4/08/16

Did you mean Unique?

88 uquine-music

Löysin hiljattain mielenkiintoisen artistin nimeltä Uquine, jota googlaillessani sain tulokseksi lähinnä tuon otsikon lauseen. :D Ilmeisesti ihan mielellään tällaista mystistä profiilia ylläpitävä muusikko on kaiketi huomannut asian itsekin, koska samainen kysymys on lisätty vitsikkäästi myös niiden oikeiden nettisivujen otsikkoon, joka näkyy Googlessa. Mutta siihenpä se informaatio sitten hyvin pitkälti tuntuukin jäävän. Oikein missään ei kerrota tyypistä oikein mitään. Artisti itse kuvailee nettisivuillaan musiikkiaan näin: The sort of music that can emerge from places where nothing seemingly happens.

Pienen penkomisen jälkeen onnistuin kuitenkin löytämään viime vuonna Voyager-sinkkunsa julkaisseesta Uquinesta levyarvion (varsin myönteisen sellaisen), josta ilmenee, että nimen ja salaperäisen profiilin takana lymyilee Briteistä kotoisin oleva tuottaja. Ja siinä kaikki. Eli mitään en artistista tiedä, mutta biisi on kerrassaan ihana, joten laittakaahan soimaan. :)

Translation: When I was trying to Google the artist Uquine, the first result I got was ”Did you mean Unique?” :D And I didn’t find much more than the fact that the mysterious guy behind the name is a British producer. Well, don’t know much about him, but the song is great. Check it out!

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts