25/08/16

Such a perfect day

14 88 vappu3

Kohtasin viime keväänä Pariisissa muotiviikolla ensimmäistä kertaa koskaan valokuvaaja Eeva Suutarin. Enpä olisi sen ohikiitävän hetken ja pikaisen kättelyn perusteella osannut arvata, millaisiin seikkailuihin tuon mimmin kanssa vielä myöhemmin päätyisin. Eeva kysäisi tuolloin Pariisissa, josko olisi saanut kuvata minut Marimekko-hameineni, mutta lopulta hukkasimme toisemme ja asia jäi. Myöhemmin Suomessa viestittelimme Facebookin puolella ja sovimme, että joku kerta kuvataan jotakin yhdessä.

Ideana kuvauksillamme oli vain kokeilla jotakin – pitää niin sanotut testikuvaukset. Kuvauspäiväksi valikoitui lopulta vähän sattuman kautta vappuaatto. En usko, että Eeva päivää ehdottaessaan tajusi ajankohdan olevan vappu, mutta totesimme pian, ettei kukaan kuvaustiimistämme ollut vappuihmisiä ja päätimme pitää kuvaussession tuolloin juhlapäivästä huolimatta. En oikeastaan tuntenut Eevaa tai meikistä ja kampauksesta vastannutta Eevaleenaa entuudestaan lainkaan, mutta olo oli heti tyttöjen seurassa jotenkin ihan poikkeuksellisen kotoisa.

vappu4

Jotenkin se vappuaatto vierähti vain hyvässä seurassa niin äkkiä, että huomasimme hengailleemme yhdessä yhtäkkiä jo 10 tuntia, josta varmasti yli puolet oli kulunut johonkin ihan muuhun toimintaan kuin niihin itse kuvauksiin. Tuntui siltä, että nyt taisimme löytää jotakin hienoa. Sittemmin molemmista on tullut minulle läheisiä ja Eevan kanssa olemme ehtineet reissata yhdessä jo maailmallakin. Ja uusi reissu on jo suunnitteilla.

Ne testikuvaukset sitten… Tässä näette kuvaustuokiomme satoa. Huvittavaa sinänsä, mutta kaikkien reissujen, kesän tohinoiden ja muun hässäkän ohessa koko kuvat vähän unohtuivat työn alle. Mutta hei, muutaman kuukausi sinne tänne! Näiden kuvien ottamisen jälkeen olemme ehtineet toteuttaa jo muutaman muunkin projektin yhdessä ja toivottavasti teemme tulevaisuudessakin vielä monen monta. :)

vappu5vappu7vappu2vappu1vappu9vappu8

Photos: Eeva Suutari

Make up & Hair: Eevaleena Liedes

Style: Jenni Rotonen

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sallis

  Todella vaikuttavia kuvia ja miten kauniilta sun hiukset näyttääkään! Se on mahtavaa, miten ystävyys voi alkaa melkein vahingossa ja vaivattomasti. Joidenkin ihmisten kanssa vaan synkkaa heti ja pystyy olla ihan oma itsensä ilman alkujännityksiä. :)

 • Tua

  Todella kauniita kuvia ja tyylejä! Iskin heti silmäni tuohon viininpunaiseen hattuun, mistähän se on kotoisin?

 • Helmi K

  Nyt on ihan mielettömän hienot kuvat! Tuo kolmas, ottaisin vaikka omalle seinälle :)

 • Emilia

  Onpa mielettömän hienoja kuvia! Valoja ja varjoja on käytetty todella upeasti. Kuvissa varsin taianomainen, jylhä tunnelma. Saa mallin näyttämään pitkältä, eivätkä vaatteetkaan pöllömpiä ole ;). Kenen tuo pitkä punavalkokukallinen mekko on?

 • Hennamariaa

  Ihan uskomattomia kuvia! Olet todella kaunis❤️

 • Hennamariaa

  Todella ihania kuvia jälleen kerran! Olet todella kaunis❤️

 • j

  Tuo asu missä siniset housut ja parikat!

 • Helma

  Onpa hienoja kuvia. Täytyy ihailla sun kykyä heittäytyä uusiin tilanteisiin ja sanoa kyllä erilaisille asioille. Silloin tosiaan voi tulla hienoja juttuja eteen.

 • laulau

  R a k a s t a n tuota Samujin lyhyttä kukkamekkoa. Tietystikään mistään ei löydy kyseistä kaupattavana, kun ei silloin vuosia sitten ymmärtänyt ostaa.

  Kuvatkin on upeita! :)

  • AjN

   Olin tulossa tänne juuri utelemaan, että mikähän mekko tuo mahtaa olla – ihastuin siihen myös täysin! Näemmä siitä haaveilu näyttää nyt olevan siis turhaa, voih. Mutta kiitos kuitenkin tiedosta, laulau :)

 • Maru

  Mahtavia nämä leveälahkeiset housut, joita on alkanut kaikkialla olemaan <3
  Mutta miten ihmeessä näitä ihania leveälahkeisia housuja käytetään, kun tulee kylmää ja märkää kun monet niistä on kropattuja? Polvisukat?

  • Itse käytän näiden liehulahkeiden alla ihan vain perinteisiä sukkahousuja, mutta miksipä polvisukatkin eivät näillä leudommilla säillä kävisi. :)

 • This high-speed train travels with a speed of 350 kph from Madrid to Barcelona.
  Top Spain City Breaks Barcelona, Madrid, Valencia, Palma de Mallorca, Ibiza Town, Seville,
  Granada, C. If you do get stuck in the queue, the trail vendor opposite sells beer.

Related posts