25/07/16

Berlin By Overnight

4 66

Viime päivinä on taas vietetty niitä mykistyneitä hetkiä Spotifyn äärellä, kun voi vain ihmetellä, mikä mieletön määrä mahtavaa musiikkia maailmaan mahtuukaan (ja olipa muuten huikea m-lause, haha). Erityisesti rakastan näitä ihania innovatiivisia biisejä, joissa yhdistellään luovasti ja onnistuneesti klassista musiikkia elektronisiin elementteihin. Suuria sydämen sykähdyksiä on muutaman viime viikon aikana saanut aikaan brittiviulisti Daniel Hopen ja saksalaisbasisti Jochen Carlsin taituroima Berlin by Overnight -biisi ja eritoten lemppariartisteihini kuuluvan CFCF:n siitä tekemä remix. Kappale ei valitettavasti löydy Youtubesta, mutta Spotify-linkin kautta tuosta alta pääsee sitä kuuntelemaan. :)

Erityisen hauskaa tässä kokonaisuudessa on se, että itse kappaleen on säveltänyt muun muassa Vivaldin vuodenajat uuteen uskoon laittanut säveltäjä Max Richter, jonka musiikkia olen aiemmin täällä blogin puolella hehkuttanut. Kyseisessä biisissä yhdistyy vain niin monta lemppariasiaa, etten meinaa pysyä pöksyissäni. Useamman mieliartistin yhteiskeitoksessa on huumaavan hypnoottinen ja kaleidoskooppinen melodiakulku, melankolisen mystinen tunnelma ja mukaansa kaappaava rytmi. Ihana, ihana, ihana!

Translation: This song is just pure genious. Berlin by Overnight by composer Max Richter performed by Daniel Hope and Jochen Carls and mixed by CFCF. Simply amazing!

Tags:

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Laura

    SEurusteletko sä tätä nykyään?

  • Laura

    En tiedä, jotenkin olin aistiviani kesän postauksiesi pohjalta. Vaikutat rakastuneelta ja onnelliselta:) <3

    • Voi, olipa jotenkin ihanasti sanottu. :) Itse asiassa olen ollutkin tänä kesänä ihan poikkeuksellisen onnellinen. Tiedä sitten, mistä se johtuu, mutta jotenkin on vain ollut tosi hyvä kesä! Mahdollisesti jotain ihastustakin saattaa olla ilmassa, paljastetaan nyt sen verran. :D

Related posts