22/06/16

Juhannuspako Milanoon

5 97

Karkasin viime vuonna kesken juhannusjuhlien Milanoon miesten muotiviikolle ja vähän hetken mielijohteesta päätin tehdä saman tempun tänäkin vuonna. Muotiviikko tosin ei tällä kertaa osunut juhannuksen kanssa samalle viikonlopulle, joten se jäi nyt minulta välistä, mutta sen sijaan lensin tänne Milanoon viettämään ansaittua lomaviikkoa. Tai no, loma ja loma, mutta jotain sen suuntaista kuitenkin. :) Täällä en ajatellut nököttää sisällä naputtelemassa tietokonetta, vaan nauttia helteestä ja Milanosta ja viilettää menemään.

Nämä matkamuistokuvat ovat viime vuoden reissulta, mutta eiköhän tuo kameran muistikortti täyty uusista matkamuistoista tälläkin reissulla, kunhan pääsen vähän seikkailemaan tuonne kaupungille. Jos mieleen tulee joitakin ihan mahtavia Milano-vinkkejä, niin laittakaahan kommenttiboksissa jakoon! :)

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Teidät on nähty :D

  Lähdetkö yksin vai potentiaalisen miesystävän kanssa ;)? Spekulointi alkakoon ;)

 • H

  Moi! Sulla on ihana blogi :) Blogeja tulee nykyään luettua paljon vähemmän, ja täällä käyn tosi harvoin. Syy siihen on se, että tykkään lukea sun juttuja ajatuksella ja ajan kanssa, vähän kuin jotain lehteä tms lukisi.. Kiva tulla tänne, kun juttuja riittää luettavaksi vaikka kuinka :)
  En olekaan koskaan ennen kommentoinut mitään, halusin vaan toivottaa mahtavaa juhannusta ihanassa Milanossa, nauti!

 • Moi ihana Jenni! Käy syömässä Pescettossa ja ostoksilla tai tuoksuttelemassa Santa Maria Novellassa.
  Ja sit perus: 10 Corso Como, Rossana Orlandi, Triennale :) Nauti, hyvää juhannusta! <3 Islannin Sari :)

 • Lora

  Ihanaa juhannusaikaa sinne Italiaan. Ruokapaikka vinkkinä Eataly -niminen food court paikka :)

 • Oma suosikkipaikkani Milanossa liittyy ruokaan, kuten voi arvata kun on Italiasta kyse: Peck http://www.peck.it/en <3 Corso Buenos Aires on suosikkini mitä tulee shoppailuun! Kuten laitoin Facessa, niin suosittelen tuota taideteosta, http://christojeanneclaude.net/mobile/projects?p=the-floating-piers#.V2_3FDXbfE8, joka mahdollistaa veden päällä kävelemisen koska kaikki italialaiset ovat itse siitä tällä hetkellä niin innoissaan!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts