21/07/16

Kesämietteitä punaisessa mekossa

1 98

Loma. Mitä se on? Onko se jotain syötävää? :D Olen viime aikoina puhunut paljon lomailusta, työtahdin rauhoittamisesta ja armollisuudesta itseä kohtaan. Ja konkreettisimmin nämä mietteet ovat näkyneet siinä, että olen tänä vuonna ja etenkin nyt kesällä malttanut viimein ottaa blogin suhteen vähän rennommin ja pitää vähän myös vapaata silloin tällöin.

Vaikka en ole missään kohtaa halunnut pitää mitään täysipainoista lomajaksoa blogimaailmasta, on tuntunut henkisesti todella virkistävältä sallia itselleen hitunen vapautta. Pitää satunnaisia lomapäiviä ja hellittää postaustahtia. Vuosia jatkuneen ylikuormituksen jälkeen sellaisen luvan antaminen itselle tuntuu isolta askeleelta kohti omaa hyvinvointia.

Muutamat lukijat ovat kaipailleet reissupostauksia Bilbaosta, ja lupaan teille, että niitä on vielä tulossa. Suurin osa runsaasta kuvasadosta on vielä läpikäymättä ja muokkaamatta, mutta kunhan ehdin möyhiä kuva-arkistot läpi, on juttua luvassa blogin puolella. :) Sitä odotellessa laitetaan jakoon muutamat asukuvat Bilbaon maisemista, sieltä Guggenheimin metallisina hohtelevien seinämien kupeesta.

On ollut ihana nauttia vähän rennommin näistä kesäpäivistä ja sisällyttää työpäiviin vähän lomaakin. Joskus se tarkoittaa, että ihan joka päivä ei ilmesty postausta. Tai että reissukuvien muokkaamisessa ja postauksen koostamisessa kestää hiukan kauemmin. Se saattaa myös tarkoittaa, etten vastaile ihan kaikkiin kommentteihin, vaikka jokaisen niistä luenkin ja ajatuksissani niistä suurella lämmöllä ilahdun ja kiitän. Toivon kovasti, että myös teillä olisi mahdollisuus nauttia näistä kesäpäivistä ja painua töiden ääreltä hetkeksi ulos aurinkoon, iloita satunnaisista vapauden hetkistä ja unohtaa toviksi velvollisuudet. Se tekee niin kovin hyvää mielelle ja auttaa jaksamaan sitten, kun tahti kalenterissa taas kiristyy.

Nämä kuvat napattiin tosiaan pari viikkoa sitten Bilbaossa pilvisenä päivänä. Kuinka valo onkaan kaunis tuolla etelässä vaikka pilvienkin läpi! Pilvistä päivää piristämään olin pukenut tuon kauniin oranssinpunaisen mekon, jonka joku saattaakin muistaa keväällä julkaistusta Vero Modan juhlakatalogista. Se oli ylivoimainen suosikkini katalogikuvausten asuista ja ihastukseni taidettiin huomata Vero Modankin suunnalla, kun he myöhemmin lähettivät kuvausvaatteen yllätyksenä minulle lahjaksi. Kaunis kiitos sinne suunnalle kivasta ylläristä! Oranssinpunainen väriläiskä tulee vielä piristämään monia kesäpäiviä. :)

Translation: Enjoying a summer day next to the gorgeous Guggenheim museum in Bilbao. :)

Mekko // dress Vero Moda*, sandaalit // sandals ATP Atelier / Mino Shop*, aurinkolasit // sunglasses Mafalda 86

 *saatu blogin kautta / gifted

Photos: Sara Vanninen / Tickle your fancy

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anna

    Ihana tunnelma kuvissa! Minäkin odotan malttamattomana Bilbaon vinkkejä, lennän sinne nimittäin viikon päästä lomalle. Pidän täällä sormia ristissä, että ehdit käydä kuvat läpi ennen sitä! :D

Related posts