2/07/16

Full Circle

1 103 full-circle

Ai että! Tänään on aika laittaa tanssijalalla koreasti, kun Helsingissä Teurastamolla juhlitaan Visio Festivalia. Minun oli tarkoitus mennä paikalle jo eilen, mutta unohduin kaverin luo sohvannurkkaan syömään jäätelöä… :D Tänään uusi yritys!

Olen lämmitellyt tunnelmaa hyvän musiikin turvin ja päivän lempibiisi on ollut pehmeän soljuvan George Fitzgeraldin ja Boxed Inin Full Circle -biisin Bonobo Remix. Niin ihana, että tämä taitaa päästä seuraavaksi repeat-putkeeni, joka voi vanhat merkit tuntien kestää hyvinkin viikon tai kaksi. Olit sitten tulossa Visioon tänään tai et, niin tsekkaa tämä. Myös originaali on mainio, mutta remix täräyttää vieläkin kovemmin. Kerta kaikkiaan loistobiisi!

Translation: I can already predict that this song will play on repeat in my stereos for a week at least. ;)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts