22/08/16

Vihreitä viettelyksiä

4 82

Tämä rakkaus on tehnyt tuloaan jo hyvän aikaa, mutta nyt se on vienyt minut sormenpäitäni myöten… Ihastukseni vihreän eri sävyjä kohtaan on syventynyt vuosi vuodelta vain entisestään ja suosikkisävyjen joukkoon on mahtunut niin hailakkaa minttua, lempeää havunvihreää, heleän kirkasta omenanvihreää, maanläheistä oliivia kuin syvän sinertävää merenvihreääkin. Kynsiin olen silti toistaiseksi tohtinut kokeilla vain hempeää pastelliminttua ja tummempia vihreän sävyjä olen vasta uteliaana tutkaillut etäältä. Se kuitenkin muuttui tänään kertaheitolla, kun viimein uskaltauduin valitsemaan sävyksi tuollaisen hieman petrooliin taittavan syvän vihreän. Ja si hitto vie, että se näyttää kauniilta!

On jotenkin hassua, että tätäkin tummanvihreää sävyä olen ihastellut kaukaa jo ties kuinka pitkään ja miettinyt, että jonakin päivänä sitten… Tänään hetki viimein oli kypsä! Joskus se ottaa aikansa. :) Mutta juuri nyt tämä tumma vihreän sävy on maailman paras väri. Tykkäättekö muut?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My new deep green nails – I’m in love!

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hanna

    Olet saanut tartutettua rakkautesi vihreään minuunkin! Hempeästä mintunvihreästä ja petrolin vihreästä olen aina pitänyt, mutta havunvihreä on tuntunut maalaistytöstä liian ”metsäiseltä”. Viime talvena blogisi innoittamana ostin ensimmäisen havunvihreän neuleeni. Siitä lähtien olen tarrannut kaupassa kyseisen värisiin vaatteisiin, tuntuu että sellainen tumma vihreä sopii niin ihanasti vaaleaa hipiää vasten :)

  • Tykkään kyllä! :)

Related posts