14/07/16

Unenomaisia soundeja Islannista

1 68 Vínyl grafík

Muistan joskus viime syksynä, kun yhden snäppini taustalla soi islantilaisen Vökin biisi, moni laittoi heti kyselyä perään, että mikäs tuo ihana kappale siellä taustalla oli. :) Jotenkin en koskaan eksynyt kuuntelemaan unenomaista elektropoppia tekevää bändiä enempää, mutta nyt se tupsahti pari viikkoa sitten jälleen eteeni Spotifyn suosituksissa. Viime vuonna julkaistu Waterfall-kappale iski siinä määrin, että tällä kertaa Vök päätyi ihan tehosoittoon asti. Tsekatkaahan!

Translation: Thursday tunes from Iceland by a band called Vök. Dreamy electro sounds and melancholia – the way I like it. ;)

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts