2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • minttu

  Hei, haluaisin kommentoida sun sunnuntain snäppiin liittyen parisuhteista. Toivon että teet asiasta postauksen! Ihan huippuja snäppejä.

  Mä myös ihailen ihmisiä, jotka ovat olleet yhdessä nuoruudesta lähtien – ei, vaan ihailen ja ihmettelen. Miten he onnistuvat siinä? Muutamat ystävät ovat eronneet heistä, ja he ovat kivuttomasti siirtyneet uusiin kumppaneihin. Sitä ilmiöitä en täysin ymmärrä. Toisaalta kadehdin toisen kyvykkyyttä löytää parisuhde, toisaalta mietin, miksi he eivät olet sinkkuja? Olen nyt itse ollut kuusi vuotta sinkku, ja kahden vuoden suhteen jälkeen tarvitsin olla yksin. Minulle uusi suhde ensimmäisen suhteen jälkeen olisi ollut pakoilua. Mielestäni ”laastaria laastarin” päälle ei ole täysin järkevää. Mutta ehkä se muilla toimii paremmin. On ollut todella ihanaa aikaa olla sinkku. Oppia tuntemaan itsensä.

  Voiko tämän itsensä tuntemisprosessin tehdä parisuhteessa? Toki jossain puitteissa kyllä. Itse en varmastikkaan olisi siihen pystynyt. Tällä hetkellä kyllä olen jo hieman kyllästynyt sinkkuuteen.

  Jännä ajatella, miten kymmenen vuotta suhteessa olevat ajattelevat sinkkuudesta..

 • Tii

  Indeed!

Related posts