30/08/16

Hattivatti ja lempimekko

8 99 jenni_pupulandia_kuvaukset

Löysin kesällä alennusmyynneistä Bilbaosta ihanan neulemekon. Ja ihana se tosiaan on tuntunut olevan muidenkin mielestä, sillä yksi seurueen tytöistä marssi saman tien ostamaan samanlaisen. Ja suunnilleen jokainen ystäväni on päivitellyt neulemekkoni upeutta ja kysellyt sen alkuperästä. Massimo Duttilta se löytyi ja valitettavasti kyseistä putiikkia ei Suomessa (vielä) ole. Olen kyllä kuullut huhuja, että se olisi viimein rantautumassa Helsinkiin.

Olen kutsunut neulemekkoani kotoisasti hattivatiksi, koska vähän siltä siihen verhoutuneena tuntuu. Mutta siis ihan täydellinen vaate sekä koleisiin kesäpäiviin, leutoihin syyssäihin että vaikka vähän kirpakampiinkin keleihin, jos alle pukee sukkahousut.

jenni_pupulandia_kuvaukset7

Näistä postauksen kauniista kuvista käy kiittäminen taitavaa nuorta valokuvaajaa nimeltä Jere Viinikainen. Törmäsimme jokin aika sitten jossakin tilaisuudessa ja syntyi idea kokeilla kuvaamista yhdessä. Onnittelut muuten Jerelle, joka aloitti juuri valokuvauksen opinnot Lahden muotoiluinstituutissa – hieno juttu! :)

Translation: I absolutely love this knitted dress I found in summer from the Massimo Dutti sales in Bilbao. And it seems like everyone else loves it too because every time I’m wearing it, someone asks where I have got it from. Too bad we don’t have Massimo Dutti in Finland, but I have heard rumours that this might change soon… These beautiful pics are taken by a young talented photorapher Jere Viinikainen – check out his own blog!

jenni_pupulandia_kuvaukset4

Neulemekko // knitted dress Massimo Dutti, takki // jacket COS*, sandaalit // sandals Church’s, rannekello // watch Cluse*, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

jenni_pupulandia_kuvaukset1 jenni_pupulandia_kuvaukset8jenni_pupulandia_kuvaukset5jenni_pupulandia_kuvaukset3 jenni_pupulandia_kuvaukset6

Photos: Jere Viinikainen

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts