2/08/16

Puuteria ja kultaraitoja

6 71

Taas olisi luvassa kynsi-inspistä! :) Kesä on viiletetty melkoisen kimaltelevissa tunnelmissa, kun ensin kynnet olivat hurjan hopeanhohtoiset ja sen jälkeen hyppysissä kimmelsi läpikuultavaa pastellisinistä. Edelleen jatkuu kimallus, mutta tällä kertaa himpun verran maltillisemmin: puuterisävyistä kynttä koristaa vain ohut kultainen raita.

Raidat toteutettiin kynsifoliolla, joka pysyy aloillaan huomattavasti paremmin kuin sitä ohukaisempi kynsiteippi. Sitäkin alkuu harkitsin, mutta sekä säästääkseni Mariannea (kynsiteippien laittaminen on ymmärtääkseni vähän veemäistä puuhaa) sekä itseäni tulevilta ärsytyksiltä (teipit eivät tosiaan asetu geelin alle aina ihan kiltisti), taivuin valitsemaan nämä foliot. Ja olen oikein tyytyväinen valintaani. Mitäs tykkäätte? Mielestäni näistä tuli aika nätit. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My new pretty nails with powder colour and some golden nail foil. Feel free to get inspired! :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Laura

  Ihastuttavat kynnet! :) Sellaiset yksinkertaisen tyylikkäät hauskalla jujulla. Satuitko tarkemmin seuraamaan, miten foliosuikaleet laitettiin kynsiin vai menikö koristeluhetki rentoutuneena omien ajatusten parissa?

  • Kiitos! Nuo foliot ovat siis sellaista erityistä kynsifoliota, joka on rullassa ja siitä sitten leikataan saksilla sopivia palasia. Matsku on sellaista, että se tarttuu vielä tekovaiheessa tahmean geelin pintaan painelemalla. Ja sitten päälle laitetaan vielä väritön geelikerros, niin folio jää siis sinne geelien väliin. :)

 • Sara

  Geelaus on kaunis, ja niin ovat kyllä kauniit sinun kynnetkin! Ihan kateeksi käy. Omani ovat sellaista enemmän leveää ja rotevaa, versiota. :-D

  • Voi kiitos Sara! :) Omat kynteni ovat tosiaan vähän enemmän tällaisen pitkulaiset, mutta minusta on aina hauska katsella, miten valtavan eri mallisia kynsiä ihmisilä on. Pyöreitä, kulmikkaita, leveitä, kapeita, litteitä, kaarevia… :) Hassua!

 • Hanna

  Minulla ei geelilakkauksia tällä hetkellä ole, mutta lakkailen kynsiä itse ihan normilakoilla. Näistä kynsistä tuli himo ostaa kultaista kynsilakkaa, jolla toteuttaa tällaiset! Kauniit ja hienostuneet :)

Related posts