4/08/16

Kurkistus suomalaisen muodin syksyyn: Katri Niskanen AW16

99 katriniskanen3_aw16_web_viivihuuska

On aina ilo esitellä täällä blogin puolella kiinnostavaa ja kaunista suomalaista suunnittelua. Ihan alun alkujaan Muodin huipulle -ohjelmasta suunnittelijan uralle ja kansan tietoisuuteen ponnistanut Katri Niskanen tuntuu vuosi vuodelta lähestyvän omaa tyyliäni vain enemmän ja enemmän, joten seuraan aina suurella mielenkiinnolla, mitä uuteen sesonkiin ilmestyy. Ja nyt saan antaa teillekin pienen maistiaisen tulevasta.

Katri Niskaselta etenkin syysmallistot takkeineen ovat tuntuneet erityisen houkuttelevilta muutamana viime vuonna. Ja pakko myöntää, että tässä tulevassakin syysmallistossa nimenomaan takit kiinnittivät huomioni. Linjakkaita naisellisia leikkauksia, kiinnostavia tekstuureja ja kauniita värejä – siinä on jo monta asiaa kohdallaan. Osa mallistosta on jo tilattavissa nettisivujen kautta, mutta osa näiden kuvien vaatteista ilmestyy myyntiin vasta myöhemmin syksyllä. Löytyikö lookbook-kuvista jotain mieluisaa? :)

Translation: Autumn inspiration by Katri Niskanen AW16.

katri-niskanen-aw16-2katri-niskanen-aw16-1 katri-niskanen-aw16-3katri-niskanen-aw16-4katri-niskanen-aw16-5

Katri Niskanen AW16

Photography: Viivi Huuska

Styling: Vesa Silver

Make up & Hair: Eevaleena Liedes

Model: Anna Nevala

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts