13/07/16

Raitapöksyt reissussa

6 107

On ihan mielettömän inspiroivaa päästä välillä jonnekin ihan uusiin maisemiin – reissun päällä joskus tuntuu, että ulkomailla ja lomatunnelmissa syntyy ihan uudenlaisia asujakin. Sellaisia, joita ei oman arjen kiireessä tulisi edes ajatelleeksi.

Sain nämä raidalliset sample-housut lahjaksi joskus viime syksynä ja siitä lähtien ne ovat odottanee sopivaa hetkeä, että löytäisivät tiensä ylleni. Bilbaossa se hetki viimein koitti ja heti housut päälle vedettyäni mietin, miksi ihmeessä en ole käyttänyt näitä jo aiemminkin. Punainen huulipuna ja Saralta lainattu hattu olivat kuin piste i:n päälle tässä kokonaisuudessa.

Toinen ihana asia asukuvia ajatellen matkustaessa ovat ilahduttavan erilaiset kuvauslokaatiot. Välillä täällä Helsingissä tuntuu, että joka nurkka on jo koluttu, mutta maailmalla erilainen arkkitehtuuri ja luonto jaksavat innostaa eri tavalla. Nämä kuvat napattiin Guggenheim-museon nurkalla. Siitä pytingistä löytyy aika monta erilaista kuvausnurkkaa bloggaajan iloksi. ;)

Sain tämän kokeilun myötä muuten ihan pakkomielteen tuosta Saran hatusta. Olen itse asiassa etsiskellyt tuollaista jo pitkään, joten nyt pitää oikeasti ottaa asiaksi metsästää tuollainen myös itselle! Kiitos Saralle myös ihanista kuvista.

Translation: Ahoy! Outfit greetings from Bilbao. How do you like the look?

Housut // pants Gina Tricot*, toppi // top Topshop / Zalando*, sandaalit // sandals ATP Atelier*, hattu // hat borrowed

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Sara Vanninen / Tickle your fancy

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • IHANA SINÄ! <3
  Haha toi hattu oli kyllä reissun käytetyin asuste! Vink vink: ostin just itelleni saman Aleksanterinkadun H&M.stä, eli sieltä löytyy ;)

 • Lora

  Ihana asu! Komppaan Liisaa; H&M:lla on muutama tuomallisia hattuja alessa ainakin verkkokaupassaan.

 • Kivat housut ja tosi kivoja kuvia.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

 • Pin

  Kiva asu ja kuvat :) Ulkomailla kuvaamiseen vaikuttaa myös paljon valo: etelässä valon sävy on niin paljon lämpimämpi (ja armeliaampi) kuin meikäläisten sinisävyinen valo. Täällä pohjolassa tunnelmallisen kuvan eteen pitää nähdä enemmän vaivaa.

 • Hanna

  Jotenkin tosi ihania kuvia, erityisesti ihastuin tuohon kolmoskuvaan! Leikkisää ja jopa jollain tavalla söpöä, mutta siltikin tyylikästä :)

 • Tosi makeet noi housut :D

Related posts