16/06/16

Hopeanhohtoiset avaruuskynnet

3 70

Ei ole varmaan kertaakaan koko geelikynsihistoriani aikana käynyt niin, että olisin tykästynyt johonkin väriin niin kovasti, että miettisin tosissani jatkavani samalla värillä vielä toisen kuukauden putkeen. Mutta ne viimekertaiset minttuiset kynnet olivat niin mieluisat, että hetken jopa harkitsin. Päätin sitten kuitenkin vaihtaa väriä ja palata minttuun joskus myöhemmin.

Tällä kertaa kynnet saivat alkuun sellaisen helmiäishohtelevan vaalean sävyn, johon länttäistiin vielä hetken mielijohteesta päälle tuollainen hologrammin lailla valoa heijasteleva folio päälle. Ja kappas vain, yhtäkkiä koko ilme muuttui täysin. Hienostuneen hohtelevista valkopohjaisista kynsistä tulikin kreisit avaruusdiskokynnet. :D Eli tykkään!

PS. Jos jotakuta kiinnostavat nämä geelit, niin Pupulandian alekoodi Bio Sculpture -kynsisalonkiin on voimassa vielä ensi viikon keskiviikkoon asti. Aikoja on yhä jonkin verran jäljellä, joten jos kiinnostaa, käy edellisestä postauksesta varausohjeet ja sieltä löytyvien linkkien kautta vapaat ajat. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts