20/08/16

Teknomummo Flow-tunnelmissa

2 83

Flow-muisteloiden jälkitunnelmissa ajattelin, että laitetaanpa nyt tässä vielä samaan syssyyn jakoon yksi festarityylikin. Laitoin nimittäin Flow-perjantaina jalalla koreasti tällaisessa lookissa, joka tuli festarihulinoissa ikuistettua myös kuviin. Ei ehkä se tyypillisin festarilook, mutta tällä mentiin!

Olen antanut itse itselleni tuossa kevään mittaan lempinimen teknomummo, koska tuntuu, että päädyn usein teknobailuihin mitä kummallisimmissa lookeissa – ja usein jokseenkin vähän juuri mummomaisissa, ainakin muuhun bailukansaan verrattuna. :D On ollut kaikenlaista pitkää mummohenkistä mekkoa, vekkihametta, kaapumaista muotoa ja nyt sitten myös kokovartalo-neuleasu. Ihan hyvä bailuasu, sanoisin.

Täytyy sanoa, että yllätin vähän itsenikin ihastumalla tähän 70-luvun värimaailmaa kosiskelevaan neulelookiin. Asu valikoitui mukaan Monkin sample-kokoelmasta, josta sain valita muutaman jutun omaan käyttöön ja jokin tässä neuletyylissä hurmasi siinä määrin, että asu on viikon kuluessa eksynyt ylle jo kolme kertaa.

Mitäs muut pidätte teknomummon partylookista? Liikaa 70-lukua silmillenne vai juuri sopivasti? Varoituksen sana kuitenkin niille, jotka eivät tästä tykkää – tulen varmasti käyttämään jatkossakin. :D

Translation: Techno granny went to the Flow Festival last week.

Neuleasu // shirt & skirt Monki*, aurinkolasit // sunglasses Carrera*, sandaalit // sandals Church’s, rannekello // watch Cluse*, sormukset // rings vintage & souvenir

* saatu blogin kautta / gifted

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tykkään asusta! Kuosi ja värimaailma on ihana! Tosin ei kyllä itsellenikään tulisi mieleen että tuo on bailuasu :)

  • Elina

    Asu on hauska ja sinun näköinen. Mutta mikä on tuo ihana huulipuna?

Related posts