissuillani, että oikeastaan niitä uutuusmallistojakin inspiroivampaa on tiirailla muita muotiviikkovieraita. Näytökset nimittäin kuhisevat sellaisia tyylitaitureita, että pää tuntuu suorastaan pursuilevan uudenlaisia pukeutumisideoita reissuilta kotiin palatessa. Näin kävi taas Tukholmassa alkuviikosta, kun ihastelin, mitä kaikkea jännittävää näytösvieraat olivat tällä kertaa pukeneet ylleen. Ja kyllähän siellä näkyi vaikka mitä!

Jos varsinkin suomalaiset ovat välillä aika kainoja poseeraamaan katumuotikuvaajan kameralle, ja jotkut jopa kieltäytyvätkin, muotiviikoilla tätä pelkoa ei ole koskaan. Sinne tullaan näyttäytymään ja ihmiset kuvaavat innolla toisiaan inspismielessä. Harva edes kyselee, mihin kuvat ovat menossa, koska kuvaaminen kuuluu vain niin olennaisena osana muotiviikkojen maailmaan.

Salem

Bongailin itse tällä kertaa näytöksiä odotellessa erityisesti sellaisia kiinnostavia tyylejä, joissa aurinkolasit olivat osana kokonaisuutta. Sain nimittäin jokin aika sitten Specsaversilta yhteistyömme tiimoilta haasteeksi ikuistaa mielenkiintoisia aurinkolasi-lookeja inspiraatioksi muillekin. Ja mikäpä paikka tai hetki siihen hommaan sopisikaan paremmin kuin muotiviikko!

Aurinkolasit tosiaankin voivat olla merkittävä osa tyyliä ja omistan itse melkoisen kasan erilaisia vaihtoehtoja – erilaisiin fiiliksiin ja tyyleihin kun tarvitaan monenlaisia. Minulla itselläni aurinkolasit ovat käytössä oikeastaan läpi vuoden säästä riippumatta, koska valolle herkät silmäni eivät oikein kestä kirkkaita päiviä. Oikeastaan siis minun on liki pakko nostaa lasit nenälle valoisalla säällä, paistoi aurinko tai ei. Sen takia onkin ihanan inspiroivaa katsella, miten muut ihmiset tekevät aurinkolaseista osan tyyliään. Näistä lookeista muutamissa aurinkolasit ovat jopa koko asun kiinnostavin elementti.

Mitkäs tyyleistä inspiroivat teitä eniten? Tai kenen aurinkolasit pukisit mieluiten omaan päähäsi? :) Jos muuten kiinnostaa tutkailla näiden tyylitaitureiden pukeutumista lähemminkin, niin jokaisen tyylin yhteyteen on linkattu kunkin tyypin Instagram-tili.

Translation: I spotted some inspiring styles at the Stockholm Fashion Week. Which one is your favourite?

Jonas

Mikaela

Karin

Sara

Sara

Jenny

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Katsoin, että tuo Karin näytti kasvoiltaan yhtäkkiä ihan Paloma Faithilta. :D

    • Siis todellakin! Katsoimme kaverini kanssa ihan samaa siellä muotiviikolla. Mimmi on tosi saman oloinen sekä kasvoiltaan että tyyliltään. :)

Related posts