27/07/16

Viileää vaaleaa ja hitsin hyvä hopeashampoo

12 125

Siitä on nyt jo kuukauden päivät, kun kävin kampaajalla viimeksi. Mitään kummia ei tukalle tehty, mutta aina se silti ihmeellisellä tavalla Mikon käsittelyn jälkeen vain näyttää tuhannesti freessimmältä ja ryhdikkäämmältä. Sainpahan myös aivan poikkeuksellisen mainion hopeashampoo-suosituksen, jonka oikein mielelläni välitän kuukauden testailun jälkeen myös teille. :)

Tämän kevään aikana oli jännä nähdä, miten alkuvuodesta kauttaaltaan blondattu hiusväri on käyttäytynyt ajan kuluessa. En ollut nimittäin koskaan aiemmin laittanut hiuksiini koko pään väriä kuten helmikuussa Schwarzkopfin kanssa toteutetun kampanjan yhteydessä. Aiemmin hiuksiani on aina värjätty vain ohuenohuella raidoituksella, mikä tekee kasvurajasta hitusen luonnollisemman ja huomaamattomamman.

Uutta helmikuussa toteutetussa värjäyksessä oli minulle myös se, että ehkä ensimmäistä kertaa värisävy oli enemmänkin lämmin kuin viileä. Livenä lempeän vaaleat hiukset saivat paljon kehuja ja moni kommentoi yllättyneenä juuri sitä, että onpa poikkeuksellisen kaunis lämmin vaalea sävy – lämpimät vaaleat kun mielletään helposti vain kovin kellertäviksi.

Huomasin kuitenkin ajan kuluessa, että tuo koko päähän toteutettu blondi sävy alkoi kevään mittaan kellastua. Vaikka sain sävyä tuunattua hopeashampoolla sekä sävyttävillä naamioilla, kesäkuuhun mennessä tuntui, että väri oli liian keltainen, liian tunkkainen ja liian vaalea sen hetkiseen mielentilaani – puhumattakaan tyvikasvusta (jota toki oli jo kertaalleen käyty raidoilla avustamassa aiemmin keväällä).

Olimme Mikon kanssa kesäkuun visiitilläni täysin yhtä mieltä siitä, että hiusten sävy voisi taas vähän tummentua ja viilentyä. Ja niinpä tukkaan laitettiin reilusti vähän tummempaa hiekkaista vaaleaa ja kokonaissävyä viilennettiin reilusti. Tässä haettiin oikeastaan vähän sitä lookkia, kuin omaa luonnollista sävyäni olisi vain hitusen raikastettu raidoilla – ja siinä minusta myös onnistuttiin. :) Kerta kaikkiaan ihana sävy!

Mikko myös kampaajakäynnin yhteydessä suositteli minulle erityisesti kampaamomerkki Fudgen hopeashampoota ja ostinkin sen sitten samalla erää kotiin kokeiltavaksi. Ja tuote on kyllä ollut suositustensa arvoinen. Fudgen hopeashampoo on sen verran tymäkkää tavaraa, että sitä ei välttämättä kannata tällaisiin vaaleisiin kutreihin käyttää kuin kerran viikossa, ellei halua hiustensa muuttuvan harmaiksi tai violeteiksi. Mikko suositteli pesemään shampoolla kerran viikossa ja antamaan vaahdon vaikuttaa hiuksissa muutaman minuutin ennen huuhtelua. Ja onpa ollut loistotuote – voin todellakin suositella! Kiinnostuneille tiedoksi, että Fudgea myydään siis kampaamoissa ja tavaratalojen kampaamotuoteosastoilla. :) Onko muilla hyviä suosituksia erityisen hyvistä tuotteista, joilla vaalean hiussävyn saa pidettyä raikkaana?

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sara

  Minulla on käytössä samainen shampoo, ja olen tykännyt siitä kovasti. Itse levitän shampoon muovihanskat käsissä, sillä jossain peloteltiin värin tarttuvan tiukasti käsiin ja kynsiin. En halua värjätä geelikynsiäni violetiksi. :-)

 • Hanna

  Toi on ihan paras! <3 Oon pitkään havitellut sellaista mummoharmaata, mutta mikään hopeashampoo tai edes hiusmaski oo pitänyt hiuksia niin harmaana kuin Fudge! :)

 • Ihan täydellisen pehmeä sävy, tosi kaunis! :)

 • Miia

  Viimeksi kampaaja vinkkasi, että kannattaa ennemmin käyttää hopeahoitoainetta, joka ei ole hiuksille niin kova kuin shampoo. Ja aina pyyhekuiviin hiuksiin, jotta tarttuu paremmin kuin märkiin.

 • Sweet

  Ah tuo on ehkä paras hopeashampoo ever! Ja oon testannut varmaan ihan kaikki markkinoilla olevat. Myös Wellan Sp-sarjan on toinen jota oikeastaan vain voin suositella. Hiuksesi (ja sinä) näyttävät kauniilta :)

 • Laura

  Ei liity lainkaan tähän postauksen, mutta olen kipeästi vailla uutta sänkyä ja olisin kysellyt sinulta neuvoja. Onko sinulla mitään ehdotuksia, mistä lähteä etsimään hyvää sänkyä, ei selkä- tai niskaongelmaiselle sinkulle?:) Kiitos avusta jo etukäteen:)

  • Kääk. Se on niin kamalan henkilökohtaista, millainen sänky kenellekin sopii, mutta itse olen nyt reilun vuoden viihtynyt futonilla. Edellinen sänkyni oli Duxianalta ja tykkäsin siitä aivan älyttömästi, mutta se taas ei sopinut selkävaivaiselle exälleni. Näissä on niin koulukuntaeroja, että mistä kukakin tykkää. Olen kuullut paljon hyvää myös Tempurista ja toisaalta moni on kehunut ihan Ikeankin runkopatjasänkyjä loistaviksi. Kolme ensin mainittua ovat toki arvokkaampia hintatasoltaan ja Ikeasta löytyy enemmän budjettivaihtoehtoja. Suosittelen testaamaan koemakuulla ainakin sen Duxianan, Tempurin ja futonin, niin saat vähän tuntumaa erilaisiin vaihtoehtoihin – nämä kaikki tuntuvat tosi erilaisilta keskenään. Toivottavasti löytyy mieluisa peti! :)

 • Marinna

  Moi Jenni! Mikä neuletakki sulla on tässä päällä? Olen haeskellut jotain samantyylistä.

 • VilmaN

  Siis tuo fudge on kyllä ykkönen! Ties kuinka moni kaverinikin on ostanut samaisen tuotteen kun on ensin kysellyt, millä sävyllä olen värjännyt hiukseni ;)

 • Hauwe

  Oma hiukseni on pitkään ollut samantyylinen kuin sinulla ja testasin hiljattain tätä: https://www.villikihara.fi/take_away_color

  Sävyssä Ice Ice Blondy. Tehokkaampi kuin jatkuva hopeasampoo (eikä tee siniseksi) ja jättää kauniin kylmän sävyn jopa lämpimään tukkaan!

Related posts