9/08/16

Pumpulipilvien päällä

72 pink11

Esittelin viime viikolla ystävälleni yhden biisin saatesanoilla, että tässä on sinulle aivan ihana kappale. Sellainen vähän meditatiivinen, unenomainen ja lempeä. Sellainen, josta tulee tunne kuin kelluisi jossakin pumpulin päällä. Kaverilta tuli myöhemmin paluuviesti, missä hän huokaili sydän-emojien siivittämänä, että ”Tää biisi on niin täydellinen, että sulan!” :D

Yosi Horikawan kappale Stars oli aivan täydellinen aloitus viikonlopulle väsyneen työviikon jälkeen perjantain after work -tunnelmissa, kun tiedossa oli perinteisten viikonloppuhulinoiden sijaan ihan vain rentoiluilta kotona. Mutta miksipä se ei sopisi myös tiistaiaamun ruuhkabussiin hetken meditaatioksi ennen kiireistä päivää tai pieneksi sukellukseksi omaan maailmaan kadulla ihmisvilinässä. Itse kelluskelen kohta pumpulipilvien päällä hetken myös ihan konkreettisesti, sillä suuntaan pian lentokentälle ja otan nokan kohti Kööpenhaminan muotiviikkoa. Kuullaan siis seuraavan kerran Köpiksestä käsin!

Translation: I sent this song last week to my friend telling her that it sounds meditative, dreamy and gentle. A little bit as if you were floating somewhere on top of some cotton candy clouds. A little bit later she replied that the song is so perfect she feels like melting. Well, all that pretty much sums it up. Just beautiful music by Yosi Horikawa – perfect for a morning meditation moment in a busy bus or having a little moment in a world of your own on a street filled with people.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Matkat, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts