12/08/16

Läpikuultavaa ja pitsivarjoja

6 94

Sinne se taisi nyt mennä, kesä nimittäin. Kun tutkailee Flow-viikonlopun sääennustetta, tuntuu hiukan haikealta katsella näitä pari viikkoa sitten napattuja kesäisiä kuvia. Tykkään valtavasti syksystä ja nimenomaan alkusyksy on oikeastaan lempivuodenaikani. Mutta siitä huolimatta kesän loppumiseen liittyy aina sellaista pientä haikeutta. Toivotan syksyn ilolla tervetulleeksi, mutta haaveilen silti, että meille suotaisiin vielä muutama lämmin ja aurinkoinen päivä. Sekä sateeton alkusyksy, haha.

Nämä kuvat napattiin tosiaan muutaman viikko sitten ihanan helteisenä kesäpäivänä. Vaikka ei välttämättä tulisi hellesäässä mieleen pukea ylle pitkiä housuja, niin nämä nimenomaiset pöksyt ovat ihan täydelliset lämpimiin kesäpäiviin. Arelalta alkukesästä löytyneissä kesähousuissa on nimittäin hauska juju: mustien housujen reikäkuvioitu materiaali on paitsi mukavan ilmava, myös jännittävällä tavalla läpinäkyvä. Jotenkin näissä pöksyissä ei silti tule lainkaan sellainen liian paljasteleva olo, vaikka pikkuhousut kuultavatkin housujen takamuksesta läpi. Enemmänkin tuo lähes huomaamaton läpinäkyvyys on aika hauska yksityiskohta.

Sama läpikuultava teema jatkuu tässä lookissa myös ohuessa neuletopissa ja hellehatussa. Theoryn kauniin topin olen löytänyt joskus vuosia sitten Nykin matkallani outletistä ja se on yksi suosikkivaatteistani. Ohuen ohut neuletoppi tuntuu sopivan yhteen melkein kaiken kanssa ja paljastaa läpinäkyvyydessään sillä tavalla hienostuneesti ihan aavistuksen verran. Kesähattu puolestaan luo aurinkoon astuessa iholle kauniin pitsikuvion.

Jotta ei menisi ihan liian mustanpuhuvaksi, lisäsin lookiin pieneksi piristykseksi vaaleansinistä asusteiden muodossa – tänä kesänä jotenkin tuo vaaleansininen väri on tuntunut ihanan raikkaalta. Huulilla puolestaan näkyy kesän lempparipunaa, josta lähes joka kerta kyselläänkin, kun se on täällä blogin puolella vilahtanut. Kyseessä on siis Treat Collectionin sävy Spring Fling – voin suositella!

Mitäs tykkäätte tämän tyylin läpikuultavista häivähdyksistä?

Toppi // top Theory, housut // pants Arela, laukku // bag Lumi*, kengät // shoes Homers / Zalando*, aurinkolasit // sunglasses BikBok*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts