23/08/16

Something Inside

2 64 Jessie-Ware

Ihan vain sitä lähdin tässä nyt päivittelemään, että JÖSSES, miten ihana nainen Jessie Ware onkaan. Olen toki ollut tästä tietoinen aiemminkin, mutta nyt sain siitä taas muistutuksen, kun törmäsin Spotifyssa Something Inside -biisin LateFall Remixiin. Voi hyvä luoja, miten kaunis ääni voi ihmisellä olla – ja tässä remixissä on vielä oikein mainio elektrobiitti taustalla tuomassa vähän ytyä biisiin. Eikä vain se ääni, vaan jotenkin tässä nykymaailman pop-skenessä tämä nainen on kuin tuulahdus raikasta ilmaa. Muistan pari vuotta sitten Flow-festareilla, kun mimmi esiintyi päälavalla niin viileän tyylikkäänä, että ei voinut kuin ihailla sitä talenttia ja hienostuneisuutta, jolla hän shownsa veti. Tätä lisää!

Youtubesta tätä kyseistä remixiä ei löytynyt, mutta alta voitte kuunnella kappaleen joko Soundcloudin tai Spotifyn välityksellä.

Translation: This woman… Incredible voice and such class!

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jessie on ihana ja kaikinpuolin tyylikäs artisti. Ihailen myös hänen lookiaan ja pukeutumistyyliään – so fresh!

  • Tulppaani

    Kaksi vuotta sitten Kanadassa olin Jessien keikalla ja jäi kyllä samanlainen fiilis hänestä – uskomaton nainen! Kaunis, hauska, tyylikäs, elegantti ja hemmetin kaunis ääni. Ah!

Related posts