1/07/16

Maalauksellinen hetki

11 92

Tuntuu suorastaan hullulta, että vielä muutama päivä sitten olin Milanossa. Jotenkin tämä viikko on hujahtanut niin vauhdilla, että tuntuu kuin reissusta olisi jo ikuisuus. Vaikka on aina kiva palata matkalta kotiin, tällä kertaa jäi tunne, että olisin voinut jäädä vähän pidemmäksi aikaa. Onneksi aina voi palata.

Olen helposti matkoilla ja ihmisten seurassa helposti vähän sellainen, että piileksin kameran takana niin, ettei minusta itsestäni lopulta ole reissun varrelta välttämättä yhtään ainoata kuvaa. Se ei tietenkään haittaa, mutta olipa kivaa saada tällä kerralla pari valokuvamuistoa matkalta myös itsestä.

Nämä kuvat on napattu Sforzescon linnakkeen sisäpihalla hiostavan kuumana sunnuntai-iltapäivänä. Vain hetkeä myöhemmin taivaan valtasivat sadepilvet ja ilmoille jyrähti huima ukkonen ja rankkasadekuuro. Onneksi ehdin ukkosta pakoon sisätiloihin, ennen kuin salamat välkyttivät taivasta diskovalojen tavoin.

Sisäpihan varjossa oli niin kaunista, että olisin voinut jäädä sinne tuntikausiksi, mutta vartija tuli häätämään meidät ulos. Liekö se johtunut aukioloajoista vai tuloillaan olevasta ukkossäästä. Olisin voinut jäädä vain tuijottamaan tuota maalauksellisen kaunista näkymää loppupäiväksi, mutta ei auttanut kun setä huitoi vimmatusti, että nyt on mentävä. Onneksi voi aina palata. Vielä kun voisikin palata juuri tuohon nimenomaiseen hetkeen…

Translation: It feels crazy to think that just a few days ago I was still in Milan. So much has happened in the past days that it feels like it has been forever. Usually I am quite happy to come back home after a trip but this time I really felt like I could have stayed a little longer. Luckily I can always go back.

These photos were taken on a hot, humid Sunday afternoon at the Sforzesco castle in Milan, right before a thunder storm. Only a moment later the sky was occupied by rain clouds and rumbling sounds of thunder. I was lucky to get indoors before the rain began.

It was so beautiful in the shade of the inner courtyard that I probably could have spent hours just looking at that paintinglike view but a guard came and drove us out. Whether it was just due to the opening hours or the upcoming thunder, that I don’t know. Luckily I can always go back. If only I could go back to that exact moment…

Mekko // dress Samuji, sandaalit // sandals ATP Atelier / Mino Shop (gifted), sormukset // rings vintage & souvenir

Photos: Raimon Vrijhoeven

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts