30/08/16

Aamupalaterkut Tukholmasta!

129

Terkkuja Tukholmasta! Saavuin tänne itse asiassa jo viime viikolla ajatuksissani yhdistää näpsäkästi eilen käyntiin pyörähtänyt muotiviikko sekä täällä Tukholmassa asuvien ystävien treffailu samaan reissuun. Tukholmassa tulee niin usein käväistyä vain pikaisesti työreissuilla tai päivän-parin pikavisiiteillä, että olipa kivaa tulla kerrankin ihan kokonaiseksi viikoksi. Tosin voisin kyllä jäädä vielä toiseksikin – niin nopeasti aika on täällä hujahtanut.

Rakas ystäväni Martina otti minut vieraanvaraisesti omiin nurkkiinsa koko visiittini ajaksi ja voi kuinka minusta onkaan täällä pidetty hyvää huolta. <3 Yksinasuvana tuntuu joskus todelliselta luksukselta tupsahtaa keskelle jonkun toisen perhe-elämää. On niin mukava herätä siihen, että keittiöstä kuuluu ääniä ja rupattelua. Ja sitten saa vielä astua tällaiseen valmiiseen herkkujen aamiaispöytään.

Olen itse sen verran laiska, että jaksan harvoin kattaa aamiaista kauniisti vain itselleni tai kokkailla yhdelle hengelle mitään sen erityisempää evästä ainakaan aamuisin. Mutta onhan se ihanaa, kun pöytä on laitettu kauniisti ja tarjolla on jotain astetta perusaamua spesiaalimpaa. Kiitos Martina ja Mathias vieraanvaraisuudestanne – tarjoudun mieluusti adoptoitavaksi tänne Tukholmaan pidemmäksikin aikaa. :)

Translation: Greetings from Stockholm! I came here last week for a combined trip of meeting my friends who live here and attending the fashion week that started yesteday. I can’t believe how quickly the time has passed by since I’ve been here for almost a week already. I feel so lucky to have this kind of sweet friends who take me into their home, cook me breakfast and let me be a part of their life for a few days. Thank you Martina and Mathias, you are such sweethearts! 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts