20/07/16

Parempia päiväunia?

21 73 ellos-paivapeite3

Hohoi, sisustusgurut! Olen pitkään miettinyt, että olen hiukan kyllästynyt makuuhuoneen päiväpeitteeseen. Nyt kun viimein sain sen pestyä eilen (kun pääsin tarpeeksi suuren pyykkikoneen äärelle), huomasin, etteivät muutamat tahrat lähteneetkään pesussa. Vaalea sisustustekstiili on aina riski, mutta valkoinen päiväpeite tuo pieneen makuuhuoneeseen niin paljon valoa, että ajattelin jatkossakin valita valkoisen. Mutta mikä ihme siinä on, että mieluisat päiväpeitot tuntuvat olevan jotenkin kiven alla!

Viimeksi sopiva päiväpeitto löytyi Ellokselta, joten automaattisesti suuntasin nytkin sinne tutkimaan valikoimaa. Lyhyen selailutuokioni perusteella kivoimmat vaihtoehdot löytyvät edelleenkin Ellokselta. Mutta mietin silti, että tuleeko jollakulla sisustusorientoituneella ihmisellä  mieleen muita vaihtoehtoja, mistä kivoja (valkoisia) päiväpeittoja voisi etsiskellä? Asialla ei ole kiire, mutta kun nyt sain tämän idean päähäni, tekisi mieli tilata uusi saman tien – tietysti, kärsimätön kun olen. Ja mieluiten tekisin ostokseni netitse.

ellos-paivapeite1

Etsiskelen siis jotakin varsin minimalistista, valkoista ja simppeliä parisängyn päiväpeittoa, joka ei mielellään ole ihan pelkkä ohut kangas. Ei mieluusti mitään kovin koristeellisia koristetikkauksia (nykyinen tuntuu juuri siksi ei-niin-omannäköiseltä) eikä kovin voimakkaita kohokuvioita, koska meikäläisen hipiään jäävät kaikki painaumat heti näkyviin. Jos istun vohvelikankaisella päiväpeitteellä 5 minuuttia, on takapuolessa vohvelikuvio. :D Koska tiedän, että valkoinen ei tule pysymään valkoisena ikuisesti, toivoisin päiväpeitteeltä vesipesumahdollisuutta sekä kohtuullista hintaa (mielellään alle 200 euroa), tosin jos joku aivan mieletön löytyy, niin olen valmis harkitsemaan kalliimpaakin.

Jos siis teille tulee mieleen vinkkejä, joita en itse ole vielä hoksannut, että mistä voisi katsella, niin kiitän kauniisti, jos jaksatte huikkailla kommenttiboksin puolella! Jos ei mitään muuta löydy, niin todennäköisesti sitten mennään jollakin näistä kuvissa näkyvistä Elloksen vaihtoehdoista. Siellä verkkokaupassa on yleensä ollut aika hyvin tarjolla myös ostajien arvioita tuotteista, mutta lienevätkö nämä päiväpeitteet sen verran uusia valikoimassa, että kukaan ei ole ehtinyt vielä arvostella. Jos siis jollakulla on kokemusta esimerkiksi näistä nimenomaisista kuvien tuotteista, niin niitäkin otetaan ilolla vastaan. Kiitos jo etukäteen! :)

ellos-paivapeite2

Photos: Ellos

Tags: ,

Categorised in: Koti

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts